Remediile populare pentru ca pisica să nu întrebe pisica

Proprietarii de prieteni cu patru picioare știu că, dacă animalul de companie începe să meargă, atunci puteți uita de o viață măsurată. Deoarece animalul poate țipa toată ziua și noaptea. Prin urmare, oamenii au venit cu remedii populare, astfel încât pisica să nu ceară pisica..

9 basme populare

  • Primul lucru de reținut este să nu recurgeți la utilizarea medicamentelor. Acestea provoacă daune ireparabile animalului de companie. Dar metodele populare vor face totul fără durere..
  • Pisica poate fi distrasă de jocuri jucăușe. În timpul estrusului, animalul de companie este umplut cu energie suplimentară care trebuie eliberată. Puteți cumpăra jucării noi și vă puteți juca cu animalul de companie cât mai mult posibil. Pentru ca ea să obosească și să nu se gândească la sexul opus.
  • Unele credințe populare recomandă reducerea hrănirii. În această perioadă, cei pufoși și atât de puțin mănâncă. Dar dacă dai mâncare noaptea, este mai probabil să dormi odihnitor..
  • Puteți înmuia fundul unui animal în apă rece pentru cateva minute. Ei spun că acest lucru calmează animalul, dar nu pentru mult timp. Sau îl poți uda complet. Atunci pisica va începe să se îngrijească și va pierde mult timp și energie. Această metodă populară se folosește cel mai bine seara sau noaptea, astfel încât probabil să dormi bine..
  • Apa cu o cantitate mică de oțet îl va ajuta pe animalul de companie o vreme să nu ceară un iubit. Ar trebui să adăugați doar un pic de oțet la farfuria de apă a pisicii..
  • Îți poți distrage animalul de companie ungându-i botul cu unt.. Deoarece pisicile sunt în mod inerent înfricoșătoare, ea va începe imediat să se spele. Ce va petrece mult timp, ceea ce va distrage atenția de la solicitările sfâșietoare.
  • Cineva recomandă să-i bei animalului tău de băut, astfel încât să adoarmă profund. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de 50 g de vodcă, care este turnată cu forța în gură. Cel pufos va dormi fără picioarele din spate și proprietarul se va odihni de țipete insuportabile.
  • Vă puteți distrage animalul de companie cu Valerian oferindu-i o sticlă închisă. Toată lumea știe dependența acestor animale de medicină. Îl va conduce în jurul apartamentului, încercând să lingă cel puțin puțin, ceea ce poate dura mai mult de cinci ore.
  • Dar valeriana va ajuta la calmarea pufosului pentru întreaga zi. Ar trebui să fie zdrobite bine și hrănite cu un amestec de patruped. Ea va înceta să ceară un partener și nu va țipa..

Metode populare eficiente

Următoarele metode populare trebuie făcute cu grijă pentru a nu răni organele genitale ale pisicii. Remedii populare eficiente:

Inducția ovulației. Această metodă constă în apă în vagin (2 cm) cu un tampon de bumbac. Pentru început, se desfășoară preludii. Este necesar să mângâi blana din spate, de parcă un partener se așează pe ea. Femela va cere afecțiune, arcuindu-și spatele. Apoi, trebuie să frecați vulva. Când animalul de companie duce coada în lateral, veți simți o pulsație. Și numai după aceea este necesar să se introducă bățul. După o procedură reușită, animalul de companie va ronțăi tare și se va rostogoli pe podea.

Exercițiul trebuie repetat după 15 sau 20 de minute timp de o oră. Și după o jumătate de zi.

Această metodă populară este destul de populară și eficientă. Fluffy încetează să mai ceară un partener, dar totuși există temeri de infecție.

Fiecare proprietar ar trebui să știe dacă o pisică cere un mascul, aceasta poate fi masată. Puneți o palmă pe omoplați, cealaltă la începutul cozii și apăsați-o pe parchet. După 2 - 3 proceduri, animalul se va liniști și nu va mai cere un prieten.

Cerșind pentru dragoste animalul de companie poate fi crescut cu un mascul castrat care merge. După aceea, există câteva avantaje: o prietenă mulțumită nu cere o pisică, proprietarii nu suferă cu urmași.

Remediile și metodele populare, astfel încât pisica să nu întrebe pisica, sunt variate. Aici alegerea depinde doar de proprietarul animalului de companie. Numai proprietarul este capabil să creeze condiții adecvate pentru existență.

Dacă animalul este crescut pentru un apartament, atunci ar trebui să vă gândiți la sterilizare. Aceasta, desigur, nu este o metodă populară, ci cea mai eficientă. Femela nu va dori să ceară un domn. La urma urmei, pentru animale, actul sexual este doar instincte naturale și nu crește descendenți.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Remediile populare pentru ca pisica să nu întrebe pisica