Alegerea unui nume pentru un băiat cățeluș

Numele animalului tău de companie este ceea ce îi va fi alături de-a lungul vieții sale, ceea ce va deveni „chipul” unui prieten cu patru picioare. De aceea suntem atât de sârguincioși în înțelegerea varietății de porecle pentru câinii băieți, a semnificațiilor lor și vă oferim multe opțiuni alternative acolo! Ce nume frumoase și amuzante, rare și populare, rusești și străine există pentru bărbați - descrise în acest articol. Sheepdog, Hound, Laika și alții - niciunul dintre ei nu va rămâne fără un nume!

Există câteva principii bine stabilite conform cărora puii de băieți de rasă mare ar trebui numiți nume maiestuoase și serioase. Spre deosebire de aceștia, câinii mici primesc nume pline de umor și frivole..

Numele reflectă „scopul” prietenului cu patru picioare: rasele de vânătoare și de câini sunt numite după viteză și căutare. Câinii de pază mari își asociază adesea poreclele cu puterea și calmul..

Cu toate acestea, proprietarul nu respectă întotdeauna stereotipurile, uneori este ghidat de flerul și intuiția sa. De aceea, un cățeluș care a căzut de multe ori într-o familie merge în jurul său fără nume timp de câteva zile, în timp ce el și proprietarii săi se uită unul la celălalt. Aceiași zoopsihologi susțin că o poreclă poate afecta cu adevărat viitorul prietenului tău cu patru picioare..

În sprijinul acestui fapt, sunt date exemple despre modul în care un câine numit Typhoon a distrus ulterior cu adevărat totul în calea sa. Și animalul de companie, care a fost numit Fulger, sa mutat de fapt neobișnuit de repede, în ciuda faptului că nu era un câine al rasei. Și un exemplu foarte trist este un câine numit Jack Spintecătorul - furtuna tuturor câinilor și un iubitor de lupte sângeroase. Va fi util, desigur, să aflăm semnificația viitoarei porecle. La urma urmei, fiecare combinație de sunete poartă o anumită încărcare energetică, motiv pentru care numele noastre și numele animalelor noastre de companie influențează atât soarta și personajele.

Atunci când alegeți o poreclă pentru un câine, puteți fi ghidat și de următorul principiu: începeți să enumerați încet literele alfabetului, cele care vor trezi cel mai mare interes de la cățeluș, includeți în poreclă..

Judecată ambiguu cu privire la litera „R” în numele unui câine. Da, ea este în primul rând asociată cu mârâitul unui câine și, prin urmare, cu agresivitatea. Dar, în ciuda acestui fapt, este considerat „nativ” pentru câine. Oricum ar fi, se observă că masculii cu „P” în numele lor sunt decisivi, puternici și încrezători.

Potrivit pentru rasă

Desigur, rasa este adesea principalul criteriu atunci când alegeți un nume pentru un câine. Bărbații mari de sentinelă, cum ar fi păstorii sau caucazienii, au nevoie de numele potrivit, înzestrat cu o anumită putere. Cum ar fi, să zicem, Titan, Atlant, Buran, Hard, Polkan, rețineți că printre păstorii băieților puteți găsi un număr record de Dicks. Pentru Laeks și Husky, numele din nord, cu zăpadă sunt aproape întotdeauna alese - Laika cu numele Ice, Aquilon, Iceberg, Baikal, Lyuty va arăta destul de demn..

Pentru vânătoare și câinii ruși, scurtimea și sonoritatea sunt importante în nume. Un câine ar trebui să-și audă numele la o distanță decentă dacă sunteți la vânătoare. Câinii câini sunt, în general, considerați cel mai vechi grup de câini, deoarece chiar și vechiul om primitiv a fost ajutat la vânătoare de strămoșii câinilor noștri. Nu știm care era numele câinilor atunci, dar acum pot fi numiți Bass, Dozor, Gudok, Bushui, Guy.

Pentru câinii-prieteni și însoțitori, numele sunt alese neagresive și calme, cum ar fi Addy, Gordon, Milano, Oscar. Și masculii de rase decorative mici, de regulă, vor să fie numiți într-un mod drăguț, cum ar fi Tiny, Kid, Spike, Macy, Kinder. Dacă bebelușul este de rasă, atunci el poate fi numit Antonio, Louis, Perseus sau Graziano.

Ei bine, dacă un mongrel mongrel s-a stabilit în casa ta, nu te opri la Sharik și Bobik. Poate că, dându-i câinelui un nume mai „nobil”, îl vei programa în consecință, pentru că, așa cum se spune: „Sunt învechit este un minus, dar nobilul este un plus!”

După culoare

Culoarea cățelușului este considerată un factor minor în numele câinelui. Cu toate acestea, uneori culoarea poate spune proprietarului cea mai reușită opțiune de poreclă. Deci, pentru un cățeluș negru al unui băiat, puteți lua în considerare următoarele opțiuni: Angus, Black, Raven, Zorro, Shadow, Ugolyok, Black. Dacă animalul dvs. de companie este văzut, numele Motley, Domino, Bad, Patch, Pockmarked i se pot potrivi. Pentru câinii albi, proprietarii experimentați recomandă Almaz, Zephyr, Snowball, Frost.

Dacă ați luat un cățeluș de culoare ciocolată sau maro, numele pentru el ar putea fi: Brownie, Castan, Choco, Mocco, Chocolate. Pentru câinii roșii, există astfel de opțiuni: ghimbir, stacojiu, foc, piper, roșu, roșu. Și, în cele din urmă, pentru o culoare gri frumoasă, sunt potrivite frasinul, praful, argintul, afumatul, Dymok, Flint. După cum puteți vedea, există o mulțime de porecle și pentru diferite culori..

După mărimea câinelui

Dimensiunea lasă adesea o amprentă serioasă pe numele unui animal de companie. Se observă proporționalitatea inversă: pentru puii de rase mari, numele sunt adesea scurte, cum ar fi Thor, Zeus, Horus, Dar, Dick. Dar pentru rasele mici, dimpotrivă, pot fi mai lungi, se numesc Andreas, Wilhelm, Herbert, Marsilia, Sebastian. De parcă proprietarul vrea să compenseze dimensiunea modestă a animalului său de companie în detrimentul numelui. Desigur, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, dar totuși foarte des..

Este greu de prezis marimea catelului de rasa mixta, pe care ai luat-o pe stradă sau care a venit la tine. Prin urmare, atunci când alegeți un nume pentru un astfel de „porc în bătaie”, fiți ghidați de alți parametri, nu de mărime, și acordați atenție poreclelor calme și neutre.

Popular

Desigur, există întotdeauna nume care sunt foarte solicitate. Datorită versatilității și popularității lor, acestea pot fi adaptate animalelor de companie de diferite rase și dimensiuni. La un moment dat, numele de pe ecran Hachiko a câștigat popularitate. Cu toate acestea, manipulatorii de câini și zoopsihologii nu vă vor sfătui să numiți cățelușul cu numele personajelor de pe ecran sau cărți, mai ales dacă acest personaj este negativ sau la fel de trist ca Hachiko.

La urma urmei, există o mare probabilitate ca de fiecare dată să te uiți la „al tău” Hachiko cu lacrimi, amintindu-ți povestea tristă a prototipului său. Acest lucru poate lăsa un semn negativ în viața animalului de companie. Din același motiv, nu vă recomandăm să chemați câinele după poreclele animalelor de companie decedate anterior. În acest caz, de fiecare dată când rostiți un nume care anterior a fost asociat cu pierderea dvs., este puțin probabil să experimentați emoții plăcute. Și cu siguranță vor fi transmise unui nou animal de companie..

Deci, bine, TOP 10 dintre cele mai populare și comune nume bune pentru puii de sex masculin sunt după cum urmează:

  1. Archie.
  2. Tyson.
  3. Rex.
  4. Jack.
  5. Hachiko.
  6. Rey.
  7. gri.
  8. Lord.
  9. Butch.
  10. Charlie.

Și apoi primul videoclip cu o selecție de nume diferite pentru animalele de companie, băieți!

Rare și neobișnuite

Există, de asemenea, o mulțime de oameni care doresc să iasă în evidență din mulțime și cel mai bine este să faceți acest lucru datorită numelui original al animalului de companie. Rare și neobișnuite pot fi numite nume care au o origine străină și un sens care nu ne este întru totul clar. Printre acestea, de exemplu, sunt: ​​Aman, Bagus, Gesang, Intan, Niken, Solekh, Elang. Există inventatori care își doresc cu siguranță că băiatul lor catelus să fie o singură copie. Pentru a face acest lucru, ei pur și simplu vin cu propria lor secvență unică de sunete și, ca să spunem așa, inventează o poreclă, care poate fi numită un animal de companie, pe cont propriu..

Amuzant

Poreclele amuzante pentru câini sunt, s-ar putea spune, o direcție cu totul mare. Oprindu-vă alegerea pe o versiune mișto și plină de umor, amintiți-vă că câinele va trăi cu el toată viața. Da, și o poreclă care pare amuzantă astăzi poate să te plictisească și chiar să te enerveze mâine. În plus, un nume cool este mai potrivit pentru caine mic, pentru un câine de rasă mare, găsirea unei versiuni amuzante este mult mai dificilă și este necesară?

Există câteva nume rusești, cum ar fi Kusay, Malets, Hipster. Apropo, nu este recomandabil să transferați numele oamenilor câinilor, mai devreme sau mai târziu, chemându-vă câinele Kolka pe stradă, puteți intra în jenă.

De asemenea, ne-am referit la poreclele umoristice pentru câinii băieți: Borsch, Goblin, Mixer, Google, Snickers, Keks, Extreme, iPhone, Beavis, Dude, Cheburek. Dar dacă îți spui câinele, asta depinde de tine!

Lista de nume

Și mai multe opțiuni pentru porecle care vă vor ajuta să vă numiți băiatul de companie, în tabelul de mai jos!

ScrisoareNumele câinelui
A Alf, Ike, Cupidon, Adam, Amigo, Ares, Amadeus
B Baruri, Bim, Buddy, Baron, Ben, Balto, Brooks, Brian, Bucks, Bow, Byron
ÎN Willie, Wind, Vince, Cog, Wotan, Woody, Vincent
D Gaston, Harold, Thunder, Hans, Earl, Henry, Gold, Hercules, Gough
D Johnny, Dex, Dominic, Dandy, David, Jedi, Jam, Jeffrey, Dolph, Drake
A EI Yeron, Erosha, Efim
F Zhorik, Bug, Jacques, Jean
Z Zador, Call, Zane, Zidane, Zilber
Y, Y Icarus, Ingor, Yoda, Yorick
LA Kenny, Quint, Klim, Clark, Calvin, Kai, Kent, Queens, Cooper, Keiko
L Lime, Lucky, Locke, Larry, Leonard, Louis, Larson, Lenny, Lucas, Ray, Buttercup
M Mike, Milano, Mai, Max, Major, Marte, Mario, Milo, Marat, Mel, Mukhtar, Martin, Marley
H Nike, Norman, Nikas, Nair, Nord, Norton, german, Nicky
DESPRE Oris, Orion, One, Onyx, Orlando, Omar, Otis, Olaf
P Paris, Patrick, Pirat, Pierre, Perry, Roz, Platon, Plush, Paul
R Raph, Rusty, Ralph, Wrigley, Rocky, Romeo, Robert, Randy, Ron, Rex, Red
DIN Simon, North, Samson, Scooby, Spike, Snape, Snow, Simon, Santo, Spartacus, Sam, Steve, Sandy, Smart, Spyder, Smurf, Stitch
T Tai, Twix, Tihan, Tobik, Ted, Toto, Timati, Typhoon, Tiger, Tarzan, Tony
Avea Watson, cărbune, uragan, Ulan
FPhoenix, Fabio, Phil, Fix, Fresh, Frank, Funtik, Fidel, Fagot, Fox
X Hart, Harley, Han, Hunter, Harvey, Coada de cal
C Cezar, Ceron
H Charlie, Charles, Chucky, Chase, Chester
Sh, Sh Strălucire, Obraznic, Minge, Sherlock, Sean, Shelton, Sherman
E Ernie, Ashton, Eddie, Elvis, Eros
YU Yugan, Eustace, Yukon
Eu Janis, Hawk

Videoclip „Cum să alegi o poreclă pentru un animal de companie”

Pentru a determina cu exactitate numele noului tău prieten cu patru picioare, încă un videoclip pentru atenția ta!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Alegerea unui nume pentru un băiat cățeluș