Cele mai periculoase pisici din lume

Nu orice pisică arată afecțiune și este prietenoasă față de oameni și alte animale. Numai adevărații admiratori ai acestor animale de companie știu despre acest fapt. Cele mai periculoase pisici din lume pot răni grav oamenii. Înainte de a cumpăra un pisoi, nu va strica să aflați despre rasele de pisici periculoase care nu ar trebui aduse acasă sau ar trebui să fie bine pregătite pentru aspectul lor. Printre cele mai agresive rase se numără atât pisici domestice, cât și cele sălbatice..

Pisici domestice periculoase

De obicei, pisicile sunt văzute ca niște creaturi drăguțe care creează un fel de confort în casă. Cu toate acestea, fața pufoasă din fotografie se poate dovedi a fi o pisică agresivă în viața reală. Înainte de a accepta un nou membru în familie, ar trebui să studiați acele rase de pisici periculoase care pot fi crude cu oamenii..

1. Pisică siameză

Un reprezentant răzbunător al familiei sale. Rasa siameză este renumită pentru una dintre cele mai vicioase maniere din lume, în ciuda culorii sale delicioase și a ochilor albaștri fascinanți. Ei pot ține o ranchiună împotriva infractorului lor pentru o lungă perioadă de timp și îl pot ataca în cel mai neașteptat moment. Pisica siameză este foarte periculoasă pentru copiii mici, care, din cauza iresponsabilității lor, îl pot jigni.

2. Maine Coon

Pisica este o rasă mare, cu un stern larg și un corp masiv. Greutatea sa poate ajunge la 15 kg fără obezitate. Maine Coons nu sunt sigure pentru oameni. Datorită dimensiunii lor, ei sunt capabili să-și paralizeze stăpânul sau străinii. Pisicile sunt foarte inteligente și docile, nu le place să fie singure. Pentru cea mai mică infracțiune a unei persoane, un animal periculos se poate răzbuna, deoarece are o dispoziție foarte schimbătoare.

3. Rasa britanică

Britanicii sunt pisici mândre, cu un caracter capricios. Datorită independenței lor, nu le plac străinii și rareori se lasă mângâiați. Pentru a obține o relație de prietenie cu o pisică, va trebui să petreceți mult timp pe ea și să comunicați des cu ea.

Pisicile nu sunt blânde. Urăsc să fie ridicați împotriva voinței lor sau vor să se joace cu ei. Femeile britanice se pot înțelege bine cu un câine, ceea ce nu se poate spune despre alte rase agresive.

4. Abisinieni

Un animal răzbunător, cu blană groasă. Nu le place să stea mult timp în poala proprietarului. Pisicile preferă să stea într-un loc înalt, unde sunt greu accesibile. Abisinienii sunt foarte răzbunători, așa că trebuie să petreceți mult timp pentru a-i educa. Din punct de vedere moral, ar trebui să te pregătești pentru zgârieturi și mușcături, fără de care niciun joc nu poate face..

5. Pisici siberiene

Dispunere independentă, bot pufos și corp mare - aceasta este o rasă siberiană. Aceste pisici se pot împrieteni doar cu o persoană care se respectă. În plus față de agresivitate, animalul de companie este capabil să arate afecțiune proprietarului. Se înțeleg bine cu alte animale, dar reacționează cu prudență la străini..

6. Pisicile din Bengal

Rasa Bengal este o pisică domestică cu o dispoziție impulsivă. Are un instinct de vânător bine dezvoltat. Pentru a evita o dispoziție agresivă, bengalizii ar trebui să fie crescuți în dragoste și afecțiune din copilărie și ar trebui să acorde multă atenție pisoiului.. În momentele de agresiune, adulții sunt capabili să provoace răni grave unei persoane. Pisicile bengaleze sunt foarte active. Nu tolerați așezarea pe mâini sau tonurile ridicate adresate acestora.

7. Chausie

Chausie este un prădător care seamănă foarte mult cu puma. Corpul său este mult mai puternic decât alte rase domestice. Pisica este gata să vâneze în orice moment. Este necesar să-i suprimăm manierele agresive din copilărie. Pentru întreținerea hausiei, bunurile spațioase din casele private sunt mai potrivite. Le place înălțimea și antrenamentul constant..

8. Rasa de stuf

Printre rasele periculoase sălbatice se distinge pisica de junglă. În exterior, pare un râs. În ciuda faptului că un animal periculos este sălbatic, există persoane extreme care încearcă să-l îmblânzească.

Pisicile din junglă sunt practic imposibil de dresat. Aceștia sunt adevărați prădători. Se disting prin caracterul lor agil și în același timp leneș. Dacă ați reușit să domesticiti o pisică, va trebui să comunicați mult cu el. În caz contrar, animalul va fugi din nou.

9. Pisica lui Pallas

Savannah este declarată practic cea mai agresivă pisică. Această pisică subțire, cu un cap mic, are un imprimeu leopard frumos și urechi ascuțite.

Pisica este agresivă, dar poate fi totuși îmblânzită. Savana domesticită pe lesă își însoțește proprietarul. Când mergeți, ar trebui să monitorizați în special animalul, deoarece acesta poate reacționa la un străin ca prada.

10. Savannah

Pisica lui Pallas este practic imposibil de dresat. Pisoiul este morocănos și indomitabil. Nu va fi afectuos, jucăuș și gospodar. În casă, manul va fi nesociabil și incontrolabil. O pisică neîmblânzită va crea foarte repede haos și dezordine în casă..

Acestea nu sunt toate rase periculoase pentru oameni. Există multe altele și fiecare dintre rase diferă prin propria dispoziție, obiceiuri și stil de viață..

Pisicile sunt prădători prin natură. Majoritatea acestora, chiar și după mulți ani de domesticire, pot manifesta agresivitate bruscă. Cel mai adesea, cauza furiei este durerea, o luptă pentru un proprietar sau un teritoriu, frica.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai periculoase pisici din lume