Totul despre hrana pentru câini `belcando`

„Belcando”Fiecare crescător de câini știe că sănătatea animalului său de companie depinde direct nu numai de condițiile de păstrare a animalului, ci și de cât de bine este selectată dieta pentru el. Este necesar să ne străduim să obținem o dietă echilibrată, în care să nu existe conservanți și coloranți, și să existe doar ingrediente naturale. Este important să includeți în dietă carne naturală, pește, carne de pasăre, diverse legume și fructe. Câinele are nevoie de vitamine și minerale. Cel mai bine, atunci când proprietarii de câini optează pentru produse super premium. Unul dintre astfel de alimente pentru câini, a cărui compoziție și caracteristici vor fi discutate mai târziu, este produsul „Belcando”.

Caracteristici generale și producător

Țara de origine a produsului pentru animale în cauză este Germania. A fost pe piață de ceva timp, așa că a reușit să se impună ca un produs de înaltă calitate. „Belcando” este ales de mulți proprietari de câini ca hrană pentru utilizare constantă..

Astfel de produse oferă câinelui toate substanțele nutritive necesare. Ceea ce este important, baza oricărei linii de alimentare Belcando sunt ingrediente naturale de o clasă extrem de ridicată.

Nu există culori alimentare sau conservanți în alimente și mai mult de 80% din produs este proteină de origine animală. Datorită acestor caracteristici, dieta în cauză este pe deplin absorbită de corpul câinelui, saturând perfect animalul de companie.„Belcando”

Compoziția alimentelor pentru câini

Producătorul german oferă cumpărătorului produse atât sub formă uscată, cât și sub formă umedă. Compoziția, pe lângă carnea de pasăre, conține și carne de porc, miel și pește.

Important! Producătorul susține că toate componentele furajelor sunt produse pe baza fermelor germane, unde toate standardele europene sunt respectate cu strictețe. Datorită prelucrării speciale blânde și a tehnologiilor înalte aplicate, este posibil să se păstreze cantitatea maximă de proprietăți nutritive ale acelor produse utilizate.

Carbohidrații furnizează semințe de ovăz, orez etc. corpului câinelui Datorită includerii în compoziția ficatului păsării, este posibil să se furnizeze organismului nu numai proteine, ci și fier și fosfor. Fibrele, care îmbunătățesc digestia, conțin semințe de in, care sunt prezente și în compoziția acestor alimente.Câinele mănâncă mâncareDe asemenea, producătorul a inclus un număr mare de plante și ierburi cu proprietăți medicinale în rețeta dietei. Acestea sunt urzică, fenicul, mileniu, extract de yucca, mușețel etc..

Important! Nu există produse din soia sau subproduse în formularea produsului în discuție. Aromele și coloranții sunt, de asemenea, complet excluși.

Datorită faptului că dieta „Belcando” conține drojdie de bere, care normalizează metabolismul, stratul câinilor se îmbunătățește în mod vizibil. Devine strălucitoare și sănătoasă. Mâncarea în discuție conține antioxidanți, care sunt uleiul de rozmarin..

Vă va fi util să citiți despre cum să alegeți guler, valorifica și bot pentru un câine ce este îngrijire, tunderea și scutec pentru câini, de ce pantofi de câine și cum să faci un model de salopetă pentru un câine.

Ele ajută la îmbunătățirea apărării corpului și au, de asemenea, un efect benefic asupra dinților, articulațiilor și oaselor câinelui. De asemenea, printre componente există un extract din semințe de struguri, care, prin caracteristicile sale, poate depăși vitaminele E și C.„Belcando”

Soiurile domnitorului

Mâncarea discutată este potrivită atât pentru rasele mici, cât și pentru cele mari de câini de toate vârstele. De asemenea, „Belcando” are produse atât pentru animalele de companie active, cât și pentru cele mai pasive. Mulți medici veterinari recomandă utilizarea terapiei nutriționale de la acest producător special în cazul în care câinele are nevoie de o dietă terapeutică specială..

Mâncare uscată

Forma uscată a alimentelor „Belcando” este prezentată într-o gamă destul de largă. Puteți alege un produs ținând cont de vârsta animalului de companie, activitatea și rasa acestuia. Trebuie remarcat faptul că o astfel de linie are o compoziție bogată și îndeplinește toți parametrii unui „holistic”. Aceasta nu este doar o dietă echilibrată, ci și alimente care sunt capabile să consolideze corpul în ansamblu și să mențină funcționalitatea adecvată a tuturor sistemelor sale..

Printre produsele fără cereale ale mărcii în discuție se numără:

 • „Adulți fără cereale” - furaje pentru rase mari și mijlocii-„Adulți fără cereale”
  Vă sfătuim să citiți despre avantajele și dezavantajele alimentelor pentru câini, cum ar fi Bosch, „Gina”, "Mâncare de câine", „Câine fericit”, „Acana”, „Britanic”, „Dealuri”, Farmina, „Prima ALEGERE”, „Lătrând capete”, „Almo nature”, „Planul Pro”, "Flatazor", "Wolfsblut", „Grandorf” și "Origine".
 • Cel mai bun fără cereale - produse pentru animale de companie de rase mici.Cel mai bun fără cereale
De asemenea, sunt holistice, nu conțin cereale, nu conțin ouă, soia și produse lactate. Amarantul este prezentat ca o sursă de carbohidrați. Este o cultură de plante bogată în proteine ​​și acizi grași.

Mancare la conserva

Alimentele umede pentru câini Belcando includ conserve și păianjeni. Conserve de vânzare sunt ambalate în 400 g și 800 g într-un borcan. Principalele caracteristici ale acestui produs:

Vă recomandăm să citiți despre ce sunt și cum să alegeți mancare la conserva și vitamine pentru câini, ce este holistic, pot da hrana uscata unui caine, și, La ce se utilizează suplimentul alimentar probiotic FortiFlora?.
 • varietate de gusturi (5 diferite);
 • cel puțin 93,8% din compoziție este carne de înaltă calitate, iar în linia „"Belcando" - carne selectată ", cantitatea unei astfel de componente crește la 98,8%;
 • consistența este sub formă de carne tocată;
 • nu conține conservanți, coloranți și produse din soia;
 • poate fi hrănit animalelor de companie de orice vârstă.
Mancare la conserva Caracteristicile păianjenilor (formă alimentară ambalată):
 • prezența a 5 gusturi diferite;
 • ambalare convenabilă în pungi individuale;
 • datorită producției de înaltă tehnologie, gustul natural al componentelor constitutive este păstrat;
 • prezentat sub formă de tocană (carne tocată + jeleu);
 • perfect pentru cele mai capricioase animale de companie;
 • ideal pentru cei care doresc să cumpere alimente fără pui, deoarece patru din cinci opțiuni nu conțin pui;
 • potrivit pentru toate vârstele.
Știați? Când câinele bea apă, își îndoaie limba în formă de lingură inversată, deși ar părea mai logic să faci contrariul..

Avantaje și dezavantaje

Pentru a putea aprecia pe deplin produsele mărcii Belcando, oferim o scurtă listă cu principalele avantaje și dezavantaje probabile ale unei astfel de nutriții..Câinele mănâncă mâncare

Despre profesioniști

Conform recenziilor crescătorilor de câini care au folosit sau folosesc alimente pentru câini de la producătorul în cauză, avantajele unei astfel de nutriții sunt:

 1. Compoziție naturală. Poate că această demnitate este cheia. În mod firesc, crescătorii de câini nu au efectuat în mod independent studii de laborator ale componentelor constitutive ale furajului, dar producătorul susține că nutriția liniilor sale este complet naturală..
 2. O gamă largă de. Nu se poate să nu fim de acord cu această afirmație, deoarece fiecare proprietar de câine va putea ridica exact mâncarea de care are nevoie de la Belcando.
 3. Calitate superioară. Potrivit producătorului, toate componentele sunt testate și selectate cu atenție. Valoarea nutritivă a furajelor este adăugată de prezența cerealelor și fructelor de pădure în acesta.
 4. Mărturisire. Produsul Belcando este recunoscut ca fiind de înaltă calitate de către autoritățile competente nu numai în Germania însăși, ci și în multe alte țări europene..
 5. Efecte pozitive asupra sănătății câinelui. Dacă vă hrăniți animalul de companie cu mâncarea în cauză pentru o lungă perioadă de timp și în mod regulat, atunci sănătatea animalului se va îmbunătăți vizibil, ceea ce va fi vizibil chiar și exterior, deoarece haina câinelui va deveni mai sănătoasă..
Mâncare pentru câini

Despre contra

Desigur, ca orice alt produs, Belcando are unele dezavantaje.. Imediat, observăm că lista de mai jos se bazează exclusiv pe feedbackul crescătorilor de câini:

 1. Unii câini pot avea indigestie.. Este foarte probabil ca puii să experimenteze această dezvoltare. Atât alimentele umede cât și cele uscate Belcando pot provoca această reacție. În cazul liniei hipoalergenice, astfel de situații nu au fost observate.
 2. Costul. Nu este o surpriză faptul că mâncarea de o calitate atât de înaltă are un preț. Prețul este într-adevăr destul de mare. Și, așa cum spun unii experți, în vânzare puteți găsi produse care nu vor fi inferioare calității, dar prețul pentru acesta este mult mai mic.
 3. Nu pot cumpăra întotdeauna. Dacă în orașele mari produsele Belkando sunt vândute peste tot, în regiuni nu este întotdeauna posibil să găsești astfel de alimente. Acest lucru se datorează, printre altele, prețului acestui aliment, din cauza căruia distribuitorii nu sunt siguri că bunurile vor fi cumpărate. O soluție excelentă pentru această problemă este cumpărarea de hrană din magazinele online..
 4. Prezența falsurilor. Datorită recenziilor bune și celei mai mari popularități a mărcii în cauză, există riscul de a cumpăra produse false de calitate scăzută. Prin urmare, trebuie să verificați cu atenție feedul înainte de a cumpăra. Produs original fabricat în Germania.
 5. Unele animale de companie refuză complet să consume acest aliment..
Câinele mănâncă mâncare

Știați? Cel mai mic din lume câine s-a născut în orașul Wroclaw, Polonia. Copilul cântărește doar 300 g, iar înălțimea sa nu depășește 6 cm. Chiar și mărul mediu este mai mare decât acest câine. Proprietarii îl adoră și spun că trebuie să te uiți constant sub picioare pentru a nu zdrobi copilul, deoarece culoarea deschisă a hainei sale se îmbină cu podeaua.
În cea mai mare parte, recenziile crescătorilor de câini despre mâncarea Belcando sunt încă pozitive. Dar, chiar și cu atenție la comentariile negative pe tema acestor produse, trebuie remarcat faptul că hrana este într-adevăr cea mai utilă și de înaltă calitate. În acest sens, îl puteți oferi în siguranță câinelui dvs. ca principal aliment pentru fiecare zi..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre hrana pentru câini `belcando`