Cum se numește un papagal: caracteristici ale alegerii numelor pentru băieți și fete

Numele unui papagalMulți proprietari de prieteni cu pene s-au confruntat cu problema alegerii unui nume pentru papagalul lor. Și nu este surprinzător, deoarece numele este dat papagalului pe viață, adică timp de cel puțin 15 ani. Este necesar să vă numiți prietenul care și-a recunoscut deja caracterul, astfel încât numele să-l reflecte pe deplin. Mulți proprietari își numesc papagalii după vedete de film, muzicieni preferați, după prieteni.

Recomandări generale

Nu contează dacă vă gândiți cum să numiți un papagal pentru un băiat sau cum să numiți un papagal pentru o fată, în primul rând ar trebui să fiți atenți că, dacă doriți ca păsările dvs. să înceapă să vorbească mai târziu, atunci alegeți un nume din următoarele categorii:

 • nume vocale dar scurte. Potrivit multor proprietari cu experiență de păsări, este mai bine să alegeți o poreclă care sună cu un sunet sonor "R". Porecle precum Garik, Igor, Brian sunt potrivite. Papagalii sunt foarte pasionați de tot ce mârâie;
 • șuierând nume scurte și inteligibile. Acestea sunt bine amintite și ușor de pronunțat: Gosha, Kesha, Masha, Pașă etc.;
 • desigur, puteți numi animalul de companie și mai original, principalul lucru este să vă amintiți că porecla ar trebui să fie de înțeles, accesibil și ușor de pronunțat.

De asemenea, nu uitați să luați în considerare rasa. Deci, rasele care nu pot vorbi pot fi numite aproape ceea ce doriți, principalul lucru este că sună scurt și clar.

Pietre ondulate datorită structurii aparatului vocal, este foarte ușor să pronunți sunete șuierătoare și vocale întinse "ȘI", "A", "Avea", "E". Dar nu le plac deloc sunetele "Z", "DIN", "C".

Și celor mai inteligente rase practic nu le pasă ce sunete să pronunțe, așa că li se pot da nume frumoase și complexe.

Sfat

 • Cum se numește un papagalNu numiți papagali la fel ca numele fetelor, iubitilor, prietenilor dvs., deoarece acest lucru poate duce la situații incomode sau jenante..
 • Dacă aveți o mulțime de animale în casă, poreclele ar trebui să fie complet diferite între ele, astfel încât prietenul cu pene să nu se confunde cu alte animale de companie..
 • Dacă nu cunoașteți sexul păsării dvs. sau aveți dificultăți în a o determina, atunci numiți-l neutru, de exemplu, Riki, Chunya etc..
 • Papagalii mici nu ar trebui să primească porecle sonore care descriu caracterul lor, cum ar fi Grumpy, Sonya, Rumble etc. La urma urmei, papagalul este încă mic, iar caracterul său se va manifesta doar în viitor..
 • Unii proprietari adoră poreclele duble și le dau animalelor de companie cu pene. Dar acest lucru nu ar trebui făcut, deoarece de obicei proprietarul însuși scurtează ulterior acest nume, iar papagalul însuși nu își va spune adesea porecla.
 • Când alegeți un nume atât pentru papagali pentru fete, cât și pentru papagali pentru băieți, nu uitați să-l pronunțați într-o formă afectuoasă, observați cum sună, pentru că îl veți reproduce adesea.
 • Nu ar trebui să schimbați numele, dacă nu vă place cel anterior, este posibil ca papagalul să fie deja obișnuit.
 • Nu este nevoie să vă numiți animalul de companie după oameni care sunt populari doar în prezent, de exemplu, Zhirik, Yaniks, Decl etc..
 • Dacă ați cumpărat doi papagali, un băiat și o fată, aceștia pot fi numiți după cupluri grozave din filme, romane sau din viață. De exemplu, Scarlett și Red, Clyde și Boney etc. Puteți face același lucru dacă ați cumpărat papagali de același sex, vor face perechi precum Ross și Chandler, Thelma și Louise etc..

Cele mai bune nume pentru fetele papagal

Pentru cei care se întreabă, care sunt numele fetelor papagali, există câteva sfaturi simple:

 • cel mai adesea fetele sunt numite papagali cu tandrețe și afecțiune. Dar îți poți numi și fata mai pasional și mai viu;
 • numele eroinei unui serial TV, film sau carte poate fi perfect pentru fata ta;
 • pentru cei care caută cum să numească un animal de companie exotic, sunt potrivite și nume atrăgătoare precum Tiffany, Sofia, Penelope, Jaconda;
 • o fată papagal care va vorbi va reproduce mai bine următoarele: Dasha, Masha, Shura, etc;
 • pentru fetele cu pene ondulate, sunt potrivite nume precum Glasha, Tisha, Masha, Sasha, Eshka, Tyusha, Shella, Shendi, Sheri, Shusha, Nyusha;
 • proprietarii de cocoși, acordați atenție: Ursula, Norma, Kira, Frosya, Rozzi, Pandora, Murza, Yashma, Yumara etc..

Alegerea numelor pentru papagalii băieți

Există deasemenea sfaturi și alegerea numelor pentru băieții papagali:

 • Cum se numește un papagalnume simple precum Gosha, Misha, Kesha, Shura etc. sunt potrivite pentru băieții mici care vorbesc;
 • la fel ca pentru fete, pentru papagali băieți, numele eroului unei serii sau cărți TV poate fi perfect, de exemplu, Tarzan, Robinson etc .;
 • nume atât de complexe și solide precum Cezar, marchiz, Aristarh etc. sunt mai potrivite pentru băieții de dimensiuni medii și mari. Merită luat în considerare faptul că astfel de nume complexe ar trebui să fie date papagalilor care vor vorbi perfect sau care vor tăcea complet;
 • pentru băieții ondulați sunt potrivite porecle precum Kesha, Tosha, Gosha, Arkasha, Shura, Sasha, Pasha, Flusha, Vikesha, Zhora, Trash, Bosh;
 • pentru băieți sunt potrivite numele Corell: Philip, Nelson, Thunder, Gray, Archie, Gypsy, Caesar, Philip, Archibald, Le Havre, Rocky etc..

Astfel, există o mulțime de porecle de papagal atât pentru băieți, cât și pentru fete. Principalul lucru este să urmați recomandările, ia în considerare rasa animalului și capacitatea sa de a vorbi. Și, desigur, porecla ar trebui să-i placă tuturor oamenilor care vor trăi cu un papagal..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se numește un papagal: caracteristici ale alegerii numelor pentru băieți și fete