Babin - mâncare pentru câini

Mâncarea Babin pentru câini și pisici este o hrană uscată gata produsă în Franța. Mâncarea pentru câini Babin este disponibilă într-o gamă largă de diete Premium și Super premium pentru rase de diferite dimensiuni și vârste. În producția de furaje, se respectă standarde stricte de calitate: materiile prime sunt utilizate fără pesticide și OMG-uri, peste 80% din ingrediente sunt de origine franceză, se adaugă antioxidanți naturali. Mesele sunt compilate sub supravegherea unui comitet special creat de medici veterinari nutriționali.

Babin - mâncare pentru câini

Se acordă multă atenție controlului calității:

 • selectarea dietei se efectuează de către medicii veterinari calificați;
 • siguranța produsului este monitorizată în toate etapele producției;
 • se utilizează numai materii prime certificate de la furnizori de încredere;
 • tehnologiile utilizate îndeplinesc toate standardele necesare ale Uniunii Europene.

Compoziția furajelor

Dietele lui Babin se bazează pe carne și grăsime de rață. Este o sursă de proteine ​​foarte asimilabile și susține digestia optimă. Componentele dietei sunt selectate în așa fel încât să satisfacă toate nevoile animalului de energie și nutrienți. Să aruncăm o privire mai atentă:

 • Proteine. Principala sursă de proteine ​​este rața (puiul, carnea de porc, mielul sau somonul se folosesc și în funcție de tipul dietei). Proporția de carne din dietă este de 35%. Carnea de rață este o sursă excelentă de energie pentru un câine. Nutrienții pe care îi conține au un efect benefic asupra pielii și a stratului și asigură funcționarea normală a corpului. Hidrolizat de proteine ​​animale este utilizat ca agent aromatizant natural.
 • Grăsimi. Granulele Babin sunt acoperite cu grăsime de rață, bogată în acizi grași Omega-3 și Omega-6 benefici. Acestea au un efect benefic asupra activității tuturor organelor și sistemelor, în special a sistemului nervos central. Este un produs ușor digerabil, care creează un gust și un miros atrăgători în furaje..

Babin - mâncare pentru câini

 • Carbohidrați. Principala componentă a cerealelor este porumbul. Grâul și orezul sunt, de asemenea, utilizate în mai multe diete. Cerealele sunt o sursă de energie, creează un sentiment de sațietate.
 • Ingrediente pe bază de plante. Pulpa de sfeclă: ajută digestia, îmbunătățește funcția intestinului. Drojdia de bere: o sursă de vitamine B. Extract de struguri - întărește pereții vaselor de sânge. În funcție de dietă, pot fi folosite semințe de chia, săpun quillaya, semințe de borage, semințe de in.
 • Componente suplimentare. Pudră de ouă: bogată în vitaminele A, PP, grupa B, precum și oligoelemente. L-carnitină: participă la digestia grăsimilor, îmbunătățește funcția inimii. Sare: un agent aromatizant. Acidul citric: ajută la îmbunătățirea metabolismului energetic, este un antioxidant natural. Glucozamină și sulfat de condroitină: mărește rezistența și elasticitatea țesutului cartilajului. Vitamine A, E, D3, C. Oligoelemente: magneziu, sodiu, clor, calciu, fosfor, potasiu.

Argumente pro şi contra

Mâncarea Babin pentru câini, ca orice produs, are laturile sale pozitive și negative..

Babin - mâncare pentru câini

Avantajele acestei diete includ:

 • ingrediente de înaltă calitate, așa cum este indicat pe ambalajul original;
 • o gamă largă de produse, care vă permite să alegeți mâncare pentru animalul dvs. de companie, ținând cont de caracteristicile sale individuale;
 • Ambalajul Babin este închis ermetic, astfel încât conținutul său nu este expus umezelii, mirosul nu dispare;
 • dieta folosește carne și grăsime de rață, care sunt foarte benefice pentru câine;
 • alimentele sunt bine absorbite, în general nu cauzează probleme digestive;
 • combinația de ingrediente satisface toate nevoile nutriționale ale animalului.

Minusuri:


 1. Ambalajul indică faptul că 64% din componenta cărnii este de rață, dar sursele de proteine ​​rămase nu sunt indicate. Acest lucru permite producătorului să schimbe compoziția la alegerea sa și, în loc de carne, să utilizeze subproduse sau materii prime mai ieftine.
 2. O cantitate mare de porumb și componentele sale din dietă reduce utilitatea generală a hranei, deoarece utilizarea cerealelor în dieta câinilor (prădători, prin natura lor) ar trebui să fie minimă. Porumbul este o materie primă pe care producătorii o folosesc adesea pentru a reduce costurile de producție..
 3. Utilizarea mai multor ingrediente de bază (în special, combinația de pui sau rață cu miel sau somon) este inacceptabilă la câinii predispuși la alergii. Furajele multicomponente pot provoca reacții nedorite: deteriorarea stratului și a pielii, erupții cutanate, mâncărime, ochi acri.

Sortiment și preț

Mâncarea pentru câini Babin este disponibilă pentru:

 • pui și juniori;
 • rase mici, mijlocii și mari adulte;
 • pentru animale de companie în vârstă;
 • femeile însărcinate și în timpul alăptării;
 • animale cu activitate scăzută și obezitate (dietă hipocalorică);
 • predispus la alergii;
 • cu digestie sensibilă.

Linia de produse conține alimente cu diferite calorii, astfel încât să puteți alege o dietă în funcție de activitatea animalului:

 • nivel scăzut de activitate;
 • normal;
 • elevat.

Sortimentul include diete pe bază de rață, pui, miel, somon. Printre cerealele folosite se numără porumbul și orezul. Există, de asemenea, alimente fără cereale pentru animalele cu alergii la gluten.

Pe lângă alimentele principale, se poate folosi ulei de somon. Acest supliment alimentar este o sursă de acizi grași polinesaturați Omega-3 și Omega-6, care îmbunătățesc imunitatea și stimulează sistemul nervos central. Uleiul este produs din somon norvegian în conformitate cu standarde stricte de calitate.

Prețul depinde de tipul alimentelor, de componentele sale și de mărimea ambalajului. Costul estimat al Babin:

 • pentru 3-4 kg - de la 1200 la 2100 ruble;
 • pentru 15 kg - de la 3400 la 7000 de ruble;
 • ulei 250 ml și 1000 ml - 1900 și respectiv 3500 ruble.

Babin - mâncare pentru câini

Recenzii de crescător

Valentina Vladimirovna, proprietara americanului Cocker Spaniel (11 ani):

„Doamna noastră este în anii ei avansați și are un gust fin. Schimbăm hrana destul de des, deoarece aceasta o plictisește (înțeleg că acest lucru nu este recomandat, dar aceasta este natura preferatului nostru). Recent am decis să încercăm Babin Agi Plus Senior pentru câinii mai în vârstă. Granulele sunt mici, le mestecă bine. Mirosul mâncării este normal, nu mai rău sau mai bun decât alții. Mănâncă bine, mănâncă toată porția. Scaunul este regulat, nu curge sau este uscat. În general, suntem mulțumiți de mâncare ".

Inga, proprietarul Kurzhaar (7 ani):

„Nu pot spune că feedul aparține în mod meritat clasei Super-premium. Am primit un eșantion gratuit la supermarket în timpul promoției. După ce i-am citit compoziția, am fost surprins că alimentele Super Premium conțin o cantitate mare de porumb (atât sub formă de boabe procesate, cât și sub formă de gluten). Acest lucru nu ar trebui să se afle într-o astfel de dietă. Prin urmare, nu îl voi folosi pentru animalul meu de companie ".

Eugene, proprietarul unui boxer (6 ani):

„Folosesc acest feed atunci când călătoresc în țară, la mare etc. De obicei, câinele mănâncă natural, dar când situația o impune, eu folosesc granule uscate. De asemenea, este foarte bine ca pachetul să aibă un fermoar - este convenabil să-l luați pe drum, granulele nu se sfărâmă. Mănâncă alimente în mod normal, nu se plânge. Merge la toaletă la timp. Bea mai mult, dar acest lucru este normal la mâncarea uscată. Mâncare bună, ne convine ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Babin - mâncare pentru câini