Cum să vă înțărcați câinele spitz de lătrat acasă

Lătratul câinilor interferează în casă - ce să faciEști foarte pasionat de animale, așa că ai devenit proprietarul unui spitz minunat. Dar acum, aveți o problemă. Cum să înțărcați un cățeluș din lătratul într-un apartament? La urma urmei, el poate începe să latre în mijlocul nopții sau dimineața devreme, ridicând toată casa în picioare. Vecinii se plâng constant de tine, dar nu dormi suficient, ascultând sunetele extrase ale animalului tău pe tot parcursul zilei.

Copilul tău doarme foarte neliniștit noaptea din cauza gândacului cu coadă, iar somnul în timpul zilei este exclus? Doar nu intrați în panică, situația este rezolvabilă! Este timpul să opriți acest lucru și să învățați animalul un comportament adecvat! Nu știți răspunsul la întrebarea dvs. și dacă se poate face deloc. Poate sa! Citiți articolul nostru și urmați instrucțiunile. Rezultatul nu va întârzia să apară.

Să aruncăm o privire la motivele pentru lătratul animalului de companie și metodele de depanare în ordine..

 1. Ce trebuie să faceți pentru a opri un câine să latreDe ce latră câinele?
 2. Nu vă induce animalul să latre!
 3. Cum să corectați comportamentul cățelușului dvs. Spitz?
 4. Opțiuni pentru a opri lătratul în timp ce sunteți plecat.

De ce latră câinele

Ce este latratul? Acestea sunt sunetele cu care câinele comunică cu lumea exterioară. Nu își poate exprima sentimentele în alt mod, așa că începe să latre.

Lătratul este un indicator al stării emoționale speciale a câinelui tău. Pot exista mai multe motive pentru aceasta:

 • Teama de ceva. Câinilor nu le place să fie singuri într-un spațiu închis, așa că latră pentru a fi auziți și eliberați.
 • Animalul de companie este doar plictisit. Așa că încearcă în toate modurile posibile să vă atragă atenția. Pentru ca animalul dvs. să nu se simtă trist, cumpărați jucării pentru el într-un magazin specializat și plimbați-l des. La urma urmei, câinii trebuie să-și pună energia undeva. Plimbările lungi sunt un remediu excelent pentru plictiseală.
 • Starea agitată a câinelui dvs. poate fi cauzată de apariția oaspeților. Animalul de companie este fericit să vadă o persoană sau este agresiv - veți înțelege prin intonația lătratului său..
 • În procesul de jocuri active, câinele tău își exprimă fericirea în acest fel..

Analizați comportamentul câinelui și factorii externi. Un câine aflat într-o stare fizică și emoțională sănătoasă nu va lăuda așa.

Dacă câinele tău latră fără niciun motiv aparent, caută ajutor de la medicul veterinar, poate că este îngrijorat de ceva și nu poți observa problema.

Nu vă induce animalul să latre

Este probabil că tu ești instigatorul acestui comportament al animalului. Gândiți-vă cum ați reacționat inițial la lătratul câinelui. Probabil a existat un moment în care v-ați bucurat de aceste sunete și l-ați lăudat pe patruped. Așa că și-a amintit că lătratul este bun, ceea ce înseamnă că s-a comportat corect. Așa vei merge într-un cerc vicios, de dimineață până seara, ascultând urletele cozii tale.

Mai jos sunt recomandări pentru eliminarea lătratelor dintr-un apartament:

 1. Antrenează-ți animalul de companie și învață comenzi. Pentru ca, la comandă, să te asculte fără îndoială și să tacă, trebuie să faci eforturi considerabile pentru a-l educa. Aceasta este cea mai eficientă metodă..
 2. Nu acordați prea multă importanță lătratului sau reacției exagerate. Ignorarea este o metodă eficientă, cu ajutorul ei animalul dvs. de companie va înțelege că nimic nu poate fi obținut printr-un astfel de comportament.
 3. Acordați suficientă atenție secției dvs., jucați-vă cu el, jucați-vă împreună pe stradă. Deci, câinele tău se va simți întotdeauna iubit și necesar și nu va dori să latre pentru a-ți atrage atenția..
 4. Controlează-ți emoțiile, deoarece câinele adoptă comportamentul proprietarilor. Dacă aveți certuri constante și strigăte puternice despre și fără în apartamentul dvs. pentru ceea ce se presupune a fi, atunci nu este surprinzător faptul că câinele latră în mod constant, deoarece starea sa emoțională este supusă stresului.
 5. Câinele care latră acasă interferează - cum să înțărcațiEste foarte important când un animal de companie începe să latre pe un străin să reacționeze corect la această reacție. Dacă îl faci să tacă imediat, atunci paznicul unui astfel de câine va deveni lipsit de importanță. Pur și simplu îi va fi frică să ridice din nou vocea și să se arate pentru a nu te supăra.
 6. Dacă câinele latră după ce pleci, nu te mai întoarce să-l calmezi. Întoarceți-vă - arătați slăbiciunea și ea va înțelege cine este șeful, începând să folosească activ yapping-ul pentru propriile scopuri.

Cum să corectați comportamentul cățelușului dvs. Spitz

Este demn de remarcat faptul că acest proces este lung și obositor, deci este mai bine să vă educați animalul de companie imediat decât să corectați situația ulterior. Acest lucru se face cel mai bine atunci când cățelușul dvs. are două luni. Dar dacă totuși trebuie să recurgeți la ajustări și ați început puțin procesul educațional, atunci există mai multe modalități destul de eficiente de a face acest lucru:

 • Calea bătrânului bunic este să ia câinele de urechi și să-i strângă puțin. Spitz-ul va pierde și va înceta să latre. Întărește efectul încurajându-ți fiara cu coadă.
 • Dacă Spitz nu răspunde la prima metodă, șochează-l cu lătratul tău puternic. Câinele va fi surprins și tăcut. Această metodă este eficientă, însă nu durează mult..
 • Metoda de schimbare a atenției este eficientă dacă Spitz tău latră la prieteni și cunoștințe care vin în apartamentul tău. Concentrați atenția animalului de companie asupra dvs., dând comanda corespunzătoare. Câinele va fi distras și va opri din lătrat.
 • Aduceți câinele cu un joc și va uita de obiectul la care a reacționat violent.

Ce trebuie făcut dacă câinele din apartament latră adeseaEste foarte important să respectați două reguli în corectarea comportamentului Spitz:

 1. Regularitate.
 2. Persistenţă.

Acesta este singurul mod în care puteți reuși să vă ridicați secția și să opriți lătratul său nerezonabil..

Mai jos vom lua în considerare o situație în care un animal de companie este ideal în prezența ta, dar atunci când nu ești acasă, acesta mânie și latră tare, provocând astfel indignarea violentă a vecinilor tăi. Ce să faci într-o astfel de situație? Cum se elimină lătratul?

Opțiuni pentru a opri lătratul în timp ce sunteți plecat

 • Trebuie să ieșiți toată energia din Spitz-ul tău prin jocuri active și divertisment. Atunci asigurați-vă că fiara cu coadă va adormi profund și nu va tulbura pacea vecinilor..
 • Poți recurge la tratamentul medicamentos. Trebuie doar să vă consultați cu medicul veterinar și acesta vă va prescrie sedative ușoare. Cu toate acestea, nu uitați că acesta este un mod temporar de a elimina lătratul și nu este recomandat să îl utilizați în mod constant..
 • Diverse suplimente alimentare - această opțiune este, de asemenea, posibilă pentru a vă calma spitz-ul.
 • Utilizați un tratament de aromoterapie guler special cu ierburi.
 • Ecografie pentru a opri lătratul. Această dezvoltare modernă este încorporată în guler, iar câinele, de îndată ce începe să latre, aude un sunet neplăcut pentru urechi, de îndată ce încetează să mai vorbească și tortura se termină. O metodă destul de eficientă pentru a vă dezțepta de lătrat dacă puiul dvs. nu latră din sunet..
 • Guler cu spray încorporat. Ceea ce dezvoltatorii moderni nu au venit! Această noutate oferă, de asemenea, un rezultat bun. Acțiunea sa este următoarea: de îndată ce cățelușul începe să latre, senzorul este declanșat și gulerul eliberează un flux cu un miros de citrice neplăcut pentru animalul de companie. În acest fel, cățelușul tău va învăța să fie liniștit și îl vei putea șterge de lătrat fără niciun motiv, odată ce va fi conectat..
 • Cum să-ți oprești câinele să latre acasă - sfaturi și trucuriGuler de electrocutare - câinele primește o mică încărcare de curent imediat ce începe să latre. Metoda nu este complet umană și este adecvată dacă metodele anterioare nu funcționau..
 • Lăsați cățelul cu acompaniament muzical, atunci când sunteți absent din apartament, adică porniți radioul pentru ca animalul dvs. să nu se plictisească.
 • Desenați perdelele înainte de a pleca, astfel încât trecătorii să nu enerveze din nou câinele și să nu intre într-un atac de lătrat la străini.
 • Lasă mai multe jucării pentru animalul tău de companie, astfel încât să aibă ceva de făcut. În acest fel, poți înțărca din lătrat dacă latră din plictiseală..

Recompensați-vă animalul pentru comportamentul corect, astfel încât acesta să înțeleagă ce poate face și ce este inacceptabil. La urma urmei, câinii sunt prin fire creaturi foarte inteligente. Arătați doar puțină răbdare și câinele dvs. va învăța un comportament adecvat și vă va încânta doar.

Deci, v-ați familiarizat cu metode eficiente de oprire a lătratului câinelui dvs., ați primit recomandări generale și acum veți fi complet înarmați când veți auzi sunete puternice de la animalul dvs. de companie. Îl poți liniști în câteva minute fără a tulbura liniștea vecinilor tăi. Principalul lucru, rețineți - doar antrenamentul regulat va face ca animalul dvs. să fie un câine ascultător, inteligent și calm! Urmând recomandările, vă puteți ajuta prietenii și cunoscuții dacă suferă de o problemă similară și nu își pot înțărca câinele de lătrat puternic fără niciun motiv..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să vă înțărcați câinele spitz de lătrat acasă