Cum să dai proteine ​​pisicii tale?

Proteinele sunt un aliment recomandat pentru animalul de companie. Pisicile, la fel ca proprietarii lor, au nevoie de suplimente biologic active pentru dezvoltarea fizică, lupta împotriva bolilor și vigoare generală. Proteina pentru pisici este disponibilă ca ingredient independent și ca componentă a produselor nutriționale, unde este combinată cu alte vitamine și substanțe nutritive..

Suplimentul de proteine ​​pentru pisici este destinat pentru următoarele scopuri:

  • Construirea masei musculare. Ingredientele active contribuie la rezistență și la recuperarea rapidă a mușchilor. Datorită acestui fapt, pisoiul va deveni o pisică sănătoasă și puternică, gata să se joace chiar și la vârsta adultă..
  • Îmbunătățirea stării pielii și a stratului. Proteinele ajută la refacerea părului și au un efect pozitiv asupra texturii pielii. Substanța este recomandată pentru administrarea după boli însoțite de erupții cutanate și căderea părului.
  • Stabilizarea corectă a sistemului cardiovascular. Pisicile care au proteine ​​în dieta zilnică sunt mai puțin susceptibile de a avea probleme cardiace.
  • Vedere îmbunătățită. Complexul vitaminic protejează animalul de companie de pierderea vederii și întărește protecția împotriva infecțiilor oculare.
  • Echilibrarea metabolismului. Proteinele din hrana pentru pisici stabilizează metabolismul organismului și reduc riscul de boli de stomac și intestinale.
  • Creșterea încrederii. O pisică intră în situații stresante mai des decât stăpânul ei. O trântire banală a unei uși din cauza unui tiraj poate duce la un șoc nervos. Proteinele reduc efectele șocurilor de stres.

Proteina din Royal Canin Kitty Exigent Beaphar Preferency, atunci când este ingerată, are un efect benefic asupra tuturor sistemelor, le îmbogățește. Este un element cheie implicat în procesele de „construire” a tuturor organelor. Dacă substanța nu este suficientă, corpul pisicii consumă în schimb țesut proteic, care slăbește sistemul imunitar, duce la un consum rapid de energie și perturbă procesele metabolice.

Cu aportul constant de nutrienți, pisica este protejată de formațiunile grase subcutanate. Aceasta este o problemă obișnuită pentru animalele de companie sterilizate atunci când activitatea animalului scade și pofta de mâncare crește. Proteinele inițiază interesul pentru joacă și activitate, ajută pisica să se mențină în formă.

Oferirea de proteine ​​pisicilor este recomandată pentru curățarea corpului de colesterol și îmbunătățirea acțiunii vitaminelor E și C, a căror sarcină este de a curăța și elimina compușii toxici.

Cum se aplică corect

De obicei, un tratament proteic poate fi găsit în furaje uscate speciale, care, printre altele, conțin un complex de alte vitamine. Opțiunile alternative sunt tabletele și formulările lichide. Beafar se dizolvă în alimente sau apă, astfel încât nu apar lacune de hrănire.

Gustul componentei proteice nu displace pisica. Problema poate apărea dacă pisica nu mănâncă alimente uscate sau lichide. Prin urmare, produsul trebuie selectat luând în considerare particularitățile meniului zilnic al animalului de companie pufos..

Proteinele se administrează de două până la trei ori pe zi, împreună cu numărul de mese. Puteți înțelege de ce proteinele pentru o pisică sunt deja în câteva săptămâni, când animalul de companie devine mai activ și mai jucăuș.

Nu există contraindicații și efecte secundare din nutriția proteinelor. Este dificil de supradozaj: ingredientul natural nu creează dependență, pisica nu va mânca în mod deliberat în exces.

Regula cheie este respectarea condițiilor de stocare. Furajele și suplimentele medicamentoase se vând uscate și depozitate la temperatura camerei stabilă, într-un loc întunecat, izolat.

Suplimentele de proteine ​​sunt benefice în special pentru pisoi al căror corp se formează, ceea ce determină riscurile viitoare. O pisică tânără cu imunitate și mușchi puternici este o garanție a longevității și a riscurilor minime pentru sănătate..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să dai proteine ​​pisicii tale?