45 De câini salvați în kansas

Angajații Societății americane pentru prevenirea cruzimii față de animale au acoperit o rețea subterană de lupte cu câini. Toți câinii s-au transferat la adăpost.

În Kansas, Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale (ASPCA), împreună cu Biroul de investigații din Kansas, au închis o rețea ilegală de luptă împotriva câinilor.

Angajații au reușit să salveze 45 de câini în cuști murdare. Printre ei se aflau pui. Jumătate din câini erau înlănțuiți pe stradă. Cealaltă jumătate era închisă într-o cameră mică. Au fost ținute în condiții proaste. Toate animalele sufereau de foame și sete, deoarece nu aveau hrană sau apă. Mulți câini au avut răni prin mușcături și cicatrici, deoarece au fost forțați să lupte cu alți câini până la răniri grave și uneori chiar moarte. O schimbare de pui tineri a fost pregătită în locul soldaților uciși.

45 de câini au fost găsiți în Kansas și salvați de personalul ASPCA

Susținătorii animalelor spun că, dacă animalul a rămas în viață după luptă, ar putea spera doar la propria forță și noroc pentru a supraviețui, deoarece nu i s-a acordat asistență veterinară.

Potrivit directorului ASPCA, Joel Lopez, în lupta cu câini, totul este despre bani. Nimeni nu este interesat de animalele însele. Rețeaua subterană de luptă a câinilor a putut să se închidă după ce activiștii de animale au găsit un câine cu răni grave care rămân după luptă. La scurt timp, a fost descoperită o clădire unde au avut loc lupte cu câini și câinii înșiși..

Câinii au fost ținuți în condiții proaste

Toate animalele găsite au fost transferate într-un adăpost, a cărui locație rămâne secretă. În acest moment, doar doi suspecți au fost reținuți în acest caz..

Câinii sunt foarte speriați și stresați. Muncitorii din adăpost vor face tot posibilul pentru a-și restabili psihicul. Puii au cele mai multe șanse să găsească o nouă casă. Nu au putut participa la lupte, deci sănătatea lor psihologică este normală. Cu toate acestea, lucrătorii adăpostului speră că toți câinii vor găsi stăpâni îngrijitori și iubitori..

Câinii au fost ținuți în condiții proaste

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 45 De câini salvați în kansas