Spectacol de câine în sokolniki

Soarele cald de mai strălucește. Parcul Sokolniki din Moscova este plin de turiști. Adulții se relaxează lângă fântâni, copiii călăresc scutere, cunoscători ai operei lui Mihail Bulgakov, în picioare, citesc lucrările sale. Și Centrul de Expoziții și Convenții Sokolniki găzduiește un spectacol internațional de câini.

Cea mai populară rasă de spectacol

Multe rase diferite au fost prezentate la târg, de la ciobani germani populari până la câini rari chinezi pufosi. Dar cea mai mare reprezentare este în Jack Russell Terriers..

Aceștia sunt câini foarte inteligenți, interesanți, amuzanți. Urmează fără îndoială porunca manipulatorului în ring sau ascultă cu curiozitate conversațiile proprietarilor.

Cea mai populară rasă

Produse pentru câini

Dacă ai venit fără Mukhtar, atunci este în regulă. Diverse articole pentru câini au fost vândute activ la expoziție. Puteți alege o lesă frumoasă, guler, gustări. Dar mai ales vizitatorilor le-au plăcut hainele de câine..

Este prezentat aici pentru fiecare gust și culoare. Pentru o fată din York, de exemplu, o rochie roz este perfectă, iar pentru un câine mare un costum impermeabil.

Produse pentru câini

Cel mai bun spectacol pentru câinii tineri

Punctul culminant al programului a fost cel mai bun dintre campionii de rasă. Finalele au fost cele mai spectaculoase la categoriile de juniori.

Câine chinezesc pufos

Reguli de concurs

Aici au participat cei mai buni reprezentanți ai rasei lor. Competițiile au fost judecate de experți de clasă internațională. Micii finaliști au intrat pe ring în aplauzele publicului. În primul rând, patrupedul trebuie să alerge în fața judecătorului. Harul și lejeritatea lor au fost evaluate.

Judecătorul a privit apoi fiecare mustață separat în raft. Trebuie să stai frumos, să nu te miști. După ce câinii sunt comparați din nou. Ei bine, la final, gazda anunță câștigătorul și premiatul. Cei mai buni primesc cupe, premii pentru sponsori și rozete frumoase. Finalistii primesc suveniruri. Fermecătorul Welsh Corgi a devenit cel mai bun bebeluș.

Cel mai bun copil

Finala puii a fost dramatică

La el au luat parte animale mici de 6-9 luni. Datorită numărului mare de concurenți pentru titlu, etapa de calificare a trebuit să aibă loc. Oaspeții au urmărit lupta cu plăcere. Era greu să recunoaștem viitorul câștigător.

Multor oameni le-a plăcut grațioșul pudel. Bărbatul arătos părea uimitor. Dar când judecătorul a cerut-o pe gazdă să scoată animalul de companie și să fugă, copilul a fost timid. Și până la urmă nu am primit premiu.

Cel mai bun cățeluș al spectacolului a fost câinele de lup irlandez. Copilul stătea încrezător în ring, asculta gazda, se mișca frumos și merita aplauze din partea oaspeților. Iubește doar să câștige.

Cel mai bun catelus din spectacol

Un spectacol minunat i-a făcut foarte fericiți pe iubitorii de câini din diferite țări.

Toată lumea este obosită

Pit Bull Terrier

Ciobănesc german

Adorabile carlige

Ochii arzători

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Spectacol de câine în sokolniki