Nouă înălțime a îngrijirii în rusia! Am ajuns la campionatul național

Primul campionat de îngrijire va avea loc în Rusia în perioada 29-30 iunie 2017. Organizatorul acesteia este Asociația Profesioniștilor de îngrijire a salonului. Partenerul oficial al acestui eveniment important pentru maeștrii ruși este ANODPO - Academia de îngrijire „BONCHERY”.

Scopurile și obiectivele campionatului rus de îngrijire

Primul campionat rus de îngrijire este o competiție programată să coincidă cu deschiderea Asociației profesioniștilor pentru îngrijirea salonului. Evenimentul la scară largă va dezvălui cei mai buni specialiști ai unei profesii rare, dar atât de necesare.
Maeștrii vor demonstra abilități, tehnici, tehnici și echipamente de ultimă generație. Organizatorii se așteaptă ca Campionatul să devină un instrument eficient pentru popularizarea profesiei de îngrijitor și să determine tendințele de dezvoltare a serviciilor de îngrijire în Rusia..

Cine va participa la concurs

Profesioniști, stilisti (maeștri pentru animale de companie), îngrijitori novici (juniori), maeștri ai genului creativ sunt invitați să participe la eveniment. Fondul de premiere va fi de 350 de mii de ruble. Participanții își vor încerca mâna la categoria aleasă. Nominalizările sunt anunțate în categoriile de îngrijire pentru spectacole și îngrijirea animalelor de companie ale câinilor de mai multe rase, de diferite dimensiuni și vârste. Participanții vor fi prezentați în grupuri și subgrupuri, inclusiv în cele creative. Îngrijirea pisicilor va încânta publicul.

Procesul nu va fi doar colorat și memorabil pentru participanți și invitați, ci și informativ și informativ pentru proprietarii afacerii de îngrijire, cei care intenționează să își extindă activitățile. Astăzi, în Rusia, numărul îngrijitorilor și saloanelor de îngrijire crește rapid, ceea ce ne permite să vorbim despre formarea unei întregi industrii în domeniul îngrijirii animalelor. Organizatorii evenimentului sunt încrezători că campionatul va interesa și reprezentanții activităților conexe.

Reamintim: istoria îngrijirii, ca fenomen, a existat de câteva secole. Termenul a venit în Rusia din Anglia. După distribuirea în masă a raselor decorative de câini, au început să se desfășoare în lume competiții și campionate de stăpâni de îngrijire. Cel mai faimos - GruMania, Milano Groom.

În Occident, nu toți proprietarii de animale de companie acordă atenție îngrijirii. O tunsoare acolo este mai asemănătoare cu o operă de artă. Rușii nu economisesc la îngrijire. Adesea frumusețea animalului de companie îl îngrijorează pe proprietar mai mult decât pe al său.!
Anterior, în Rusia erau organizate competiții mici, dar nu pe o asemenea scară și format. Primul campionat de îngrijire va demonstra în mod clar că maeștrii interni nu rămân în urma maeștrilor occidentali, iar țara intră și pe arena mondială și în această direcție..

Evenimentul va avea loc la Centrul de Expoziții și Convenții Sokolniki, Moscova, 5 Luchevoy Prosek, 7, clădirea 1, pavilionul 11. Detalii și reguli ale campionatului pe site-ul organizatorului https://petsgroom-association.com/championship/ În același loc, online, puteți lăsa o cerere de participare la competiție.

Coordonator șef al campionatului - Diana Aleksandrovna Cherementsova.

Informatii de contact:
Tel. +7 (495) 409-31-70
e-mail: [email protected]

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Nouă înălțime a îngrijirii în rusia! Am ajuns la campionatul național