Mâncare djimon pentru câini

Pe piața internă a bunurilor pentru animale de companie există astăzi o mare varietate de furaje diferite pentru frații noștri mai mici. Cu toate acestea, există diete ale căror nume nu se aud pe ecranele TV în fiecare zi. Acest lucru nu înseamnă că sunt răi - doar că marketingul lor nu este la fel de agresiv ca multe mărci populare..

Unul dintre aceste alimente este Djimon (Gemon), un aliment pentru câini fabricat în Italia, destinat hranei zilnice a animalelor de companie. Să aflăm mai în detaliu ce se ascunde sub eticheta acestui aliment..

O singură împrejurare nu i-a dat odihnă lui Baldassar - o mulțime de deșeuri au rămas după dezosarea carcaselor de pui, iar acest produs nu a fost folosit nicăieri. În calitate de proprietar zelos, domnul Monge a început să caute modalități de a folosi rămășițele de producție, pentru că îi părea rău să arunce resturile de pui. Și s-a găsit o astfel de metodă: Monge a început să producă hrană pentru animale.

Calculul a fost simplu și câștigător: mulți oameni se mută din sate în orașe și nu mai au posibilitatea de a-și hrăni câinii în același mod ca la fermă. Mulți oameni pur și simplu nu au suficient timp pentru a găti - așa că mâncarea pentru câini va fi de mare ajutor. Și domnul Monge nu s-a înșelat - datorită calității ridicate a produselor, hrana pentru animale produsă de compania sa este populară în peste 50 de țări ale lumii. Printre numeroasele nume, nu ultimul loc în ceea ce privește vânzările este hrana uscată Gemon pentru câini.

Gamă

În timpul cercetării acestui aliment, am găsit o selecție foarte largă de diete diferite și la început am fost încântați de un astfel de sortiment. În total, Djimon este disponibil în 38 de soiuri diferite. Cu toate acestea, după ce am studiat toate informațiile mai atent, am aflat că diferențele în unele poziții sunt nesemnificative, ceea ce înseamnă că alegerea reală este redusă..

Mancare Djimon (Gemon) pentru caini

Din 38 de alimente Gemon:

 • 12 sunt alimente uscate,
 • 10 - conserve în conserve,
 • 4 tipuri de păianjeni cu bucăți,
 • 12 soiuri de pateuri în borcane și farfurii pentru o singură masă.

Fiecare dintre furaje, potrivit companiei, este selectat luând în considerare toate nevoile individuale ale unei anumite rase și câini, totuși, judecând după compoziție, dietele diferă doar în ceea ce privește tipul de carne utilizat în producție, precum și variațiile minore ale conținutului unuia sau altui produs..

Toate rațiile pot fi împărțite în funcție de gusturile următoare (în funcție de tipul de carne): mâncarea uscată este reprezentată de pui, somon, ton și miel în combinație cu orez. Conserve - curcan cu pui, ficat cu carne de vită, ton cu somon și carne de vită cu orez. Puteți găsi și miel cu orez.

Paste sunt reprezentate de pui, curcan, simbioza cărnii de iepure cu pui, carne de vită, iepure, ton și somon, și există și carne de vită cu carne de iepure.

Toate tipurile de mâncare oferite de acest brand sunt clasificate în funcție de mărimea câinelui (maxi, mediu, mini, extra-mini) și de vârsta animalului de companie (pui, adulți și seniori). Există, de asemenea, diete pentru câinii predispuși la supraponderalitate, precum și pentru animalele active (cu un conținut ridicat de proteine). Din păcate, într-un sortiment atât de mare, nu a fost loc pentru hrana pentru câinii cu digestie sensibilă, precum și pentru hrana hipoalergenică..

Compoziția furajului Gemon

Mâncarea pentru câini Gemon, a cărei compoziție am dori să studiem cât mai detaliat posibil, este una dintre cele mai populare diete ale acestui brand (judecând după recenziile de pe Internet). Acesta este GEMON MEDIUM ADULT - mâncare pentru câini adulți de dimensiuni medii, cu pui.

Să aruncăm o privire asupra compoziției dietei și să înțelegem în ce constă:

 • Cereale (fără a specifica numele și cantitatea);
 • Carne și măruntaie de origine animală (25%, din care cel puțin 5% sunt pui);
 • Grăsimi și uleiuri (nespecificate);
 • Produse din pește și pește;
 • Subproduse vegetale (2% pulpă de sfeclă).

Experiența arată că primele cinci componente reprezintă cea mai mare parte a produsului, restul ingredientelor sunt doar aditivi și nu afectează grav calitatea compoziției..

Compoziția de hrană pentru câini Gemon

A șasea este conținutul de minerale, urmat de extract de castan, urmat de Shidigera yucca și clorură de colină. După aceea, sunt indicate PSO și vitamina E. Aceasta este întreaga compoziție afișată pe ambalaj. După părerea noastră - destul de sărac!

În ceea ce privește conținutul garantat, acesta este de acest fel:

 • Proteine: 25%
 • Grăsime: 14%
 • Fibra: 2,5%
 • Conținut de cenușă: 8%
 • Calciu: 1,7%
 • Fosfor: 1,2%

În principiu, pentru hrana premium, care este eșantionul în cauză, aceștia sunt indicatori normali. Singurul lucru - aș dori ceva mai multă fibră, dar aceasta este mai mult o dorință decât o lipsă de alimente uscate Djimon pentru câini.

De asemenea, vedem că producătorul „a uitat” să indice cantitatea de carbohidrați. După efectuarea unor calcule simple, putem presupune că carbohidrații din această hrană sunt de aproximativ 35-40%, ceea ce este destul de mult. Acest lucru poate fi explicat simplu - cerealele sunt listate în primul rând în compoziție și sunt un material de umplutură ieftin pentru furaje, care conține o mulțime de carbohidrați. Normele permit să nu se indice cantitatea lor, iar producătorii de furaje ieftine folosesc adesea acest lucru..

Proteină

Carnea și subprodusele din carne sunt indicate ca sursă de proteine ​​în cantitate de 25%, din care 5% sunt pui proaspăt, precum și pește și subproduse din pește. Carnea este bună, dar este doar 5%, restul sunt produse secundare necunoscute pentru noi - adesea sub o formulare atât de vagă, sunt ascunse deșeurile de producție de calitate scăzută, cum ar fi pielea, oasele, măruntaiele, garniturile și picioarele. De asemenea, merită să ne amintim că 5% din carnea proaspătă este înainte de procesare. După ce a pierdut toată apa, carnea de pui va reprezenta cel mult 1,5-2% din masă..

Pug cu mâncare uscată Gemon

Carnea de pește și organe este, de asemenea, un ingredient controversat în hrana pentru câini Djimon. În principiu, peștele este bun pentru câine, dar numai pulpa. Dacă scrie „pește”, atunci cel mai probabil este vorba despre carcase de pește întregi, procesate cu coji și măruntaiele. Același lucru se aplică subproduselor din pește - poate fi orice deșeu din producția de pește care nu se aplică nicăieri altundeva. În general - o componentă dubioasă, la care există o mulțime de întrebări.

Grăsimi

Glucidele

Deși conținutul lor nu este indicat, există carbohidrați în compoziție. Luați cel puțin prima componentă - cerealele. Ce, câte - nu se știe. Cu toate acestea, indiferent dacă este vorba de porumb, grâu sau orez este o componentă de mică utilizare, o sursă a unei componente carbohidrați. În corpul câinelui, cerealele practic nu sunt asimilate și sunt excretate în forma lor originală. Boabele sunt adăugate la hrana uscată pentru câinii Djimon pentru a reduce costurile de producție. Și având în vedere primul loc în lista compoziției, există destul de mulți dintre ei în nutriție. Mai degrabă minus decât demnitate.

Componente suplimentare

 • Pulpa de sfeclă (pulpa) este un produs rezidual din producția de zahăr și este o sursă de fibre. Fibrele sunt bune pentru stomac și au un efect benefic asupra digestiei. Deoarece conținutul acestei componente este de doar 2%, putem spune cu încredere că producătorul nu încearcă să o utilizeze pentru a reduce costul produsului final. Relativ benefic pentru corpul câinelui.
 • Extractul de castane este un medicament antiinflamator natural. Îmbunătățește circulația sângelui și întărește pereții vaselor de sânge. Opportunitatea adăugării la hrana pentru câini nu a fost dovedită, astfel încât conținutul extractului nu poate fi numit nici un avantaj, nici un dezavantaj..
 • Yucca Shidigera este un produs pe bază de plante care ajută la îmbunătățirea digestiei. Se adaugă la furaj pentru a îmbunătăți motilitatea intestinală, precum și pentru a reduce mirosul excrementelor. O componentă utilă, iar hrana uscată pentru câini Gemon primește un semn plus pentru conținutul său!
 • Clorura de colină este o vitamină B, cu alte cuvinte. Nutritiv benefic fără echivoc pentru îmbunătățirea stării stratului și a pielii, precum și pentru susținerea funcției hepatice. Ingredient excelent!
 • Fructo-oligozaharidele (FOS) sunt un prebiotic de calitate conceput pentru a ajuta intestinele animalului să facă față digestiei alimentelor. Un ingredient sănătos de lăudat! Cu toate acestea, cantitatea sa nu este indicată și, prin urmare, este dificil să vorbim despre efectele benefice ale nutrienților..
 • Vitamina E (tocoferol) este un supliment bun de utilizat ca conservant natural. Un alt semn plus pentru pupa.

Rezumând toate cele de mai sus, putem concluziona că mâncarea corespunde clasei premium și poate servi ca o alternativă demnă la rațiile economice. Cu toate acestea, cu prima ocazie, vă sfătuim să vă transferați animalul de companie într-o mâncare de calitate mai bună!

Mâncare uscată pentru câini Gemon

Pro și contra ale mâncării Gemon

Avantajele evidente ale acestor fluxuri sunt:

 • Cost scăzut;
 • O gamă largă de gusturi și tipuri de mâncare;
 • Lipsa de coloranți chimici, conservanți și amelioratori de aromă.
 • Prezența unor ingrediente utile care se găsesc rareori chiar și în hrana unei clase superioare.

Dar există și o serie de dezavantaje:

 • Greu de găsit în lanțurile de retail;
 • Procentul de nutrienți nu este specificat (cu excepția pulpei de pui și sfeclă);
 • Materii prime de carne și pește de calitate scăzută;
 • Conținut ridicat de cereale.

Recenzii despre mâncarea pentru câini Djimon

Chiar și în ciuda bazei mici de opinii acumulate, nu este dificil să găsiți recenzii despre mâncarea pentru câini Djimon. Oamenii sunt bucuroși să-și împărtășească impresiile despre achiziție și, de asemenea, vorbesc despre reacția favoritilor lor:

Oksana, crescătorul teckelului:

„Beadul meu mănâncă tot, iar în magazin, în loc de Chappi, am fost sfătuiți de Djimon. Am luat-o pentru un eșantion, temându-ne cum să nu stricăm digestia. Dar totul a funcționat - câinele se simte bine și se agită de plăcere. Ne place totul! "

Anatoly, proprietar de pitbull:

„Am vrut să-mi reduc costurile cu mâncarea și am cumpărat o pungă mică Gemon. Câinele a „purtat” ca niciodată! Nu voi mai experimenta - am returnat mâncarea veche și totul a revenit la normal. ".

Larisa Ivanovna, proprietara Pekingese Bori:

"Borka mănâncă Dzhimon cu plăcere, aleargă ca și când ar fi alergat, deși producția" produsului "a crescut în comparație cu feedul anterior, dar nu cred că aceasta este o problemă specială!"

În ceea ce privește recenziile medicilor veterinari despre acest brand italian, toate se rezumă la un singur lucru - acesta este un aliment premium și nu ar trebui să vă așteptați la nimic supranatural de la acesta. La prima ocazie, trebuie să transferați câinele pentru a hrăni o clasă superioară.

Costul alimentării Djimon

Datorită faptului că mâncarea nu este vândută în niciun magazin, urmărirea prețului mâncării pentru câini Gemon a devenit o sarcină non-banală. Dar, după ce ne-am uitat prin ferestrele magazinelor de animale de companie online, am scos la iveală următoarele cifre:

Gemon cu pui pentru câini adulți de dimensiuni medii:

 • 1 kg. - de la 280 de ruble;
 • 3 kg. - de la 780 de ruble;
 • 15 kg. - de la 3150 ruble.

Gemon Dog Light - pate de ton, pachet de 0,4 kg. - de la 110 ruble.

Gemon Dog Medium - conserve pentru rase medii (miel cu orez) cutie de 1,25 kg. - de la 210 ruble.

După cum puteți vedea, prețurile nu șochează și, în comparație cu „colegii de clasă”, acest aliment pare destul de competitiv.

Vă dorim animale de companie sănătate și viață satisfăcătoare!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare djimon pentru câini