De ce pisicile tricolore aduc fericire?

Cu greu există o persoană care nu vrea să crească norocul, să îmbunătățească starea de fapt și să atragă prosperitatea acasă. Iubitorii de pisici cred că pentru aceasta este suficient să ai un animal de o culoare potrivită. Semnul că pisicile tricolore aduc fericirea este cunoscut de toată lumea. De unde a venit această credință? Și ce anume îi va mulțumi pe proprietarii de blănuri pestrițe ale proprietarilor lor?

 • alb - aduce bunătate, puritate, armonie familiei;
 • negru - protecție împotriva forțelor malefice, o astfel de pisică este considerată păstrătoarea proprietarului său;
 • roșcată - bunăstare financiară, fericire, vindecare de boli.

Combinația celor trei culori face animalul de companie un adevărat talisman, capabil să păstreze casa de rău și să atragă energii pozitive. Cele mai fericite pisici sunt considerate a fi din această schemă de culori..

Cum să-ți cunoști fericirea: rase, tipuri și caracteristici de culoare

Culoarea tricoloră mai este numită broască țestoasă, datorită asemănării modelului cu carapacea unei reptile. Nuanțele culorilor de bază pot fi variate: crem, maro, gri, albastru etc. După cum știți, în natură nu există animale absolut identice, astfel încât modelul de pe lână este întotdeauna individual..

Există două tipuri comune de tricolor.:

 • Stambă - pot fi recunoscute printr-un număr mare de pete negre și roșii, albe cu un minim, nu au limite clare și sunt situate într-o ordine haotică. Se spune că animalele cu această culoare poartă camuflaj în glumă..
 • Arlechin - dacă cea mai mare parte a corpului animalului este de aceeași culoare, cel mai adesea albă, și se observă alte nuanțe, de exemplu, dungi pe coadă, „pete” pe cap sau „șosete” amuzante pe labe, atunci aveți un reprezentant al culorii „arlequin”.

Un fapt interesant este că în principal femeile au culori vesele. Datorită caracteristicilor genetice, bărbații de acest costum pot fi găsiți extrem de rar, există doar 1 mascul pentru 3 mii de femele, care, de regulă, nu pot da descendenți. Nașterea unui astfel de pisoi are loc ca urmare a unei erori genetice. Se crede că pisicile tricolore aduc noroc și fericire în mărime dublă, deoarece apariția în casă a unui exemplar atât de rar, fără un zâmbet de Fortune, este imposibilă.

Cel mai adesea, culoarea tricoloră poate fi găsită la animalele învechite, dar este posibil să o găsim la unele rase.:

 • Egee;
 • Persană;
 • Bobtail japonez;
 • Maine Coon;
 • exotic;
 • American shorthair și alții.

Excepție fac britanicii, a căror culoare este caracterizată de nuanțe de gri și siamezi, care nu sunt considerați tricolori chiar dacă au culoarea albă pe blană, care se găsește la animalele fără rasă..

Lista raselor pentru a-ți găsi fericirea este variată, ceea ce înseamnă că poți alege un animal de companie în conformitate cu gusturile și dorințele personale!

Avantajele și caracteristicile tricolorilor

Tricolorul îți poate aduce fericirea acasă nu numai din motive magice. Faptul este că pisicile cu această culoare au un caracter foarte prietenos. Sunt afectuoși și sociabili, își tratează stăpânul cu o căldură sinceră, le place să atragă atenția, să se joace și să se joace cu. Prin urmare, sunt oferite emoții pozitive în casa în care trăiește un astfel de animal de companie.

Dacă există rozătoare în casă, atunci o pisică dintr-un costum în trei culori va face față cel mai bine acestei probleme. Instinctul de vânătoare este inerent femelelor prin natura lor, deoarece acestea trebuie să-și protejeze și să-și hrănească descendenții.

Pisicile tricolore au, de asemenea, câteva părți negative. Sunt foarte încăpățânați, așa că antrenamentul pentru litiere este deseori dificil. De obicei, animalul însuși alege un loc pentru nevoile sale. Desigur, nu toate animalele de companie sunt înzestrate cu această trăsătură. Dar dacă întâlnești un astfel de reprezentant capricios al unei culori pestrițe, atunci este mai ușor să te lași și să pui tava în locul ales de el.

Pisicile cu o culoare tricolor au o atitudine negativă față de străini. Reprezentanților acestei culori nu le place să fie atinși și mângâiați de străini. În acest sens, pot apărea dificultăți, de exemplu, atunci când vizitați un medic veterinar sau când un animal vizitează prieteni în vacanță..

Atitudinea altor popoare față de costumul tricolor

Nu numai în Rusia se crede că o pisică în trei culori aduce noroc. În alte țări ale lumii, astfel de animale de companie sunt, de asemenea, considerate speciale.:

 • În Anglia, o astfel de culoare înseamnă capacitatea unei pisici de a aduce armonie și pacificare în casă, de a proteja împotriva bolilor.
 • În țările din est, tricolorii sunt considerați păzitori ai locuințelor împotriva incendiilor..
 • În Marea Britanie, ei protejează un apartament de spiritele rele și de forțele necurate, dau liniște sufletească.
 • În SUA, se crede că aceste animale de companie atrag bunăstarea financiară..
 • În Japonia, astfel de pisici au o atitudine specială. Sunt considerați un simbol al fericirii, care ar trebui să fie în fiecare casă. Pentru japonezi, care nu au ocazia să aibă un animal în casa lor, se vând suveniruri „maneki neko”. O figurină din porțelan sau ceramică a unei pisici atrage norocul și prosperitatea cu laba ridicată.

În ciuda faptului că în diferite țări abilitățile diferite sunt atribuite pisicilor cu broască țestoasă, atitudinea față de ele este peste tot pozitivă. Nu există nicio credință asociată cu un astfel de animal care profetizează necazuri, pierderi sau alte necazuri..

Semne despre pisici tricolore

A crede sau nu în prezențe este treaba personală a tuturor. Dar cei care au o pisică tricoloră în casa lor vor fi cu siguranță interesați să afle despre unele dintre credințele asociate animalului lor de companie..

 • Dacă o pisică tricolor vine în curtea casei în care locuiește fata căsătorită, înseamnă că va avea loc o nuntă în curând.
 • O pisică a strănutat lângă o mireasă îmbrăcată într-o rochie de mireasă - viața de familie va fi fericită.
 • Dacă, în timpul unei sărbători, un singur tip termină conținutul sticlei, în timp ce un tricolor stă sub masă - căsătoria nu este departe.
 • Animalul în sine a venit la casă - așteptați vești bune.
 • Marinarii iau de bunăvoie astfel de pisici la bord. Se crede că pot preveni furtunile și pot garanta întoarcerea acasă..
 • Un animal vagabond cere să intre în casă - un semn foarte bun. Adăugați-l și lăsați-l să treacă mai întâi pragul, asta va atrage bogăția în casă.

În Rusia antică, pisicile de această culoare erau numite „bogate”, ceea ce însemna că persoana în a cărei curte a venit animalul va fi în curând recompensată cu darul lui Dumnezeu și va primi ceea ce îi lipsește: fericire, sănătate, noroc, profit etc..

Se credea, de asemenea, că pisica este un asistent al brownie-ului. Dar, în același timp, culoarea hainei trebuie să se potrivească cu culoarea părului menajerei. Ce animal de companie tricolor are toate șansele.

În ciuda faptului că majoritatea cărților de vise spun că a vedea o pisică în vis este un semn urât, o pisică tricoloră promite noroc și vești bune.

Există multe povești de la oameni diferiți că animalul de companie tricolor le-a adus cu adevărat fericire.. Prosperitatea s-a îmbunătățit, viața personală s-a îmbunătățit, a apărut armonia în familie și noroc în afaceri. Adevărat sau ficțiune, puteți verifica adăpostind un pisoi cu broască țestoasă în casă. Dar nu uitați că animalele din alte dungi merită, de asemenea, dragoste și grijă, sunt capabile să aducă bucurie casei și să devină un prieten adevărat..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De ce pisicile tricolore aduc fericire?