Câinii de companie au nevoie de haine?

Mulți oameni cred că hainele pentru animale de companie sunt doar un capriciu al proprietarilor. Cu toate acestea, unele tipuri de câini au nevoie de haine pentru a se proteja de frig. Îmbrăcămintea îi permite animalului să se simtă confortabil în timp ce merge. Și are un efect bun asupra igienei..

Puii adoră să se joace în zăpadă, se îngropă în ea. O salopetă concepută special pentru câini vă va împiedica prietenul familiei să se răcească. Acest lucru este valabil mai ales pentru rasele cu păr scurt. Adesea, astfel de câini îngheață chiar și din curenții mici din apartament. Dacă animalul se cutremură de frig, atunci trebuie să cumpere haine imediat.

Unele animale au urechi delicate. Pentru acestea sunt produse hote speciale, care vor fi o protecție excelentă împotriva vântului..

În timpul nămolului și noroiului, trebuie să vă spălați câinele după fiecare plimbare. În caz contrar, va transporta murdăria în casă. O salopetă de înaltă calitate se spală bine și se usucă suficient de repede. Și după o plimbare, câinele trebuie doar să-și spele labele..

Apropo, au fost dezvoltate și cizme speciale pentru câini. Acestea vor ajuta nu numai să mențină curele labele animalului, ci și să le protejeze de reactivii periculoși care sunt stropiți pe străzi. De asemenea, câinele poate da peste sticlă spartă și alte obiecte periculoase..

Există, de asemenea, haine de vară pentru câini care îi vor proteja de căpușe, purici și praf. O pălărie și ochelari speciali vor proteja animalul de lumina soarelui.

Cel mai important lucru atunci când alegeți haine pentru un câine este să îl faceți confortabil. O țesătură bună este esențială. Desigur, nu este ieftin, dar va rămâne mulți ani. Câinii se obișnuiesc foarte repede cu hainele. Și dacă este confortabil și de înaltă calitate, atunci este aproape imposibil să-l luați de la animalul dvs. de companie.

În plus, hainele vor fi la îndemână în timpul călătoriei. Dacă transportați un câine în mijloacele de transport în comun, cu siguranță va exista o persoană care îi va reproșa câinelui că nu este ordonat. Și dacă animalul este îmbrăcat, cel mai probabil nu vor exista astfel de plângeri din partea pasagerilor..

Câinii mici au fost mult timp subiectul imaginii. Și apoi fetele încearcă să-și facă câinele să pară potrivit. În țările occidentale, există de mult timp ateliere speciale pentru croiala hainelor pentru animale. Există și organizații similare în Rusia, dar nu sunt încă atât de răspândite. Trebuie remarcat faptul că semnificația îmbrăcămintei pentru animale este siguranța lor. Și tot felul de rochii și alte costume pline de farmec sunt absolut inutile pentru animale..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Câinii de companie au nevoie de haine?