Wolfhound: descrierea rasei, îngrijirea și fotografiile câinilor

Păstrarea câinilor câinilor de lupFamilia Wolfhound include mai multe specii ale acestor animale, care au mulți admiratori în țara noastră. Trăsătura lor distinctivă este dimensiunile lor foarte mari. Câinii de lup există de multă vreme și încă din aparență li s-a atribuit funcția de a păzi pășunile de atacul lupilor.

În același timp, s-au arătat excelent ca vânători capabili. Familia Wolfhound include zece rase, printre care există atât soiuri foarte populare, cât și câini puțin cunoscuți. Și toate aceste rase diferă unele de altele prin anumite trăsături: trăsături de caracter, aspect etc..

Caracteristicile comune ale acestor rase sunt caracteristici fizice unice, în primul rând viteza și forța. De asemenea, se deosebesc de alte animale de dimensiuni mari. Astăzi, nu există alți câini mai mari decât câinii de lup, lucru confirmat de numeroase fotografii cu rase de câini de câine..

Tipuri de câini de câine lup: fotografie

Cei mai renumiți reprezentanți ai familiei câinilor de lupi sunt câinii ciobănești din Alabai, caucazieni și sud-ruși, câini de lup armeni, schnauzeri uriași etc. Dar între această varietate de rase, se pot distinge două, care sunt cele mai solicitate..

Câine de lup irlandez

Câini de lup împotriva lupilorAcest membru al familiei este în mod tradițional are o dimensiune impresionantă, și și-a câștigat dragostea pentru sine datorită bunei sale dispoziții. Acest animal va fi o alegere excelentă pentru proprietarii de parcele mari, case la țară etc. O caracteristică caracteristică a acestor câini este natura calmă. De asemenea, atrage asupra sa o minte dezvoltată, generozitate și răbdare, atenție, capacitatea de a stabili cu ușurință relații cu copiii..

Micii rivali pentru acest câine de lup nu sunt o mare problemă, dar dacă întâlnește adversari mai mari, atunci va putea să se angajeze cu ei. Cu toate acestea, nu vă așteptați ca câinele de lup să atace primul. El demonstrează o prietenie similară în relațiile cu străinii. Astăzi este folosit în principal ca păstor..

Câine de lup caucazian

Astăzi există mulți oameni care ar dori să obțină acest câine. Puteți explica un interes atât de mare pentru ea calitățile ei remarcabile, la urma urmei, acesta nu este doar un paznic excelent, ci și o opțiune excelentă ca câine de vânătoare. Ea este, de asemenea, cunoscută de mulți sub numele de câine ciobanesc caucazian aboriginal. Caucazianul diferă de congeneri prin puterea sa pronunțată, puterea și dimensiunile mari. Printre alte semne externe, merită subliniat un strat scurt, gros, care poate avea o culoare diferită. Pe fiecare parte a corpului, acest animal demonstrează o putere și o musculatură uimitoare. Deși până acum această rasă nu a obținut recunoașterea oficială, ea poate fi găsită la mulți crescători de câini..

Prețul unui câine de lup

Astăzi nu este atât de dificil să obții un câine din această rasă. Mulți crescători oferă această oportunitate, dacă este necesar, creșe specializate pot ajuta, de asemenea. În fiecare caz cumpărătorului poate denumi un alt preț. Costul câinilor de lup depinde de speciile achiziționate..

  • Pentru câinele de lup irlandez va trebui să plătiți aproximativ 50.000 r.
  • Lupul caucazian pare mai accesibil, prețurile pentru care încep de la 10-20 de tone..
  • Gamprul armean lup, care poate fi cumpărat la un preț de 10.000 de ruble, este, de asemenea, destul de popular datorită costului său redus..

Wolfhound acasă

Pui de câine irlandez lupPentru a păstra confortabil un câine de lup, el trebuie să ofere suficient spațiu, plimbări regulate, un nivel ridicat de activitate și îngrijire adecvată. Mai mult, aceste recomandări se aplică tuturor raselor..

Este ușor să antrenezi câinele de lup irlandez în diferite comenzi, deoarece el înțelege cu ușurință ceea ce vrea să obțină proprietarul de la el. Cu toate acestea, aici este necesar să ne amintim o caracteristică: acest câine nu urmează imediat ordinele unei persoane - la început le gândește. Acești câini adoră să fie tratați cu respect. ei nu ierta grosolanul - în acest caz, pot avea resentimente împotriva persoanei. Pentru a avea mai puține probleme cu întreținerea câinelui de lup irlandez, creșterea acestuia trebuie construită corect încă din copilărie.

Acest lucru este necesar pentru ca catelul să crească curajos și să-și mențină stima de sine. În caz contrar, el nu va putea face față rolului unui protector și paznic de încredere. Reprezentanții rasei irlandeze sunt obișnuiți să fie în mod constant în societate, precum și să nu aibă restricții de circulație.

Lupul caucazian are un caracter diferit de rudele sale, deci acest lucru trebuie luat în considerare atunci când îl alegeți. În legătură cu acești câini, este inacceptabil să se demonstreze sentimentalism excesiv, fussiness, etc. De asemenea, ar trebui să se țină seama de faptul că nu poate fi perceput ca un animal bun, care va trata familiari și străini deopotrivă. Nu uitați de forța fizică excesivă, care în absența controlului poate duce la consecințe tragice..

Probleme mari Lupul-lup poate livra în timpul alăptării. Proprietarul trebuie să acorde o atenție specială hrănirii, deoarece acest câine are nevoie de porții mari. Trebuie să uitați imediat că câinele va locui într-un apartament, casă, cabină sau altă cameră. O puteți păstra numai într-o cabină special construită, cu o volieră, unde trebuie să o păstrați curată în mod regulat. Începând de la o vârstă fragedă, trebuie să-l faci pe cățeluș să înțeleagă cum ar trebui să se comporte. În copilărie, trebuie să fie învățat poruncile de bază și să-l facă să înțeleagă că trebuie să asculte proprietarul fără îndoială..

Îngrijirea lupului

La ce dimensiuni ajung câinii de lupDacă decideți să păstrați un câine de lup irlandez într-un apartament, atunci va trebui să mergeți cu el de mai multe ori pe zi. Cel mai bun dintre toate, dacă ieși în natură. Atunci vei avea ocazia să-l lași să fugă din lesă. Este necesară o atenție specială dați starea hainei câinelui, care va trebui să fie pieptănat din când în când. Animalele adulte au nevoie de puțină hrană, în unele cazuri animalul de companie se poate limita la hrană. Câinii irlandezi au și unele alimente preferate:

  • carne proaspătă;
  • banane.

Conținutul puiilor ar trebui să fie oarecum diferit - li se oferă libertate deplină în alegerea cantității de mâncare. Este necesar să acționăm într-un mod similar, determinând durata plimbărilor pentru ei..

Pentru ca un cățeluș caucazian să crească sănătos, dieta sa trebuie să conțină produse utile și necesare pentru o dezvoltare normală, iar porțiunile trebuie să fie mari. Pe măsură ce îmbătrânești, trebuie să crești cantitatea de alimente. Accentul trebuie pus pe o dietă variată care să permită crește pofta de mâncare a câinelui. Acestea trebuie să fie alimente bogate în vitamine și minerale. Acestea includ:

  • legume si fructe;
  • peşte;
  • creta și colab.

Dacă hrănești constant câinele de lup cu alimente bogate în calorii, atunci pofta de mâncare a acestuia poate dispărea. În acest caz, va trebui să îi aranjeze zile de post sau să îl transfere temporar la o dietă cu tărâțe.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că câinele de lup apa curată era întotdeauna prezentă. Când țineți un animal într-o volieră, este necesar să efectuați în mod regulat tratament împotriva insectelor, bacteriilor și altor paraziți. Trebuie luate măsuri preventive în legătură cu animalele în sine. Câinii caucazieni pot fi scăldați, dar numai dacă devin suficient de murdari.

Concluzie

Hrănirea câinilor de lupInteresul față de câinii câine-lup este destul de înțeles, deoarece mulți au dorința de a avea un apărător atât de mare. Cu toate acestea, cu toate avantajele sale, acest lucru nu este atât de ușor de făcut. La urma urmei, va trebui să cheltuiți mult timp și efort pentru a crește un câine dintr-un cățeluș de lup care nu numai că îl va înțelege perfect pe proprietar, ci și vino în salvarea lui fără ordine. În același timp, este foarte important să alegeți abordarea corectă pentru creșterea acestor animale..

Acest lucru este valabil mai ales pentru reprezentanții rasei caucaziene, cărora este necesar să fii strict din copilărie. Fără control, ei își pot folosi în mod greșit forța fizică excesivă. Prin urmare, proprietarul trebuie, încă din primele zile de ședere în casă, să-i arate câinelui clar că trebuie să-și îndeplinească fiecare comandă..

Câini de lup Ridicarea câinilor de lupRasa irlandeză de lupTemperament de câine WolfhoundDescrierea și caracterul câinelui de lupApariția unui câine de lupPui de câine irlandez lupDieta câinilor de lupÎngrijirea lupuluiWolfhound acasăConținutul câinilor de lupWolfhound HarkaterÎngrijirea lupuluiRasa de câine WolfhoundCâine Wolfhound, dimensiunea sa
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Wolfhound: descrierea rasei, îngrijirea și fotografiile câinilor