200 De ani de jack russell terrier

Pe 10 iunie, o paradă de câini Jack Russell și Parson Terrier a avut loc în centrul orașului Kiev de-a lungul traseului Khreshchatyk - Piața Independenței - Piața Europeană - Arcul Prieteniei Poporului.

Evenimentul este organizat în cinstea Anului câinelui și este dedicat sărbătoririi bicentenarului rasei. Dar unul dintre principalele motive pentru acest eveniment a fost un eveniment caritabil în sprijinul adăpostului de animale Best friends.

Parada lui Jack Russell la Kiev

Sursa: https://kiev.informator.ua

Rasa Jack Russell Terrier a câștigat cea mai mare popularitate după filmul cu Jim Carrey „Masca” (1994), unde unul dintre rolurile principale a fost jucat de un câine numit Milo. De atunci, rasa a devenit atât de populară încât toată lumea s-a implicat în reproducerea lui Jack Russells..

Dacă sunteți interesat să știți care câini sunt cei mai buni pentru reproducere, vă sfătuim să citiți articolul https://kot-pes.com/kakih-sobak-luchshe-razvodit-dlya-prodazhi/

Aproximativ cincizeci de câini împreună cu stăpânii lor au venit să sprijine adăpostul și să se distreze. Jack-urile erau îmbrăcate în costume de carnaval ale personajelor Disney și chiar ale lui Julius Caesar însuși. Organizatorii paradei de mascarade au venit cu concursuri amuzante, misiuni și spectacole de talente. Nu fără alegerea regelui și reginei paradei.

Karina MorozKarina, 27 de ani. Sunt căsătorit, îmi place să trăiesc și să creez.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 200 De ani de jack russell terrier