"Gelakan" pentru câini: descriere, compoziție și aplicare

GelakanMedicamentul veterinar Gelacan de la compania farmaceutică Orling (Republica Cehă) este destinat câinilor.

Prin eficacitatea sa terapeutică și profilactică ridicată, se remarcă prin simplitate și ușurință în utilizare..

Acțiunea împotriva drogurilor

„Gelakan” are un efect pozitiv asupra tuturor țesuturilor pielii și asupra sistemului musculo-scheletic al câinilor. Este necesar pentru refacerea tendoanelor, a țesuturilor osoase și a cartilajului în caz de leziuni ale aparatului locomotor. De asemenea, a fost folosit cu succes pentru a hrăni corpul unui cățeluș în creștere sau al unui animal în vârstă, după o intervenție chirurgicală a ligamentelor și pentru remedierea consecințelor. displazie (luxație congenitală) a articulațiilor șoldului.

Pentru a îmbunătăți sănătatea animalelor de companie, utilizați Dufalight, Vetom 1.1, Vitam, Gamavit, Helavit, Ovariovit.

Care sunt tipurile

Medicamentul a fost dezvoltat în mai multe modificări, ceea ce permite atât profilaxia, cât și tratamentul într-un mod optim. În special:Gelakan1. „Gelakan Darling” pentru câini este destinat în principal prevenirii rănilor care pot apărea în timpul activităților zilnice la animalele adulte și puii. Este, de asemenea, potrivit pentru tratamentul fracturilor, vânătăilor severe ale țesutului osos, cartilajului și leziunilor tendinoase. Cu toate acestea, experții recomandă utilizarea unor tipuri mai eficiente de „Gelakan” în perioada de tratament pentru leziuni..

Știați? Nas ud câine necesare pentru a determina direcția mirosului.
2. „Gelakan Baby” pentru câini, are un efect pozitiv asupra dezvoltării puilor și asupra sănătății femelei care alăptează. Conține proteine, vitamine și minerale necesare organismului, plus colagen hidrolizat CHP. Toate componentele sunt de origine naturală, iar proporțiile lor sunt echilibrate cu atenție. Acest lucru facilitează absorbția ușoară a medicamentului și are un efect pozitiv asupra creșterii, dezvoltării și funcționării:
  • sistemul musculo-scheletic al corpului în creștere;
  • menținerea stării sănătoase a corpului matern în timpul alăptării.

3. „Gelakan Fast” - un agent antiinflamator cu acțiune rapidă conceput pentru a proteja sistemul musculo-scheletic într-un mod intensiv. Hrănește și reînnoiește în mod eficient oasele, articulațiile, ligamentele și cartilajul. Acest medicament este eficient:

  • reface vasele de sânge;
  • ameliorează durerea după rănire;
  • promovează nutriția activă a țesuturilor deteriorate.
Gelakan FastMedicamentul promovează acumularea intensivă a țesuturilor deteriorate și garantează o refacere rapidă a mobilității articulare naturale. La fel ca alte tipuri, se face pe bază de hidrolizat de colagen cu adaos de vitamine, seleniu și alte minerale. Dar, spre deosebire de altele, Gelacan Fast conține și un extract din plante medicinale.

4. „Gelakan Profi” - echilibrat optim în compoziție (colageni plus vitamine), prin urmare are un efect foarte pozitiv asupra:

  • metabolismul general;
  • os, tendon și țesut cartilagin.
Conceput pentru adulți cu un stil de viață foarte activ. Contribuie la normalizarea proceselor fiziologice în condiții de stres mental și stres mecanic crescut asupra corpului câini.

5. „Gelakan Champion” - este un aditiv alimentar biologic activ. Conține proteine ​​naturale, vitamine și minerale - toate acestea sunt necesare pentru o nutriție adecvată a pielii, a lânii și a țesutului ghearelor. Aditivii utili activează pigmentarea nasului, corneei ochilor și măresc vitalitatea generală a animalului de companie.

Important! În toate soiurile sale, Gelacan este un produs natural. Datorită acestui fapt, medicamentul nu are efecte secundare sau contraindicații pentru utilizare. În același timp, este imperativ să se respecte atât dozajul, cât și regularitatea administrării.
Gelakan CampionToate tipurile de Gelacan sunt fabricate într-o formă convenabilă pentru depozitare, dozare și administrare. Ambalajul din fabrică protejează în mod fiabil medicamentul de efectele nocive atât în ​​timpul depozitării, cât și în timpul utilizării.

Principalul ingredient activ este „atuul” al tuturor modificărilor Gelacan - un hidrolizat natural de colagen, obținut prin utilizarea celor mai noi tehnologii. Este un produs de înaltă calitate pentru hidroliza țesuturilor animale (piele și oase care conțin colagen) folosind enzime naturale. Preparatul conține glicină și prolină - substanțe care stau la baza țesutului cartilajului animal.

Structura

Substanța activă din toate tipurile de Gelacan este un hidrolizat natural de colagen, cu adăugarea de componente ale cartilajului (glicină și prolină). Produsul este obținut prin fermentarea naturală a materiilor prime naturale - pielea și oasele animalelor. De asemenea, conține vitamine, minerale și un complex de aminoacizi-proteine.

Gelacanul conține antioxidanți - vitamina E și seleniu, care scad temperatura excesivă a corpului, durerea și alte neplăceri articulare. Acești aditivi sunt o protecție extrem de eficientă împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi care oxidează țesutul. Acest lucru este valabil mai ales pentru corpul îmbătrânit..Gelakan

Datorită conținutului său complex, Gelakan ameliorează inflamația, protejează și reface țesuturile tendinoase, cartilajul și țesuturile osoase.

Important! Consultați medicul veterinar cu privire la frecvența de prevenire și durata tratamentului pentru leziuni..

Mod de utilizare, dozare

Gelacan trebuie administrat oral cu sau după mese. Dozajul este indicat în adnotarea la medicament (de obicei 0,15 g de medicament pe 1 kg de greutate corporală), deci o singură doză depinde de greutatea câinelui. Gelakan este produs în două forme de dozare:

  • pudră (plus modificarea Darling), care are gust de carne;
  • sirop (Darling Biosol), dulce, cu aromă de ciocolată.
Înainte de utilizare, pulberea trebuie dizolvată în apă potabilă și amestecată cu cea obișnuită pentru animal a hrani. Siropul este convenabil pentru hrănirea cățelușilor și se aplică după mese. În ambele forme, medicamentul (alimentele complementare) trebuie injectat în dieta pentru câini cu o creștere treptată a dozei.

Doza zilnică trebuie crescută zilnic în conformitate cu adnotarea la medicament (atașată fiecărei unități de produs). Cursul de tratament recomandat este de cel puțin două luni și se efectuează de 2-3 ori pe parcursul anului. Utilizarea constantă a „Gelakan” nu este, de asemenea, exclusă..GelakanÎn general, medicamentul „Gelakan” este sigur, eficient pentru tratament și prevenire. Câinii îl acceptă fără respingere și fără rezistență. Este compatibil cu toate speciile existente mâncare pentru câini și mâncare obișnuită.

Contraindicații și efecte secundare

În toate modificările sale ca medicament și agent profilactic, Gelacan nu are efecte secundare sau contraindicații pentru utilizare. Acest lucru este confirmat atât de studiile clinice, cât și de aplicarea practică a medicamentului..

Știați? Creșterea celui mai înalt câine din rasă Câine german, stând pe picioarele din spate - 2,20 m.

Termeni și reguli de stocare

Păstrați medicamentul la îndemâna copiilor la temperatura camerei sau mai mică (congelarea este nedorită). Intervalul normal de temperatură pentru acesta este de la 0 la +25 ° С. În astfel de condiții, „Gelakan” își păstrează proprietățile benefice timp de 2 ani..

A câștigat cele mai bune recenzii de la proprietarii de câini, ajutând câinii cu patru picioare să facă față problemelor ligamentelor și ale tendonului și permițându-le să ducă un stil de viață activ..Gelacan

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » "Gelakan" pentru câini: descriere, compoziție și aplicare