Guler foresto pentru câini: descriere și caracteristici

De ce ai nevoie de un guler Bayer ForestoExistă un număr foarte mare de preparate eficiente pentru protejarea animalelor de companie de insectele care suge sânge, printre care gulerul Foresto de căpușe și purici este cel mai popular în rândul crescătorilor de câini și pisici. Gulerul împotriva insectelor care suge sânge este o bandă care este impregnată cu un compus special care are efect de respingere pentru insecte. Este suficient să puneți această bandă pe animalul dvs. de companie, deoarece insecticidele sunt incluse în lucrare, otravă împotriva insectelor ajunge pe blana și pielea câinelui.

Deja la câteva zile după începerea utilizării gulerului, animalul dvs. va fi absolut complet protejat de posibila apariție a paraziților. Compusul protector intră în glandele sebacee ale pisicilor și câinilor, de aceea nu se spală cu apă și își păstrează efectul de foarte mult timp. Dar, în același timp, este strict interzisă îndepărtarea gulerului de pe animal, chiar și pentru câteva minute.

Compoziția actuală

Foresto - guler anti-purici pentru câiniGulerele de la diferiți producători, în special gulerul Foresto, pot utiliza diferiți compuși chimici eficienți. Deltametrina este frecvent utilizată în remedii pentru câini. Acest medicament aparține clasei piretroizi, care au efect de respingere și respingere și în acest fel protejează animalele de purici, căpușe și alte insecte. Având în vedere concentrația ingredientului activ, gulerul Foresto poate ucide, de asemenea, paraziți pe corpul câinelui.

Deltametrina este aprobată de Comunitatea Europeană de Medicină Veterinară pentru utilizare la fabricarea gulerelor pentru câini. Această substanță este distribuită uniform pe corpul câinelui și după o săptămână formează o barieră fiabilă împotriva puricilor și căpușelor. Cel mai bine este să utilizați gulere numai după ce toate insectele au fost îndepărtate de la câine folosind agenți insecticide sau acaricide. Gulerele de calitate pot dura până la un an.

Cel mai bun efect de protejare a gulerului de insectele care suge sânge

Majoritatea produselor de pe piață astăzi au doar un efect respingător. Aceste fonduri sperie doar dăunătorii, dar nu distrug insectele care se află deja pe corpul animalelor de companie. Gulere bazate pe Deltamethrin, chiar și cu contact scurt cu dăunători, creează un efect iritant semnificativ asupra terminațiilor nervoase ale diferitelor insecte, din această cauză, dăunătorul încearcă, cât mai repede posibil, să lase corpul gazdei sale eșuate într-un alt loc.

Efect knockdown - acest efect apare cu un contact mai prelungit al dăunătorilor cu un ingredient activ guler de protectie pentru caine. Deltametrina duce la afectarea semnificativă a funcției de susținere a motorului la dăunători și chiar la apariția paraliziei membrelor..

Dacă insectele dăunătoare nu au timp să părăsească corpul câinelui protejat la timp, acestea pot muri din cauza dozei excesive primite de insecticid.

Unele produse creează, de asemenea, un efect de blocare a dăunătorilor, numit și anti-mușcătură. Componentă activă afectează sistemul digestiv al paraziților, deci nu pot lua o mușcătură. Acest efect cu un grad ridicat de probabilitate previne o mușcătură și, în consecință, vă protejează animalul de companie de posibilitatea de a contracta orice boală periculoasă..

Cum se aplică în mod corespunzător gulerele insecticide pentru câini?

Un guler de purici poate ajuta la prevenirea infestării cu parazițiGulere de protecție împotriva insectelor dăunătoare pentru câini și pisici sunt una dintre cele mai importante invenții ale timpului nostru pentru toți crescătorii de animale de companie. Aceste produsele pot garanta protecția animalelor de companie de ceva vreme.

Proprietarii vor fi obligați să asigure cea mai mare zonă posibilă de contact a produsului cu pielea și părul animalului de companie pe toată durata purtării acestuia. Ar trebui să existe două degete între gâtul animalului și guler, dacă distanța este mai mare, atunci protecția nu va fi la fel de eficientă.

În primele 6-8 zile după utilizarea gulerului pentru insecte, este recomandabil să vă abțineți de la contactul animalului cu umezeala. Nu vă îmbăiați animalul de companie în acest moment., deoarece acest lucru poate afecta negativ procesul de introducere a ingredientului activ în piele și, în consecință, integritatea protecției va fi încălcată.

Pro și dezavantaje ale gulerelor de insecte

Mijloacele de astăzi de a proteja pisicile și câinii de purici, căpușe și alți dăunători periculoși sunt foarte eficiente. ei au multe avantaje, cu toate acestea, au și anumite dezavantaje pe care proprietarii de animale de companie nu ar trebui să le uite.

Beneficii

Printre proprietățile pozitive ale medicamentelor împotriva dăunătorilor, se poate distinge o gamă largă de efecte ale acestora. Gulerele protejează maxim câinele de aproape orice amenințare poate respinge nu numai puricii și căpușele, ci și țânțarii și păduchii. Componentele chimice active moderne pot combate eficient paraziții în orice fază a dezvoltării lor - de la larve și ouă la insecte adulte.

Chimia de înaltă calitate nu este absolut periculoasă pentru niciun animal cu sânge cald, datorită căruia gulerele pot fi utilizate nu numai la câinii sănătoși și adulți, ci chiar și la puii cu vârsta de 1,5 luni, la animalele bolnave și la femelele care alăptează..

Gulerele sunt foarte confortabile de utilizat și nu provocați inconveniente animalului dvs. de companie. În timpul creării acestor echipamente de protecție, sunt utilizate cele mai noi tehnologii, care oferă gulere cu rezistență la diferite condiții climatice, la acțiunea soarelui și a umezelii..

dezavantaje

Gulerul Foresto ajută la protejarea câinilor de purici și căpușe.Până în prezent, nu au fost încă inventate droguri pentru combaterea dăunătorilor și protecția animalelor de companie împotriva căpușelor, ceea ce nu ar avea absolut niciun dezavantaj..

Multe dintre gulerele de pe piață astăzi ucid paraziții și resping dăunătorii numai după ce mușcătura este produsă. Pentru că uneori rămâne posibilitatea infectării câinelui cu una dintre infecțiile periculoase, care sunt purtate atât de căpușe, cât și de purici. Dar acest dezavantaj este deja considerat un lucru din trecut, întrucât tot mai mulți producători, inclusiv gulerele Foresto, încep să-și trateze produsele cu substanțe chimice speciale care provoacă paralizie la dăunători..

Printre dezavantajele agenților de protecție, este, de asemenea, necesar să subliniem faptul că medicamentele cu efect de respingere dispar rapid, prin urmare, aceste fonduri funcționează de obicei nu mai mult de o lună. Dificultatea constă în faptul că crescătorii de câini nu văd imediat acest lucru gulerul câinelui lor nu mai respinge insectele. De îndată ce agentul de respingere încetează să mai funcționeze, animalul este susceptibil la atacul insectelor care suge sânge, astfel încât în ​​acest moment câinele se poate infecta. Otrava durează mai mult decât repelenții, va începe să omoare insectele mușcătoare, dar nu va putea proteja împotriva pericolului de infecție.

Produsele care funcționează timp de mai multe luni sunt tratate cu medicamente destul de puternice. Aceste fonduri vor indica cu siguranță substanțele utilizate și posibilele consecințe la care poate duce utilizarea lor..

La alegerea unui guler trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile privind utilizarea și contraindicațiile de studiu.

Trebuie să ne amintim că câinii sunt adesea alergici și, datorită substanțelor chimice puternice, se pot dezvolta:

 • salivație abundentă;
 • mâncărime;
 • dermatită;
 • lacrimare.

Guler Bayer Foresto - fotografia produsului

Pentru animalele de companie în vârstă și bolnave cronice, utilizarea acestor medicamente de protecție este extrem de nedorită. Din păcate, proprietarii de câini sunt adesea uitați de pericolul efectelor secundare ale gulerului, ceea ce poate duce la consecințe foarte neplăcute.

În afară de efectele imediate, există și efecte întârziate ale utilizării substanțelor chimice pentru purici și căpușe. Producătorii de gulere vorbesc cu greu despre aceste consecințe și sunt cei mai periculoși. Otrava trece prin stratul subcutanat al animalului și, prin urmare, poate provoca afecțiuni hepatice, tiroidiene, respiratorii și renale. Substanțele chimice trec prin piele în sângele animalelor și sunt distribuite pe tot corpul, efectul lor asupra organelor interne fiind complet imprevizibil.

Caracteristici ale gulerului de protecție Forest

Foresto este un guler modern de înaltă calitate, realizat în două variante - pentru animale de până la 8 kg și pentru persoane de la 8 kg.

Caracteristicile și eficiența pădurii și a gulerului:

 • luptă calitativ atât cu insecte adulte, cât și cu specii imature de purici și căpușe;
 • distruge paraziții care suge sânge pe corpul animalelor de companie;
 • respinge efectiv insectele timp de 8 luni.

Datorită duratei de viață lungă, cu acest guler, crescătorii de câini s-ar putea să nu se gândească la o protecție suplimentară a câinilor împotriva paraziților pentru o lungă perioadă de timp, ei nu poate avea nicio îndoială cu privire la eficiență și fiabilitate produsul utilizat pe întreaga perioadă de funcționare.

Costul acestor gulere nu diferă semnificativ de analogi, dar aceste fonduri sunt mult mai eficiente și de înaltă calitate, iar datorită duratei lor de utilizare, utilizarea lor poate fi și mai economică.

Foresto este rezistent la apă, componentele active ale acestor gulere rămân eficiente chiar și la scăldatul câinilor. Pentru cele mai bune rezultate de la utilizarea Foresto, trebuie să începeți să-l utilizați cu puțin timp înainte de apariția celei mai mari activități de căpușe, purici și alți paraziți.

Câteva fapte despre gulerul lui Foresto:

 • Protejează împotriva deteriorării căpușelor imediat după 2 zile de la utilizarea gulerului.
 • Previne reinfectarea și respinge căpușele și puricii (efect anti-mușcătură) timp de 8 luni.
 • Omoară rapid în 24 de ore.
 • Previne infestarea cu purici după utilizarea gulerului.
 • Sigur pentru câini.
 • Foresto - gulere anti-purici pentru câiniLa lovirea unui câine, căpușele mor în decurs de 6 ore, puricii mor în decurs de 2 ore.
 • Tehnica de eliberare controlată creează o eliberare măsurată a ingredientelor active.
 • Componentele active sunt stocate în matricea gulerului.
 • Testarea orală a flumetrinei și-a dovedit siguranța la câini.
 • Testarea efectelor dozelor crescute de cinci ori nu s-a dovedit a avea efecte secundare în afară de iritația ușoară a pielii câinelui și ușoară cădere a părului.
 • Profilul de absorbție al componentelor din pielea umană respectă standardele de siguranță.
 • În acele situații excepționale când gulerul a fost înghițit, a fost menționat un efect secundar - manifestări adverse ușoare din tractul gastro-intestinal..
 • Rezistent la umezeală și eficient chiar și după scăldat.
 • Dar contactul frecvent cu umiditatea poate indica epuizarea cantității de imidacloprid și duce la o scădere treptată a eficacității la purici după 5 luni.
 • Foresto poate fi utilizat pentru pui de la 1,5 luni.
 • Componentele se dizolvă în stratul lipidic, ceea ce împiedică spălarea lor.
 • Matricea modernă de polimer păstrează componentele active în interiorul gulerului.
 • Expunerea la umiditate nu reduce semnificativ performanța gulerului.
 • Dacă stratul lipidic cu substanțe active este spălat cu șampon, atunci produsul își va restabili nivelul normal într-un timp scurt..

Dacă dorești protejează-ți câinele de atacul căpușelor, puricilor și altor paraziți, și îi oferiți o viață plăcută și confortabilă, atunci cu siguranță trebuie să achiziționați un accesoriu atât de eficient, practic și atent, precum gulerul Foresto.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Guler foresto pentru câini: descriere și caracteristici