Revizuirea liniilor de hrană pentru pisici purina one („purina van”)

Purina unulPurina Van alimentare pentru pisici este popular pentru accesibilitatea sa, gama largă și bună calitate. Potrivit experților, deși produsul este clasificat ca o clasă economică, compoziția sa a depășit cu mult această linie, abordând eșantioane premium. Îl puteți găsi în orice magazin de animale de companie și chiar într-un supermarket obișnuit. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce oferă producătorul pentru animalele de companie cu blană, pentru ce avantaje și dezavantaje este caracterizat acest aliment și pentru ce categorii de animale este conceput..

Purina ONE („Purina Van”)

Felin a hrani Purina Van este o dezvoltare a companiei Ralston Purina (fondată în 1894), care face parte din corporația Nestlé. În acele zile, numai hrana pentru cai a părăsit transportoarele de producție și, în timp, proprietarii și-au extins gama de produse, ținând cont de nevoile altor animale de companie, inclusiv pisici și câini.Purina unulUn secol mai târziu, compania a câștigat o reputație de nezdruncinat în rândul consumatorilor, dar nu a putut rezista ofertei lucrative a oamenilor de afaceri elvețieni și și-a transferat toate activele în proprietatea Nestlé pentru o sumă impresionantă. Astăzi, mâncarea uscată pentru pisici „Purina One” este cunoscută pe piețele din Europa și CSI. Sunt produse în fabrici franceze, italiene și rusești deținute de compania Nestle Purina PetCare.

Știați? Pisicile domesticite, în medie, Trăi vreo 15 ani și sălbatic - doar 5.

Pe site-ul său oficial (https://purinaone.ru/), producătorul indică faptul că la dezvoltarea unei linii de hrană uscată pentru pisici, au fost luate în considerare principalele nevoi ale animalelor pentru nutrienți, precum și caracteristicile specifice diferitelor organisme, în funcție de vârstă, sensibilitate digestivă și funcții de reproducere ... De aceea, consumatorului i se oferă o gamă largă pentru pisoi, pisici adulte și bătrâne, precum și persoanelor sterilizate și celor care au defecțiuni ale tractului gastro-intestinal..

Machiaj dieta pentru o pisica nevoie pe baza caracteristicilor sale. Puteți alege între mâncare uscată sau consumul de mâncare de casă sau o combinație.

Este caracteristic faptul că hrănirea animalelor de companie mici și adulte cu aceeași mâncare uscată nu este categoric recomandată. Veterinarii spun că acest lucru este plin de disfuncții ale diferitelor organe dintr-un corp tânăr care nu poate face față unei diete pentru adulți..Purina unul„Purina Wang” merită atenție conținut ridicat de componente proteice. Sunt un element important în corpul unui animal de orice vârstă. În plus, vă puteți răsfăța secția cu gustul său preferat - sortimentul include opțiuni cu somon, pui, carne de porc, miel, vițel, iepure, curcan, rață etc..

Știați? Oamenii de știință de la Universitatea din Lyon au estimat că în lume trăiesc aproximativ 400 de milioane de pisici domestice. În același timp, Australia a câștigat palma, unde pentru fiecare zece locuitori sunt 9 pufuri. Dar pe continentul asiatic, aceste animale sunt cele mai venerate în Indonezia, în Europa sunt cele mai iubite de francezi. Între timp, în Peru, Gabon, pisicile domesticite nu pot fi găsite cu foc în timpul zilei.

Compoziția furajelor

Hrana uscată Purina Van pentru pisici, potrivit producătorului, s-a bazat pe standarde nutriționale general acceptate și pe nevoile organismului de-a lungul vieții animalului. Dacă dieta a fost selectată corect, atunci o îmbunătățire a stării de sănătate a secției poate fi observată deja la a 3-a săptămână de nutriție. Normalizarea proceselor interne și a metabolismului poate fi judecată după haina strălucitoare, jucăușul și activitatea animalului de companie.Purina unulAcest efect este posibil datorită introducerii unei formule speciale Aktilea, care se bazează pe:

 • probiotice (contribuie la stabilirea microflorei pozitive în intestin);
 • drojdie (utilizată ca sursă de vitamine, oligoelemente, proteine ​​și gluten);
 • antioxidanți (neutralizează radicalii liberi).

Probiotice FortiFlora by Purina este un supliment nutritiv pentru dieta zilnică a animalelor de companie, pentru a le îmbunătăți digestia.

Dacă vă aflați într-un magazin de animale de companie sau în orice supermarket, vă uitați la ingredientele alimentelor pentru pisici Purina Van, veți observa că fiecare categorie a acestui brand are substanțe nutritive unice..

Știați? Dacă coada pisicii tale tremură, aceasta ar trebui considerată cea mai mare expresie a iubirii pentru tine. Și dacă s-a scufundat, înseamnă că starea de spirit a animalului de companie s-a înrăutățit.

Analiza generală hrană constituenți ne permite să concluzionăm că conține:

 • aproximativ 15 la sută din componenta cărnii;
 • 15% grâu;
 • în limita a 1-5% gluten de porumb;
 • 1% din proteine ​​de pasăre, grăsimi animale și drojdie de bere;
 • porumb;
 • 4% orez;
 • proteine ​​uscate din pește;
 • făină de soia;
 • făină de malț;
 • fibre vegetale;
 • pulpa de sfeclă uscată;
 • rădăcină de cicoare uscată;
 • antioxidanți;
 • agenți de aromatizare, precum și aromele;
 • vitamine și minerale (în special: acid ascorbic, retinol, tocoferol, calciferol, precum și iod, taurină, cupru, zinc, fier, mangan, seleniu).

Aflați mai multe despre sensul și criteriile de selecție ale vitaminelor pentru pisici.

Purina unulExperții în alimente sfătuiesc să determine calitatea produsului prin primele 5 ingrediente pe care producătorul le spune în compoziție. Ele sunt „nucleul” hranei, orice altceva este doar impurități.

Linii populare

Dintre crescători, dietele pentru pisici sunt populare, la dezvoltarea cărora au participat medicii veterinari și nutriționiști. Se disting prin componentele echilibrate și se caracterizează printr-o valoare nutritivă ridicată. Să luăm în considerare principalele tipuri de alimente Purina ONE.

Important! Pentru a alege mâncarea potrivită pentru secția dvs., trebuie să țineți cont de vârsta, caracteristicile sale fiziologice și naturale, precum și de nivelul de activitate..

Pentru pisoi

Pentru pisoi„Purina” pentru pisoi este conceput pentru animalele de vârstă de la 1 la 12 luni, precum și pisicile adulte care gravidă sau își hrănesc descendenții. Astfel de alimente sunt îmbogățite cu minerale, acizi organici și vitamine. Are o valoare energetică și nutrițională ridicată, în plus, printre componente - nutrienți selectați de calitate care conțin o concentrație mare de proteine, grăsimi și carbohidrați.

Vă sfătuim să citiți despre hrănirea corectă a pisoilor.

Potrivit medicilor veterinari, cantitatea de ingrediente proteice din furaje poate fi ușor egalizată cu laptele de pisică - o astfel de dietă va oferi pisicilor formarea corectă a țesuturilor osoase și musculare, precum și funcționarea sănătoasă a organelor vitale. Este bine absorbit și are o textură plăcută. Micile pururi vor adora crochetele crocante Purina ONE, care sunt un început minunat pentru o masă sănătoasă pentru animale de companie..

Pentru pisicile adulte

Purina unul„Purina Wang” din această categorie include animale de companie de vârstă de la 1 la 11 ani și se distinge prin digestibilitate ridicată, precum și prin capacitatea de a curăța dinții unui animal de plăci și pietre. Pisicile cu o astfel de dietă practic nu suferă boli ale organelor urinare și sistemul digestiv.

Important! Dacă pisica mănâncă exclusiv alimente uscate, cantitatea de lichid consumată în dieta zilnică ar trebui să fie de 4 ori mai mare. Păstrați tot timpul bolul pentru pisici umplut cu apă proaspătă.

Compoziția furajelor este dominată de componentele cărnii de pui, de grăsime și făină de oase, precum și de cereale. Aceste componente ajută la menținerea sănătății secției la un nivel ridicat. Datorită vitaminei D conținute în compoziție, oasele animalului de companie rămân la fel de puternice, iar mușchii - elastici. Acizii grași Omega-6 și zincul au un efect benefic asupra stratului și a pielii.

Serie Gourmet de la Purina este un aliment umed pentru pisici gourmet.

Pentru pisici peste 11 ani

Purina unulLa această vârstă, este important ca un ronțăit acasă să aibă grijă de oasele, rinichii și, în general, de funcționarea întregului organism. Prin urmare, nutriția ar trebui să se caracterizeze printr-o compoziție ridicată de vitamine și minerale, care ajută la menținerea activității sale anterioare și nu permit organismului să se „sfărâme”.

În hrana „Purina Van”, care este concepută pentru animale peste 11 ani, există peste 24 de vitamine și minerale. Aceste substanțe vizează combaterea modificărilor legate de vârstă, tartru.

Crochetele uscate, datorită compoziției echilibrate, stimulează sistemul imunitar, susțin buna funcționare a rinichilor și ajută oasele să rămână puternice. Componentele proteinelor își asumă responsabilitatea pentru activitatea animalului și energia acestuia.

Important! Trebuie să hrăniți pisicile cu alimente uscate de cel mult 2 ori pe zi. Este extrem de nedorit să amestecați nutriția naturală și artificială, deoarece în acest caz nu veți putea controla conținutul de calorii din alimente, iar animalul de companie este amenințat cu obezitate totală.

Pentru pisicile cu digestie sensibilă

Purina unulDacă credeți producătorii, va fi posibilă normalizarea microflorei intestinale și îmbunătățirea activității tractului digestiv în termen de 2 săptămâni de la începerea furajului Purina Van..

Dacă orice inovație în dieta secției tale nu dispare fără el diaree și vărsături, atunci acest tip de mâncare este conceput special pentru cazul dumneavoastră. Proprietarii unor astfel de animale se plâng adesea de o deteriorare de neînțeles a bunăstării unui prieten cu patru picioare, de lipsa apetitului său. Prin urmare, alegerea nutriției corecte reprezintă o mulțime de probleme..

Important! Experții recomandă în astfel de situații să evite alimentele cu gluten de soia și grâu, precum și alte ingrediente care pot provoca reacții alergice în secție. Furajele trebuie să conțină drojdie de brutar, pulpă de sfeclă și ulei de pește. Împreună, toți acești nutrienți contribuie la absorbția ușoară a mineralelor.

Dezvoltatorii acestui tip de mâncare „Purina Van” au încercat să țină cont de nevoile și caracteristicile acestor animale. prin urmare produsele sunt diferite:

 • proteine ​​de înaltă calitate care sunt complet degradate în timpul reacțiilor complexe de digestie fizică și chimică;
 • ingrediente hipoalergenice (curcan și orez);
 • capacitatea de a forma scaune și de a reduce mirosul din tava pacientului.

Seria de hrană ProPlan din Purina este poziționat ca hrană premium și Felix - mediu.

Pentru pisicile domestice

Purina unulAceasta este o opțiune clasică care este potrivită pentru o sală de adulți sănătoși, cu activitate suficientă. Mâncarea se bazează pe componenta din carne a curcanului și a cerealelor. Conținutul ridicat de proteine ​​permite animalului să se dezvolte corect, să-și mențină sănătatea și să-și controleze greutatea. În plus, alimentele uscate Purina Van pentru pisici domestice sunt îmbogățite cu fibre și proteine..

Știați? Americanii cheltuiesc aproximativ 4 miliarde de dolari anual pentru hrana pentru pisici, în timp ce cheltuiesc doar 3 miliarde de dolari pentru hrănirea copiilor lor..

Pentru sterilizat

Purina unulPentru animalele care au fost supuse procedurii de castrare, se recomandă hrana cu carne de vită și grâu. Nutrienții săi asigură procesele metabolice corecte și afectează, de asemenea, funcționarea organelor urinare..

Este caracteristic faptul că după sterilizare la pisici, există modificări ale fondului hormonal, care nu afectează în cel mai bun mod activitatea și jucăușa lor. Adesea astfel de animale câștigă mult în greutate și se caracterizează printr-un apetit crescut. Prin urmare, dezvoltatorii Purina One pentru pisici castrate au încercat să utilizeze componentele constitutive ale alimentelor pentru a contribui la satietatea animalului de companie și, în același timp, pentru a nu dăuna corpului său. Faptul este că pisicile castrate au nevoie de mult mai puține calorii, mai degrabă decât verii lor nesterili.

Citiți și despre avantajele și dezavantajele castrării unei pisici, castrarea unui pisoi, îngrijirea postoperatorie și hrănind o pisică sterilizată.

Pentru o haină frumoasă

Purina unulPentru ca secția să aibă un strat gros și mătăsos, cu o strălucire sănătoasă, alimente proteice de înaltă calitate, tocoferolul și acizii omega ar trebui să prevaleze în dieta sa zilnică. Un astfel de tandem va reduce cantitatea de puf și va reduce formarea de bulgări doborâți..

O compoziție echilibrată a acestor substanțe importante este prezentă în furajul Purina. Se bazează pe carne, fibre, antioxidanți și vitamine. Acești nutrienți ajută pisica să elimine bucățile de lână care s-au acumulat în stomac și provoacă vărsături și senzație de rău. Odată cu aceasta, foliculii de păr sunt hrăniți, datorită cărora arată frumos și strălucesc de sănătate..

Aflați mai multe despre rezolvarea problemelor feline cum ar fi Pierderea parului și mătreaţă.

Mancare pentru pisici Purina ONE ("Purina Van"): avantaje si dezavantaje

În recenzii, crescătorii răspund diferit la aceste produse Nestlé, subliniind părțile lor pozitive și negative. După analiza opiniei consumatorilor, putem concluziona despre avantajele și dezavantajele alimentelor uscate pentru pisici "Purina Van".

Știați? Pisicile se freacă de oameni doar pentru a distruge mirosurile neplăcute „extraterestre”.

Despre profesioniști

Printre meritele bunurilor se pot distinge:

 • prevalența sa (întâlnită în orice magazin de animale de companie și supermarket);
 • cost accesibil;
 • componenta din carne nu include măruntaiele;
 • producătorul indică procentul celor mai mulți nutrienți.
Purina unul

Citiți și despre avantajele și dezavantajele hranei pentru pisici: Whiskas, Gina, Dealuri, Royal canin, Kitekat, Monge, Farmina, Acana, „Brandul nostru”.

Despre contra

Ar părea foarte bine că producătorul și-a îmbogățit produsul cu componente proteice, deoarece acest lucru este atât de util. Dar este foarte rău că acest nutrient este în principal de origine vegetală. Beneficiile sale sunt discutabile. Prin urmare să deficiențe de hrană va fi creditat:

 • calitate scăzută a ingredientelor proteice (în special, în produsele etichetate cu „proteine ​​uscate”);
 • sinceritatea insuficientă a producătorului în informațiile despre componentele produsului (conform experților în alimentație, în spatele frazelor generale „pui”, „somon”, deseurile și produsele de prelucrare industrială sunt adesea ascunse);
 • lipsa de informații despre antioxidanții utilizați;
 • aroma voalată a unor aditivi pe care dezvoltatorii nu le-au considerat necesare pentru a le detalia.

Știați? Avea pisicile sunt foarte bune viziune. Pentru a vedea, ei au nevoie doar de 1/6 din iluminat, în comparație cu cea de care are nevoie o persoană. În întuneric, aceste animale folosesc cu pricepere razele care sunt afișate din retină..

De aceea, ia în considerare părerea medicului veterinar înainte de a alege mâncarea pentru animalul tău de companie. Vă rugăm să rețineți că mulți experți aderă la poziția potrivit căreia cea mai bună opțiune este hrana naturală, apropiată de dieta unui animal în habitatul său natural.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Revizuirea liniilor de hrană pentru pisici purina one („purina van”)