Cum să sărbătorim ziua de naștere a unui câine?

O sărbătoare, cadouri, felicitări câinelui de ziua lui - acest lucru nu este deloc prost, așa cum ar putea părea din exterior. Dragi câini, suntem cei mai fericiți oameni, pentru că avem întotdeauna prieteni loiali, infinit loiali, care nu observă neajunsuri și iartă orice insulte! De ce să nu sărbătorim ziua în care s-a născut miracolul cu coadă de neînlocuit?
Este păcat că nu-ți poți întreba animalul de companie ce și-ar dori. Mai degrabă puteți întreba ceva, dar obținerea unui răspuns, ca să spunem ușor, este problematică. Va trebui să ne gândim singuri: ce să oferim câinelui, cum să-i mulțumim animalului de companie, unde și cu cine să sărbătorim data semnificativă? Poți face cel mai mult: citește poezii la mulți ani câinelui, hrănește animalul de companie cu înghețată și dulciuri, îmbracă-l într-o pălărie și un costum amuzant, cheamă un nor de invitați.
Abia acum o pălărie incomodă și o ținută pretențioasă împiedică mișcările, ochii curg din dulciuri și mâncărimile stomacului, oaspeții zgomotoși sunt enervanți, iar poeziile la mulți ani nu fac câinele nici rece, nici fierbinte. Nu, capacul poate fi pus, de exemplu, atunci când întâlnești oaspeți sau faci fotografii. Și a invita prieteni, cu patru picioare și cu două picioare, este, de asemenea, o idee minunată dacă animalul de companie este sincer fericit de sosirea lor (deși câinii nu știu să se bucure într-un alt mod, pentru care îi iubim). Dar totuși, este mai bine să încerci să gândești ca un câine, nu ca o persoană. La urma urmei, aceasta este ziua de naștere a câinelui, iar obiectivul principal este de a face animalul de companie fericit.

Confort la domiciliu sau impresii noi?

Ce minunat că toți câinii au o dispoziție unică! Acordați o singură libertate - vor parcurge kilometri de dimineață până seara. Alții sunt absolut fericiți, culcați lângă iubitul lor proprietar pe propria lor canapea. Și care este caracterul animalului tău de companie?
Cele mai bune felicitări de ziua unui câine este o excursie în natură. Este de neuitat să petreci câteva ore în aer liber, urmărind veverițele și purtând bețe gustoase, mestecând iarbă suculentă și plimbându-te la soare! Și dacă e iarnă? Ei bine, mulți câini adoră să sapă în zăpadă, săpă tuneluri și, pretinzând că sunt surzi (Scuipă, cu cine vorbesc?!), Umplu gura cu zăpadă.
Câinelui tău nu îi place deloc să alerge și să se agite? Luați o pătură și bunătăți pentru oaspeții de toate dungile, stați la umbră. Și lăsați un om grosolan neîndemânatic sau un câine de vârstă respectabil să exploreze încet împrejurimile, mirosurile și sunetele naturii. Chiar și doar culcat în jur și respirați aer curat, nu vă grăbiți acasă după „pipi” este deja fericire. Și dacă ziua de naștere a câinelui a căzut pe o vreme absolut inacceptabilă pentru astfel de ieșiri?
Poți să stai acasă și să aranjezi jocuri nebunești. Animalul dvs. nu este prea sportiv și îi place să facă un pui de somn? Pentru un astfel de câine, culmea plăcerii este să petreacă întreaga zi în compania unei persoane dragi, „vorbind”, luxând în afecțiune și privind în ochii celui mai bun prieten al său. Ți se pare că o astfel de distracție seamănă puțin cu o vacanță. Dar cățelușul, care îl vede pe proprietar dimineața și seara, consideră în fiecare weekend o vacanță.
Animalul dvs. de companie iubește noi cunoscuți și poftește de experiențe? Atunci cum să sărbătorești ziua de naștere a unui câine depinde doar de capacitățile tale financiare. Dacă animalul dvs. de companie nu are suficientă comunicare cu propriul său tip, mergeți la expoziție. Ca spectator, desigur, în ring nu este o odihnă. Cu siguranță vă va plăcea publicul de acolo. Și băiatul de ziua de naștere va avea o mulțime de jocuri cu câini educați, neagresivi, sănătoși și curați. Nu este un cadou de ziua iubitului tău câine? Dacă animalul dvs. de companie preferă să comunice cu două picioare, mergeți la salonul spa pentru câini, unde personalul atent se va săruta pe nas și se va masa și va aduce frumusețe. Câine, nu tu. Visat!
Pe drum, puteți să vă uitați în cafeneaua câinilor, unde eroul ocaziei va fi hrănit cu siguranță cu diverse bunătăți și utilitate. Și fără risc pentru stomac - fără „mahmureală” sub formă de grămezi și bălți dimineața. Poate prietenului tău îi place să înoate? Apoi la lac și iarna - la o cabană închiriată cu piscină. Scump, desigur, dar vei avea odihnă cu toată familia.

Ce să-ți dau, nu omul meu drag?

Alegerea unui cadou de naștere pentru câinele dvs. este simplă și dificilă în același timp. Intri într-un magazin de animale de companie - ochii îți aleargă. Boluri strălucitoare, gulere cu pietre, salopete la modă, brelocuri strălucitoare, cosmetice, piepteni! Dar răspundeți sincer, câinele are nevoie de el? Un nebun afectuos nu-i pasă ce bol să mănânce și ce guler să poarte, noul șampon nu va atinge sufletul șist, rochia de înaltă modă va entuziasma doar vecinul iubitorului de câini.
Cumpără o jucărie pentru animalul tău de companie. Da, nu una simplă, dar ... Nu, nu aveți nevoie de una de aur - acestea sunt din nou aspirații umane. Cumpărați o jucărie interesantă, interactivă sau logică, ceva care vă va captiva cu adevărat animalul. Sonya poate fi mulțumită de un șezlong cald cu laturi confortabile. În general, stați lângă câine și priviți-i în ochi. Veți vedea cum sună în ele un fragment dintr-un cântec pentru copii: „În sfârșit, toate visele se împlinesc! Cel mai bun cadou al meu ești tu! " Atenția cuiva drag este cel mai bun cadou pentru ziua de naștere a unui câine și nici o valoare materială nu o poate înlocui.

Trata

Mulți proprietari permit animalelor de companie „în cinstea sărbătorii” să devoreze o bucată de cârnați grași și ciocolata chomp, iar unii („unii”, dacă citești asta, îți vei bate ușor fruntea) toarnă chiar și un pahar! Un fel de distracție: mai întâi, ne gândim cum să sărbătorim ziua de naștere a câinelui și apoi ne întrebăm cum să pompăm băiatul de ziua de naștere și la ce clinică să fugim, pentru că nefericitul a întors un tratament pe jumătate digerat cu câteva ore în urmă, dar continuă să păteze mobilierul cu fluide de o culoare veselă..
Dacă animalul dvs. de companie are probleme de sănătate, nu vă gândiți să abateți de la meniul obișnuit. Dacă un gourmet fericit tolerează cu ușurință o schimbare a dietei, oferim mai multe rețete pentru câini. Comparativ cu cele „umane”, acestea pot părea modeste, dar vă pregătiți de ziua câinelui, iar aici principalul lucru este gustul și siguranța, nu pretențiunea ingredientelor. Și pentru a adăuga solemnitate, puteți da tratamentului o formă tematică.
Cheesecakes "Tidbit":
 • unt 2 lingurițe.-
 • brânză de vaci neacidă 200 gr.-
 • gălbenuș 2 buc.-
 • fulgi de ovăz 2 linguri.-
Se amestecă bine, se lipesc pe arcurile inimii, se aburesc 15 minute.
Cotolite de varză:
 • rinichi, carne de vită, carne de pasăre în proporții egale-
 • conopida 100 gr.-
 • proteine ​​1 buc.-
 • terci de hrișcă (nu cereale, terci gata preparat) 5 linguri.-
 • lapte-
 • tarate 2 linguri.-
 • făină de oase și alge marine uscate în jumătate de lingură.
Întoarceți carnea într-o mașină de tocat carne, amestecați totul. Este nevoie de lapte pentru a da consistenței cărnii tocate (hrișca și făina iau umezeală, fără lapte carnea tocată va fi uscată). Facem cotlete festive plate și coacem la cuptor timp de 20 de minute.
Cookie-uri „Moment dulce”:
 • făină 3 căni-
 • pahar incomplet de mere-
 • unt 100 gr.-
 • o jumătate de pahar cu apă-
 • ulei de măsline și miere, câte 2 linguri fiecare.
Se amestecă totul, cu excepția făinii, până se omogenizează. Adăugați făină, amestecați bine. Formați o prăjitură, așezați-o pe o foaie de copt și coaceți timp de 15 minute. Întoarceți, lăsați în cuptor încă 10 minute.
Tort surpriză stratificat:
Conform rețetei pentru pateuri de varză, coacem prăjituri (straturi de orice formă și în orice cantitate). Pentru umplutură, luați carne sau pește, întoarceți-l printr-o mașină de tocat carne și amestecați cu piure de legume fierte sau crude (cartofi, morcovi, aceeași varză - pe gustul unui om de ziua de naștere). Tort-umplut-tort, ca de obicei. De sus acoperim toată această splendoare cu conserve sau piure de carne pentru bebeluși (sau poate nu cu carne), decorăm cu biscuiți și biscuiți pentru câini, fructe, legume.
Sărbătoare fericită pentru tine!
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să sărbătorim ziua de naștere a unui câine?