Hrana pentru câini grandorf: compoziție, recenzii ale medicilor veterinari

Mancare pentru caini grandorfPrimii crescători de câini domestici s-au familiarizat cu mâncarea uscată Grandorf în urmă cu aproximativ 5 ani. Și în acest timp, a reușit să devină unul dintre cele mai populare truse nutriționale. Într-o măsură mică, acest lucru a fost facilitat de o largă campanie publicitară care a acoperit forumurile pentru câini.

Managerii și-au confirmat profesionalismul ridicat, purtând conversații pline de viață în subiectele lor pe forumul dedicat hranei pentru câini și pisici, raportând periodic cu privire la promoții și produse noi, sfătuind vizitatorii cu privire la problemele emergente și totul s-a făcut simultan cu vânzarea bunurilor lor. Și acest lucru este destul de logic, deoarece acest aliment uscat pentru câini și pisici nu era disponibil pentru vânzarea directă. Cu toate acestea, marca creată de-a lungul anilor retea de distributie a dobândit o scară atât de mare încât ar putea concura cu Herbalife în sine.

Câteva cuvinte despre producător

Marci de alimente uscateLa prima cunoaștere a acestui aliment, există sentimentul că exact asta visează toți crescătorii de câini. Nu trebuie decât să ne uităm la această compoziție uimitoare, care poate fi achiziționată la prețul caninului regal sau al proplanului disponibil pentru toată lumea. Managerii de vânzări sunt, de asemenea, convingători, potrivit cărora, un preț atât de scăzut al mâncării uscate pentru câini și pisici pe care îl oferă se datorează faptului că practică metoda de vânzare „prin propriile lor”, ceea ce le permite economisiți până la 35-40% - de obicei, atât de mult, conform schemei obișnuite, mergea la magazine sub forma unei taxe suplimentare.

Informații suplimentare despre marcă pot fi obținute pe site-ul oficial rus al companiei. Cu toate acestea, vizitatorii pot fi alertați de informațiile că producătorul acestui feed este italianul „MONGE” & C. SpA "(engleză) și belgiană" United Petfood Producers NV "(engleză).

Încercările de a găsi informații despre Grandorf pe site-urile acestor companii europene sunt inutile. Dar faptul că sunt angajați în fabricarea de alimente uscate pentru câini și pisici este adevărat. Cu toate acestea, lista mărcilor lor include numai Monge Superpremium și Excelență specială pentru câini. Cunoscutul google nu poate ajuta în această chestiune..

Cum poți explica o situație atât de ciudată?

Motivul pentru acest lucru este destul de simplu: companiile tocmai au încheiat un acord cu producătorul cu privire la închirierea instalațiilor lor, asumându-și responsabilitatea pentru fabricarea și ambalarea produsului conform rețetei clientului..

Prin urmare, acum nu există nici o urmă a respectării holistice super-premium a producătorului belgian Grandorf. Acesta a fost înlocuit cu saci de la o companie europeană necunoscută care operează doar pe piața rusă..

Dacă continuați să căutați mai departe informații despre acest aliment pentru câini și pisici, veți găsi multe lucruri interesante. Proprietarul domeniului grandorf.ru este o persoană privată, despre care nici cunoscutul whois nu oferă nicio informație. Nu am întâlnit anterior producători de hrană de renume ale căror site-uri să nu fi fost înregistrate la entitatea sa juridică. Cu toate acestea, există informații despre LLC „Grandorf”. Despre el se știe că este angajată compania comerț cu ridicata cu furaje pentru animale de companie (câini și pisici), având o sumă de 16.000 de ruble ca capital autorizat. Nu există alte informații despre companie. Prin urmare, nu este clar cine deține cu adevărat rețeta de hrană, cine este dezvoltatorul acesteia..

Încercarea de a trage orice concluzii din faptele de mai sus este inutilă. Pentru orice consumator, este mult mai important dacă Grandorf Miel cu Orez este demn de cumpărat ca hrană pentru câine sau pisică..

Evaluarea compoziției

În medicina veterinară, informațiile trebuie obținute pe baza datelor indicate de producător pe pungă, în broșura publicitară și pe propria pagină. În cazul nostru, nu putem profita de această ocazie pentru a face o comparație cu versiunea în limba engleză din cauza lipsei acesteia.

Componentele principale

Primul ia în considerare componentele de bază, deoarece deja de ei este posibil să înțelegem cât de înaltă calitate este feedul oferit.

 1. Din ce este făcută mâncarea pentru câini?La cunoașterea compoziției, se atrage atenția asupra indicației că aceasta se bazează pe carne de miel deshidratată. Făina de carne nu este altceva decât un produs din carne deshidratat. Este o componentă alimentară uscată de foarte bună calitate..
 2. Carnea deshidratată, cunoscută și sub numele de făină de curcan, este următorul ingredient al acestui aliment. De asemenea, este foarte util și necesar.
 3. Următorul pe listă este orezul alb întreg, o sursă de carbohidrați complecși. Cu toate acestea, nu ar trebui să fiți prea agățați de cuvântul „întreg”. Ar trebui înțeles că cerealele nu au fost măcinate înainte de utilizare, dar în același timp au fost curățate de valoroasa coajă de orez. Beneficiul acestei componente constă doar în calorii, astfel încât prezența sa în furaje este justificată..
 4. Următorul ingredient este mielul proaspăt. Acest fapt nu poate fi încurajator, dar este clar că carnea crudă care a ajuns la consumatorul direct reușește să piardă până la 80% din greutatea sa. Prin urmare, în alimentele uscate, valoarea acestuia va fi mai mică decât se aștepta..
 5. O concluzie similară poate fi trasă cu privire la carnea proaspătă de curcan..
 6. Următorul pe listă este grăsimea de curcan. Se obține din prelucrarea cărnii și a pielii de pasăre. Prezența acidului linoleic, de care are nevoie și corpul câinelui, îl face valoros..

Alte produse

Toate celelalte ingrediente care sunt incluse în acest aliment uscat, sunt mai puțin semnificative, cu toate acestea, are sens să ne oprim mai detaliat asupra lor.

 • Făină de roșcove. În această misiune îi sunt atribuite mai multe sarcini. În primul rând, este un furnizor de proteine. În plus, datorită pudrei de roșcove, oferă un efect de fixare. Mai simplu spus, prezența acestui aditiv în hrană ajută să dea un aspect mai modelat cacului animalului nostru de companie. Această componentă este inclusă în compoziția furajului pentru a ascunde greșelile făcute în rețetă sau în etapa de fabricație..
 • Krill Antarctic uscat. Puțini dintre crescătorii de câini știu despre asta, prin urmare este destul de rar să-l găsiți în meniul pentru câini. Este un mic crustaceu care seamănă cu un creveț. Dar, spre deosebire de ea, nu este atât de mare - nu are mai mult de 6 cm lungime. Alimentele pentru acest crustaceu sunt microalge, prin urmare, krilul este o sursă de astakstantin, o substanță specială cu proprietăți antioxidante. Mirosul persistent care îl emană face ca acest crustaceu să fie specific, astfel încât producătorul îl poate folosi pentru a obține aroma dorită pentru a ascunde alte mirosuri.
 • Atractivitatea furajelor Grandorf este dată de prezența în compoziția sa a aditivilor speciali - glucozamină, condroitină și metilsulfonilmetan. Datorită lor, starea ligamentelor și a cartilajului și a animalului se îmbunătățește.

Prima impresie

Dacă încercați să faceți o evaluare preliminară a furajului Grandorf "Miel cu orez", concentrându-vă pe compoziția descrisă mai sus, atunci putem spune că este holistică super premium de înaltă calitate.

 • Compoziția hranei pentru câiniAvând în vedere că furajele conțin 25-27% proteine, cea mai mare parte este de cea mai bună calitate. Prin urmare, etichetarea conține mai puține proteine, spre deosebire de furajele din aceeași clasă. Aceeași situație se observă și la grăsimi. Cu toate acestea, nu ar trebui să numiți acest lucru dezavantaj dacă intenționați să îl hrăniți unui câine care este ținut în condiții de activitate sub medie;
 • Acest feed are un conținut scăzut de fibre de doar 3%. Având în vedere că acest ingredient este foarte benefic pentru câini, deficitul de fibre este un minus „oficial” al Grandorf.

Concluzii generale

După ce am cunoscut mâncarea Grandorf, am fost deosebit de impresionați de compoziția sa. Cu toate acestea, modul în care compania tratează consumatorul este alarmant. Nu este înclinată să împărtășească informații despre activitățile sale, așa că ambiguitatea despre acest feed rămâne. Nu am putut afla, pentru cine este acest brand. Tot ce știm este că compania vinde alimente pentru câini și pisici pe piața rusă..

Nu este posibil să aflați în Italia, Franța sau în orice altă țară europeană despre acest aliment pentru câini și pisici. Nu puteți găsi o companie de la care ați putea să o cumpărați. Puteți obține orice informații numai prin intermediul site-ului web al distribuitorului, înregistrat pentru o persoană privată, informații despre care sunt ascunse publicului.

Care sunt motivele pentru a avea încredere în compoziția indicată pe geantă? Din păcate, nu am găsit niciunul..

Prin urmare, este dificil să ne așteptăm ca companiile care își închiriază propriile facilități către alți producători de alimente să poată oferi alimente de calitate pentru câini și pisici. În același timp, firmele europene rămân complet în afara zonei de risc, deoarece nu au nimic de-a face cu feedul în cauză..

Recenzii

Un câine bullmastiff locuiește în casa mea - 1,5 ani. Nu cu mult timp în urmă, a dezvoltat o alergie și nu știam cum să-l ajut. Am încercat să schimb hrana, dar nu a fost posibil să-l scutesc de letargie. În plus, avea răni care nu se vindecau în niciun fel. Totuși, totul s-a schimbat când am trecut la feed Iepure Grandorf cu cartof dulce. Câinele s-a înveselit imediat, rănile s-au vindecat și acum a devenit la fel de vesel pe cât îmi amintesc de el doar în copilărie. Ne bucurăm foarte mult că am primit mâncare atât de minunată..

Anna

Recenzii despre hrana pentru câiniSalut. Când Norwich Terrier a apărut la noi acasă, nu ne-am gândit mult la ce să-l hrănim și deja la vârsta de 2 luni am început să-i dăm Grandorf. Acum îi dăm mâncare „Miel cu orez”. Cablul nostru îl mănâncă cu plăcere, nu am observat încă alergii sau probleme cu lâna. Este adevărat, trebuie spus că această dietă nu va ajuta câinele să se umple. În timp ce participam la expoziție, am primit chiar și o notă că nu ne-ar strica să „rotunjim”.

Prin urmare, acest aliment poate fi recomandat acelor câini, cine este supraponderal. Cumpărăm mâncare Grandorf la magazinul local de animale de companie, care costă 560 de ruble. pentru 1 kg. Ne convine complet. Prin urmare, aș dori să dau următoarea recomandare în recenzia mea: dacă sunteți proprietar de rasă mică, vă sfătuim să încercați și nu veți fi dezamăgiți.

Catherine

După ce am decis să avem un câine în casă, am optat pentru un cățeluș francez. Am primit un câine la vârsta de 1,5 luni, care până în acel moment mâncase mâncare Grandorf „Miel cu orez”. De asemenea, am decis să-l folosim și pentru animalul nostru de companie. Cu toate acestea, în timpul primelor hrăniri, cățelușul a dezvoltat diaree. Ne-am adresat unui medic veterinar pentru ajutor, care ne-a sugerat conservele RK pentru noi. Din acel moment, scaunul cățelușului a devenit decorat. La un moment dat, au decis să se întoarcă din nou la Grandorf, dar rezultatul a fost același - a apărut diaree. Prin urmare, am decis să abandonăm grandorful.

Natalia

Concluzie

Produse pentru câiniÎn ultimii ani, pe piață au apărut multe noi tipuri de hrană pentru câini. Destul de repede, marca Grandorf a reușit să atragă atenția datorită compoziției sale uimitoare. Proprietățile benefice au fost apreciate de mulți proprietari atunci când au decis să treacă la acest feed. Acest lucru este confirmat de numeroase recenzii, deși nu totul este atât de simplu aici. Tot la fel producătorul ascunde cu atenție informații despre sine, ceea ce lasă consumatorii cu o oarecare neîncredere în această companie.

Prin urmare, dacă cumpărați sau nu acest aliment pentru animalul dvs. de companie este o problemă individuală pentru toată lumea. Deși de-a lungul anilor în care corpul Grandorf a fost folosit de crescătorii ruși de câini, a reușit să câștige statutul de formă de încredere. Mai mult, pentru unii, poate deveni singura alternativă..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru câini grandorf: compoziție, recenzii ale medicilor veterinari