Cum un bim laș a salvat în mod neașteptat viața amantei sale

Eroismul nu trebuie să fie tare și nu trebuie întotdeauna curaj. Cineva care nu se așteaptă să ia măsuri decisive poate salva și viața cuiva. Așa a fost și cu câinele nostru.

Găsire

Se numea Bim. Nu era de sânge nobil - probabil un Chihuahua jumătate. M-am așezat lângă drum și am tremurat. La început am crezut că este din frig. Dar când i-au adus cățelușul mamei sale, l-au hrănit și l-au încălzit, și-au dat seama că tremurul este starea lui naturală..

Mama a decis să-l lase pe bietul om acasă. Noi, deja adulți, am plecat de mult și trăim separat. Fiecare are propriile familii. Așa că mama noastră a decis că va avea un tovarăș.

Bim foundling a fost numit după chiar câinele din carte, care a rămas loial stăpânului său, chiar și atunci când a murit. Dacă am ști că în curând familia noastră va fi la un pas de o tragedie similară ...

Intuiția canină

Mamei i-a părut rău pentru animalul de companie - a hrănit, mângâiat și nu aștepta nimic în schimb. Și la ce vă puteți aștepta de la un animal speriat fără adăpost? În timp, Bimka și-a revenit puțin, a devenit mai mult ca un câine de companie. Dar groaza din ochi nu s-a dus nicăieri.

Fie că lingura cade, fie că ușa trântește - acest „paznic” se ascunde în adăpostul său între pat și comoda. O pisică va trece și îl va privi mai aspru - Bima este îndepărtat imediat de vânt. Mama i-a iertat atacurile preferate de frică și le-a luat cu un zâmbet. Ba chiar a glumit: dacă tâlharii ar ataca-o, Bim ar fi primul care leșină..

Și acest laș s-a dovedit a nu fi atât de simplu pe cât credeau toată lumea. Când Beam s-a obișnuit puțin cu casa, a început să o mângâie pe amantă. Și am observat la câine o formă specială de exprimare a afecțiunii (așa cum am crezut atunci) - Bim s-a străduit tot timpul să se întindă pe pieptul mamei sale. La început ne-am gândit că așa îi mulțumește pentru căldura și grija ei. Da, iar mama nu a alungat animalul de companie, dar o asemenea afecțiune a început să apară din ce în ce mai des. De îndată ce se întinde sau chiar se așează să se odihnească, Bim încearcă să se urce pe pieptul ei.

Drept urmare, această obsesie a devenit plictisitoare. Mama chiar i-a plâns vecinei Baba Valya. Iar Baba Valya este o femeie superstițioasă și cunoaște multe povești de zi cu zi. Așa că și-a amintit că o parte din pisica ei familiară se întindea pe cap când o femeie a început un atac de migrenă. În general, vecina a sugerat că intuiția lui Bim s-a trezit și a sfătuit-o pe mama ei să meargă la medic pentru orice eventualitate.

Diagnostic teribil

Mama nu a luat această poveste în serios. Toată lumea a râs: acum Bim nu este doar un protector, ci și un medic. Dar a mers totuși la clinică - tocmai în acel an trebuia să fie supusă unui examen medical.

Rezultatele testului ne-au șocat: au găsit o tumoare la mama mea. Diagnosticul este „cancer de sân”. Cu toate acestea, mama mea a avut noroc, deoarece educația a fost dezvăluită în etapa inițială. Curând a fost operată, a urmat un curs de chimioterapie, care sa încheiat cu victoria asupra unei boli teribile..

Sfarsitul povestii

Au trecut 10 ani de atunci. Bim nu a fost alături de noi de 4 ani. Tot timpul în timp ce mama mea era tratată, el era acolo. Mama s-a atașat foarte mult de el și a considerat-o salvatoare. Când am plecat să merg la spital, eram foarte îngrijorat că un adevărat apărător nu va fi în preajmă și că nu va mai fi nimeni care să aibă grijă de ea. De fapt, desigur, se înțelegea opusul - cine va avea grijă de Beam în absența ei? Ne-am asumat această sarcină pe rând.

Cu toții suntem recunoscători acestui câine. Și acum știm sigur că chiar și cea mai mică și mai slabă creatură este capabilă de fapte mari.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum un bim laș a salvat în mod neașteptat viața amantei sale