Câine alb mare: numele rasei

Un câine alb mare de orice rasă atrage întotdeauna atenția prin frumusețea sa. Culoarea albă a hainei sale se poate datora lipsei de pigment de colorare, astfel de animale sunt numite albinoși. Există câini în care albul este una dintre opțiuni. Dar există rase pentru care o astfel de trăsătură este regula, nu excepția și este moștenită. Printre aceștia se numără nu numai câinii mici, ci și reprezentanții câinilor mari.

Câine alb cu ochi albaștri

Pentru o viață fericită, cu drepturi depline, Akbash trebuie să știe că are îndatoriri oficiale - să păzească și să protejeze. El îi îndeplinește cu o mare disponibilitate și conștiinciozitate. Pentru a satisface activitatea naturală a akbash, el trebuie fie călcat zilnic, fie ținut într-o casă de țară cu o curte mare, unde se poate deplasa liber.

Akbash

Kuvasz

Kuvasz este de profesie un câine de pază. Aceasta este o frumusețe albă de zăpadă de 50 de kilograme, cu un corp flexibil și subțire, acoperit cu păr gros și pufos, cu un strat moale. Câinele activ, rezistent, foarte ascultător și „politicos” este incredibil de sensibil atât la laude, cât și la reproșuri. Ea este întotdeauna gata să protejeze altruist proprietarul, familia acestuia, copiii și proprietatea..

Kuvasz

Ciobanesc elvețian alb

Un alt nume pentru rasă este păstorul alb american-canadian. Acesta este un câine mare care cântărește aproximativ 40 kg, există tipuri de BSHO cu părul lung și cu părul scurt. Din fire, câinele ciobănesc alb elvețian este similar cu toate rudele sale, câinele ciobanesc. Acest animal este un paznic de încredere, pregătit pentru protecția permanentă a proprietății proprietarului. Câinele ciobănesc alb este ascultător, neagresiv, învață cu ușurință cele mai dificile trucuri și se înțelege fără probleme în casă cu ceilalți locuitori - atât oameni cât și animale.

O minte îndrăzneață, aspectul fermecător, caracterul prietenos fac din acest câine un însoțitor ideal și protector al membrilor familiei. Locul ideal pentru păstrarea câinelui ciobănesc elvețian alb este o volieră, dar acest câine se poate adapta la viața dintr-un apartament din oraș, cu condiția să fie prevăzut cu plimbări zilnice..

Ciobanesc elvețian alb

Komondor

Câinele Ciobănesc Maghiar este un câine mare, musculos, construit armonios, a cărui greutate corporală ajunge la 40-60 kg, iar înălțimea la greabăn este de până la 60 cm. În ciuda dimensiunilor sale impresionante, Komondor este mobil și flexibil. Principala trăsătură distinctivă a câinelui ciobanesc maghiar este o lână albă lungă și groasă, care formează un fel de mănunchiuri, asemănătoare cu cozile subțiri. Din această cauză, în fotografie, câinele arată ca un mop mare pe labele sale..

Komondorii au fost folosiți timp de multe secole ca paznici ai triburilor nomade și păstori pentru efectivele lor și, dacă este necesar, puteau chiar să atace lupii sau un urs. Astăzi această rasă este rară, de exemplu, în Rusia există doar aproximativ 500 de reprezentanți ai acestei subspecii Canis lupus familiaris.

Un Komondor inteligent și independent se distinge printr-un caracter docil, devotament, curaj, axat pe protecția și protecția celor pe care îi consideră acuzațiile sale: proprietarul și gospodăria sa sau o turmă de oi. Uneori chiar deranjează: nu tuturor le place când câinele nu-și ia ochii de la tine toată ziua. Câinele ciobănesc maghiar este capabil de agresiune față de străini sau alți câini, trebuie crescut corespunzător din copilărie.

Komondor

Dogo argentino

Dogo Argentino (Argentin Mastiff, Dogo Argentino) aparține clasei câinilor de serviciu. Este un animal mare care cântărește 40-45 kg și 60-70 cm înălțime, acoperit cu părul scurt și alb. Rasa a fost crescută la începutul secolului al XX-lea, scopul crescătorilor a fost de a obține un câine ideal ca însoțitor, ca vânător și ca câine de pază.

Îndrăznețul, energicul și nobilul Dogo Argentino îndeplinește toate aceste cerințe. În prezent, Marele Danez este excelent pentru rolul de câine călăuzitor sau de pază de familie și este folosit și pentru serviciul de poliție. Cu toate acestea, datorită naturii sale dominante și excesiv de independente, mastinul argentinian nu poate fi cea mai potrivită alegere pentru un crescător de câini neexperimentat, deoarece necesită instruire cu un antrenor experimentat..

Dogo argentino

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Câine alb mare: numele rasei