Gamavit pentru câini

Medicamentul veterinar Gamavit este bine cunoscut tuturor medicilor veterinari din țara noastră. Datorită eficacității sale și a efectului imunomodulator real, acest medicament este prescris ca adjuvant la terapia principală, precum și ca medicament adjuvant în tratamentul leziunilor, otrăvirii, bolilor infecțioase, precum și a diferitelor avitaminoze. Să aruncăm o privire mai atentă la Gamavit pentru câini.

Datorită prezenței propriului laborator de cercetare, precum și a cooperării cu fermele și clinicile veterinare, „Micro-Plus” lucrează constant la rafinarea și îmbunătățirea medicamentelor existente, precum și la sinteza de noi medicamente.

Se subliniază în special faptul că dezvoltarea, precum și producția de medicamente veterinare, are loc pe teritoriul Rusiei și nu include nicio participare a companiilor străine. Acest lucru vă permite să reduceți semnificativ prețul Gamavit pentru câini și alte medicamente, precum și să mențineți calitatea la un nivel foarte ridicat..

Compoziția Gamavit

Conform prospectului, Gamavit conține nucleinat de sodiu și hidrolizat de placentă denaturată emulsionată ca principali ingrediente active. Apa pentru injecție și mediu-199 (concentrație de zece ori) sunt utilizate ca aditivi auxiliari - substanțe pentru reproducerea și menținerea viabilității culturii celulare.

Nucleinatul de sodiu este un agent biologic extrem de activ care promovează vindecarea rapidă a rănilor și leziunilor, stimulează producția activă de leucocite și, de asemenea, crește toate procesele de protecție (stimularea mecanismului imunitar).

Gamavit pentru câini

Hidrolizatul de placentă este o substanță obținută prin divizarea apei a țesuturilor placentare. Are un efect pronunțat de accelerare a regenerării țesuturilor, precum și un efect imunomodulator, care contribuie la concentrația maximă a tuturor resurselor corpului pentru a combate starea de rău.

De asemenea, instrucțiunile pentru prepararea Gamavit pentru câini indică conținutul de apă și mediul înconjurător-199, dar nu prezintă interes pentru descriere și sunt doar habitatul celulelor necesare (solvenți).

Instructiuni de folosire

Ghidul pentru utilizarea Gamavit pentru câini afirmă că medicamentul este un stimulent natural și poate fi utilizat atât pentru a accelera reabilitarea după operații și leziuni, cât și pentru alte probleme de sănătate ale unui animal de companie..

Un alt punct important este stimularea rezistenței la stres și stres. Adică, medicamentul are un efect calmant pronunțat și, de asemenea, crește rezistența. Acest lucru este important pentru câinii care se pregătesc pentru spectacole, vizite de medic veterinar sau evenimente sportive..

În ceea ce privește aplicarea, totul este simplu - aceasta este o soluție pentru injecții, care se poate face atât subcutanat sau intravenos, cât și intramuscular. Dacă câinele bea singur, îi puteți da animalului apă cu medicamentul.

În scopul prevenirii, doza medicamentului este de 0,1 ml / 1 kg greutate animală. Această regulă se aplică:

  • Perioade de recuperare după leziuni și operații.
  • După vaccinări (pentru susținerea organismului).
  • Pentru animalele bătrâne și slăbite.
  • Cu intoxicație și afecțiuni anemice.

Frecvența de utilizare - de 1-3 ori pe săptămână timp de 2-4 săptămâni (la discreția medicului).

Pentru a crește rezistența și rezistența la stres, această doză se administrează cu 8, 6, 4 zile înainte de perioada necesară, precum și imediat înainte de stres sau stres..

Câinele este injectat în greabăn

În scopuri terapeutice, doza de Gamavit pentru câini este diferită:

  • În caz de otrăvire acută - de 2 ori pe zi la o rată de 0,5-1,5 ml / 1 kg de greutate animală. Cea mai eficientă administrare este intravenoasă;
  • Pentru bolile infecțioase Gamavit este utilizat într-o doză de 0,5 ml / 1 kg de 2-3 ori pe zi timp de 3-5 zile în combinație cu alte medicamente;
  • Când deparazitați un câine - 0,3 ml / 1 kg în ziua de deparazitare și aceeași doză a doua zi.

Forma de eliberare a Gamavit este de 6, 10 și 100 ml sticle de sticlă cu un lichid roșcat transparent. Perioada de valabilitate a medicamentului la o temperatură de la +2 la +25 este de 2 ani, dar după deschiderea sticlei, depozitarea medicamentului este imposibilă și trebuie utilizată complet.

Pe lângă recenziile medicilor veterinari, care, în general, sunt de acord că Gamavit, ca profilaxie de susținere, este un medicament excelent, există multe opinii în rețea de la oamenii obișnuiți care au folosit medicamentul așa cum au fost prescrise de medici sau la sfatul prietenilor. Vom da doar câteva dintre ele, astfel încât să puteți vedea ce părere au crescătorii în general despre acest medicament:

Elena, crescător Chihuahua:

„Înainte de a citi despre Gamavit, câinii mei au venit la expoziție înspăimântați, cu labele tremurânde și ochii pătrați de frică. Desigur, nu se punea problema unei competiții. Dar apoi am cumpărat mai multe sticle și am început să beau cu apă conform instrucțiunilor. Nu există nici o urmă a fostei frici - câinii sunt calmi, se păstrează cu încredere și iau premii! Mulțumim lui Gamavit! "

Anton, proprietarul buldogului englez:

„Era nevoie de o operație, eram foarte îngrijorat de câine, dar doctorul m-a asigurat că totul va fi bine. Ca sprijin după operație, el a sfătuit să dea complexul Gamavit și i-am urmat sfatul. Deja după 10 zile boule mea s-a ridicat pe labe și, după o lună, totul s-a vindecat, ceea ce se numește „ca un câine”. Mă bucur că l-am ascultat pe doctor ".

După cum putem vedea, recenziile proprietarilor mulțumiți nu fac decât să întărească opinia că Gamavit este un foarte bun medicament stimulator și vindecător, care, în același timp, poate servi la ameliorarea stresului în diferite situații..

Prețul pentru medicamentul Gamavit

Acum să trecem la cel mai interesant - prețul medicamentului Gamavit. Parcurgând paginile magazinelor online, am văzut următoarele valori ale costurilor medii:

  • 6 ml. - de la 120 de ruble;
  • 10 ml. - de la 175 de ruble;
  • 100 ml. - de la 1120 ruble.

De asemenea, am întâlnit mai multe magazine în care prețurile medicamentului au fost semnificativ mai mici (cu 20-40%). Nu putem judeca motivele - dacă acestea sunt livrări directe de la producător sau false - nu știm, dar vă sfătuim să cumpărați medicamente veterinare în locuri de încredere. Și amintiți-vă - puteți utiliza orice medicament numai după consultarea unui medic!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Gamavit pentru câini