Gamavit pentru câini - un mijloc universal de prevenire

Indiferent de tipul bolii, un medic competent va prescrie întotdeauna terapie de susținere în tandem cu tratamentul principal. Gamavit pentru câini nu este un remediu pentru o boală specifică. Acesta este un asistent care va accelera recuperarea, oferind corpului animalului puterea de a combate boala. În plus, acest medicament este bun ca mijloc universal de prevenire.

Structura:

1. PDE sau placenta emulsificată denaturată. Acestea sunt mai mult de 20 de aminoacizi, lipide, peptide, proteine, interferoni, micro și macroelemente, un complex de vitamine (A, D, grupa B, H etc.). PDE este o substanță biologic activă care îmbunătățește rezistența organismului, îmbunătățește recuperarea și procesele metabolice. PDE are efect antiinflamator.

2. nucleinatul de sodiu se obține din drojdia de panificație. Este o substanță naturală biologic activă, un imunostimulant natural. Accelerează regenerarea, stimulează formarea leucocitelor în celulele protectoare ale sângelui.

3. Soluție nutritivă bogată în vitamine, aminoacizi și săruri.

Gamavit forte pentru câini, pe lângă componentele de mai sus, include:

  • acidul succinic, care are efecte metabolice, imunostimulante și antioxidante-
  • acidul piruvic, care joacă un rol esențial în metabolismul glucidelor, grăsimilor și proteinelor-
  • interferon alfa, care are efecte antiinflamatorii și antivirale.

Cerere

Gamavit este utilizat ca terapie complexă în tratamentul aproape tuturor bolilor organelor și sistemelor interne. Gamavit în sine nu este un leac! Aceasta este pentru a ajuta organismul să lupte împotriva bolii. Eficacitatea utilizării gamavitului la câini a fost confirmată de mai multe studii și de experiența pozitivă a medicilor veterinari.

Medicamentul accelerează recuperarea după orice afecțiuni virale - ciumă, enterită etc. Îmbunătățește starea câinilor slăbiți după traume, curs lung de antibiotice, chimioterapie, naștere dificilă, stres, exagerare. Ajută la găsirea puilor și a câinilor emaciați după orice intervenție chirurgicală.

Gamavit s-a dovedit a fi un adjuvant pentru diferite intoxicații: intoxicații alimentare, supradozaj sau intoleranță la medicamente, otrăvire cu remedii parazite etc..

În doze profilactice, gamavitul este utilizat înainte de împerechere, naștere, înainte de călătorii lungi și alte situații stresante, înainte de expoziții.

Doze și mod de administrare

Gamavit este produs sub formă lichidă (lichid roșu transparent în sticle de sticlă, steril). Înainte de a-l utiliza, este recomandabil să întrebați medicul veterinar curent unde să injecteze gamavit la câine, deoarece orice metode sunt permise - intramuscular, subcutanat sau intravenos. Alegerea metodei depinde de motivul pentru care este prescris medicamentul. Uneori este necesară o introducere rapidă și un efect imediat (otrăvire, de exemplu), în timp ce în alte cazuri este de dorit un efect treptat (perioada de recuperare). Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să beți un lichid amestecat cu apă.

În doze terapeutice pentru câinii mici, 0,3 ml pe 1 kg de greutate corporală este suficient, pentru câinii de talie mare până la 0,5 ml pe 1 kg de greutate corporală. De obicei, medicamentul este administrat de două ori sau de trei ori pe săptămână, conform instrucțiunilor medicului veterinar. Terapia pe termen lung este posibilă, până la o lună și jumătate. Când vine vorba de infecție, frecvența de utilizare poate fi crescută de până la două ori pe zi (timp de 3-5 zile).

Pentru profilaxie, este suficient 0,1 ml per 1 kg de greutate corporală, subcutanat, intramuscular sau amestecat cu apă. Înainte de o situație stresantă, o dată. În alte cazuri, este necesară consultarea unui medic.

Efecte secundare

Deoarece este permisă injectarea gamavitului la un câine de la orice vârstă, medicamentul este considerat inofensiv condiționat. Gamavit este prescris pentru animalele slăbite grav, cățelele însărcinate și care alăptează, puii nou-născuți. De obicei, medicamentul nu are efecte negative și nu duce la efecte secundare, este bine tolerat. Singurul punct este alergiile, intoleranța individuală. Prin urmare, trebuie totuși să urmăriți animalul de companie, în ciuda abundenței recenziilor pozitive și a asigurărilor medicilor veterinari cu privire la inofensivitatea completă a gamavitului.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Gamavit pentru câini - un mijloc universal de prevenire