Pisica pusheen: imagini

Pisica Pusheen

Povestea pisicii desenate manual

Știați că Pushin este o păsărică? Da, este o pisicuță, nu o pisică impunătoare! Autorul desenelor originale este artista engleză Claire Belton. Prima schiță a ieșit spontan: Claire a luat și a desenat pur și simplu o imagine de benzi desenate a pisicii sale. S-a dovedit a fi un dolofan drăguț, cu picioare scurte și urechi mici și ascuțite. Exact așa a apărut Pusheen tuturor în 2010. Primele benzi desenate pentru copii au apărut odată cu primul desen. Copiii au urmărit cu interes viața lui Pușin, trăindu-și viața cu pisica folosind imagini.

Pisica Pusheen

În desenele sale, autorul și-a exprimat toată dragostea față de animalul de companie. Se știe că adevăratul Pușin a avut o copilărie dificilă: a fost dusă în casă de la un orfelinat. Ea a primit numele de la consonanta „puisin”, care înseamnă „pisoi”. În aparență, aceasta este o pisică gri tabby obișnuită. După obiceiuri, este o persoană leneșă, care iubește să doarmă și să mănânce tot ce i se întâmplă. Aceste calități pe care amanta ei a încercat să le afișeze în schițele ei..

Pisica Pusheen: imagini

Un an mai târziu, pisica desenată avea un blog și popularitatea sa a crescut dramatic. Dar, totuși, dragostea din întreaga lume a ajuns la acest personaj în 2013, când Facebook căuta noi imagini emoji. Conducerea companiei i-a plăcut multă vreme eroinei Claire Belton și artistului i s-a oferit să dezvolte noi imagini ale lui Pushin, care ar putea revigora mesajele utilizatorilor. Aceasta a fost o adevărată descoperire. Imaginea de pisică drăguță a fost folosită de peste 10 milioane de ori într-o zi! După Facebook, Telegram a început să folosească autocolante de la Pusheen. Faima mondială a venit la pisicuță!

Pisica Pusheen: imagini

În 2014, au apărut primele jucării moi, create din desene de Claire Belton. Au fost eliberați de compania GUND. La început, erau două grăsimi Pusheen de pluș, care au fost imediat vândute de fanii pisicuței. În 2015, a apărut o întreagă colecție, care a inclus cele mai populare arate de pisică. Datorită specialiștilor în marketing, GUND a reușit să înțeleagă de ce această pisică gri grasă este atât de atractivă pentru oameni. Studiile au arătat că există întotdeauna imagini în tendință, unde un animal de companie pictat este cu mâncare. Ea a absorbit imaginea unei persoane leneșe impozante care iubește bunătățile.

Pusheen pisicile jucării umplute

Isaac Morris Ltd. a decis să profite de mania globală de împingere. Compania trimite abonaților săi la fiecare trei luni o cutie în care sunt ascunse surprize de la pisică.

Pisica Pusheen

Ei bine, cum poate fi fără dulciuri! Boomf, un renumit producător american de marshmallow, produce dulciuri cu imagini comestibile Pusheen. Imaginea unei pisici a apărut deja pe haine. Compania H&M lansează pijamalele Pusheen the cat. Toate drepturile asupra pisicii sunt deținute de Pushin Corporation, administrată de Claire Belton și Andrew Duff.

Haine cu o pisică Pusheen

Copiii mici învață să deseneze pe poze kawaii pentru a schița pisica lui Pusheen, adolescenții cumpără huse de telefon cu acest erou drăguț. Există chiar și o carte de benzi desenate despre o pisică. Apropo, în versiunea rusă pisica a devenit pisica lui Pușin. Adulții țin pasul cu generația mai tânără: brelocuri, portofele, genți, lămpi, sticle sport și haine cu o imagine de pisică sunt în tendință.

Creion casă pisică Pusheen

Viață virtuală cu Pushin

Se îndrăgostesc de o pisică, iubesc și vindecă rănile inimii.

Pisica Pusheen: imagini

Felicitați-i pe cei dragi de sărbători. Odihnește-te și relaxează-te.

Pisica Pusheen: imagini

Muncește și e leneș

Pisica Pusheen: imagini

Se îmbolnăvesc, se bucură și se enervează. Doresc noapte bună.

Pisica Pusheen: imagini

Și, desigur, se bucură de dulciuri în companie cu păsărică preferată.

Pisica Pusheen: imagini

Cum să atragi Pusheen unicornul: video

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisica pusheen: imagini