Mancare pentru caini akana (acana)

Mâncarea pentru câini Acana este un exemplu viu al modului în care recenziile crescătorilor de câini asigură popularitatea mărcii în țara noastră și nu publicitatea agresivă agresivă..

Producția de alimente pentru câini Akana

Părerea clienților mulțumiți este, desigur, un argument greu, dar oarecum subiectiv, așa că este demn de remarcat faptul că produsele Champion Petfoods au primit în mod repetat premii pentru cea mai înaltă calitate de la asociațiile canadiene și americane independente pentru nutriția animalelor de companie..

De asemenea, hrana pentru câini Akana a primit recenzii de la medicii veterinari canadieni (organizația CVMA), care aprobă și recomandă aceste produse pentru hrănirea zilnică a animalelor de companie..

De asemenea, este important să menționăm că toate produsele care sunt folosite pentru a face hrana pentru câini Akana sunt furnizate doar proaspete sau refrigerate. Acestea sunt supuse controlului calității, nu sunt înghețate și sunt cultivate în zone ecologice..

Produsele Champion Petfoods au un alt avantaj incontestabil față de multe alte mărci: toate etapele producției de furaje, de la dezvoltarea formulei, procesul de preparare și până la ambalarea produsului finit, au loc exclusiv în propriile fabrici. Acest fapt se reflectă fără îndoială în calitatea hranei pentru câini Akana, iar recenziile consumatorilor confirmă în mod regulat această opinie..

Sortiment de furaje

Toate conceptele și inovațiile laboratoarelor Champion Petfoods în domeniul nutriției prietenilor cu patru picioare au fost încorporate în hrana uscată Akana pentru câini, care are patru serii:

 • Acana Classics;
 • Patrimoniul Acana;
 • Acana Regionals;
 • Acana single.

Sortiment de Akana și Origen

Acana clasice

Linia Acana Classics este formată din zece diete diferite pentru diferite rase și vârste. Există, de asemenea, o dietă ușoară & Fit - Animale de companie supraponderale, Sport & Agility - un meniu pentru câini foarte activi și Senior Dog - pentru animale mai în vârstă. Diferența dintre această categorie de rații constă în compoziție: cantitatea declarată de carne este în medie de 50% (trei tipuri). Dar, de exemplu, hrana Akana pentru puii de rasă mică (Puppy Small Breed) conține 65% din componentele cărnii.

Pe lângă componentele cărnii, aceste formule conțin ovăz aburit (o sursă de carbohidrați), precum și cartofi, pește (somon sau plată), o listă întreagă de fructe, legume și ierburi.

Patrimoniul Acana

Hrana uscată pentru câini Acana Heritage este o rețetă clasică îmbunătățită. Au un procent mai mare de conținut de carne (60-65%), cu excepția dietei Sport & Agilitate, în care este deja 75%. De asemenea, exclud complet ovăzul, cartofii și orice componentă a cerealelor. Această linie constă din 9 tipuri de alimente, bazate pe vârsta animalului de companie, dimensiunea și activitatea acestuia.

Acana regionals

Categoria de mâncare pentru câini Acana Regionals, ale cărei recenzii sunt cele mai lăudabile, include doar patru tipuri de mâncare:
• Câine Acana Grasslands - cu miel, rață și pește alb-
• Acana Wild Prairie Dog - cu pui și curcan-
• Câine Acana Pacifica - cu somon, hering și plată-
• Acana Ranchlands Dog - cu carne de vită, miel și bizon.
În această serie de diete nu există variații pentru pui, adulți sau animale de companie în vârstă, fiecare dintre ele fiind poziționată de producător ca hrană potrivită pentru toate rasele de câini de orice vârstă.
Această linie este considerată bogată în proteine, deoarece conține de la trei la cinci tipuri de carne într-o cantitate de aproximativ 70-75%.

Acana single

Mâncarea uscată Akana Singles pentru câini, ale cărei recenzii sunt adesea lăsate de proprietarii animalelor alergice, este o linie formată din trei diete, special concepute pentru animalele de companie cu digestie problemă sau predispoziție alergică:
• Rață Acana & Bartlett Pear - rață cu pere-
• Carne de porc Acana & Butternut Squash - Porc cu Butternut Squash-
• Miel Acana & Okanagan Apple - miel cu măr.

Rețineți că producătorul Akana nu produce hrană umedă pentru câini! În plus, mâncarea uscată este un aliment mai sănătos, deoarece mușcând peleta, animalul de companie curăță dinții și previne bolile gingiilor..

Analiza compoziției furajelor

Înainte de a evalua compoziția specifică a furajelor Akana, dorim să menționăm câteva aspecte importante referitoare la toate produsele acestei mărci. Compania se mândrește cu formula „adecvată biologic” patentată, ceea ce înseamnă că fiecare componentă individuală și combinația tuturor ingredientelor în ansamblu, beneficiază corpul câinelui și imită cât mai mult dieta naturală a animalului..

În plus, toate materiile prime adăugate hranei pentru câini de la Akana provin proaspete de la fermieri și furnizori locali din regiunea Alberta. Nu este supus transportului pe termen lung, ceea ce înseamnă că nu necesită congelare sau expunere la conservanți chimici (cu excepția mielului din Noua Zeelandă).
Pentru conservarea produselor, se utilizează numai conservanți naturali, de exemplu, rozmarin, astfel încât termenul de valabilitate al Akana este de numai 15 luni.
Toate suplimentele utile (vitamine, minerale, aminoacizi) conținute în produsele Acana sunt obținute din cele mai proaspete legume, fructe și ierburi, nu există impurități sintetice în aceste diete.

Hrana uscată pentru câini Acana (Akana) aparține clasei holistice, nu au cereale, cartofi și doar o singură linie conține ovăz, care este o cereală hipoalergenică.

Pentru o analiză detaliată, a fost aleasă o dietă din seria Heritage, o variantă de pui Cobb & Verzi - hrană pentru câini Akana „Cobb Chicken and Green”. Descrierea echilibrului principalilor nutrienți este următoarea: proteine ​​- 29%, grăsimi - 17%, conținut de cenușă - 7%, fibre - 5%, umiditate - 12%, precum și 30% carbohidrați.
Rețineți că indicele de fibre este excelent, nu toate mărcile se pot lăuda cu o astfel de cifră și, de asemenea, procentul destul de scăzut de carbohidrați este pe plac. La urma urmei, cantitatea excesivă de carbohidrați duce adesea la obezitate și este prima cauză a diabetului la animale..

Acest aliment Akana, care este în esență o versiune îmbunătățită a formulei de pui & Burbank Cartof, nu conține ovăz, cartofi, orez alb sau amidon. Primele cinci componente arată astfel:

Carne proaspătă de pui dezosatăunsprezece%
Carne de pui uscatăzece%
Carne de curcan uscatăzece%
lentile roșiinouă%
Mazare verdenouă%

Proteină

Primele trei ingrediente sunt principalele surse de proteine ​​animale din această dietă. În același timp, carnea proaspătă, care se află în fruntea listei, conține apă, iar după gătire, fracția de masă a acestui component în furaj va scădea semnificativ.

 1. Puiul este una dintre cele mai bune surse de proteine ​​ușor digerabile, iar curcanul este, de asemenea, un produs dietetic..
 2. Mazărea și lintea sunt, de asemenea, bogate în proteine, cu toate acestea, sunt pe bază de plante.
 3. Fasolea (8%), mazărea galbenă și lintea verde (5%) joacă același rol în acest furaj..
 4. Există și pește, dar în cantități mici: carne uscată de hering (5%) și carne proaspătă de plat (4%).
 5. Această dietă include ouă întregi proaspete, fracția lor de masă este de 4%. Acest ingredient este cu siguranță un plus, deoarece este o sursă de proteine ​​animale de înaltă calitate..

Glucidele

Se crede că hrana pentru câini Akana nu conține cereale, în acest caz special. În loc de cereale bogate în carbohidrați, producătorul folosește linte, mere, pere, fasole și mazăre prietenoase animalelor, precum și două varietăți de dovleac și spanac. În același timp, înlocuiește carbohidrații cu conținut ridicat de glicemie care se găsesc în porumb, grâu, cartofi, orz, orez alb.

Cantitatea redusă de carbohidrați este ideală pentru o dietă sănătoasă pentru câini, deoarece natura i-a creat ca prădători și nu au nevoie de cereale în hrana lor.

Grăsimi

Una dintre componentele furajelor este grăsimea de pui (5%), este bine absorbită și necesară în dieta animalelor. Îmbogățiți corpul animalului de companie cu acid gras omega-3, care este foarte valoros pentru menținerea sănătății pielii și calitatea stratului în acest aliment va fi grăsimea heringului (3%).

Ingrediente destul de standardizate și de înaltă calitate pentru dietele holistice de clasă.

Alte ingrediente pentru furaje

Încercând să recreeze cât mai mult posibil nutriția naturală naturală a câinilor, compania a dezvoltat conceptul Whole Prey, în conformitate cu acesta, ingredientele din carne nu ar trebui să constea doar din carne musculară, ci să acopere și organele interne și cartilajul foarte utile și hrănitoare..

 • În acest sens, inima, ficatul și rinichii sunt adăugați la hrana pentru câini Acana pentru un total de 6%. Sunt bogate în vitamine și minerale și au, de asemenea, o mare valoare nutrițională. Condroitina este o sursă naturală și foarte utilă de condroitină pentru articulații (2%).
 • Ficatul de curcan și pui gătit folosind tehnologia „freeze-drive” face ca mâncarea uscată pentru câinii Akana să fie mai aromată și gustoasă.
 • Mai mult, compoziția conține o listă întreagă de plante medicinale și fructe de pădure, de exemplu, rădăcină de cicoare, ciulin de lapte, șolduri, afine, precum și alge uscate, varză, morcovi, curcumă și bacterii prebiotice.

Fiecare fitocomponent din listă vizează îmbunătățirea corpului animalului și întărirea funcțiilor sale vitale. Rădăcina de cicoare, de exemplu, ajută la îmbunătățirea funcțiilor sistemului nervos și cardiovascular. Este bogat în pectină, vitamine B, C, E și este utilizat și pentru disbioză și ca agent antiinflamator. Afinele și afinele sunt folosite pentru a preveni bolile urologice, plus că sunt antioxidanți naturali și încetinesc îmbătrânirea.

Avantajele și dezavantajele alimentării

La fel ca orice altă mâncare, Akan pentru câini are și avantaje și dezavantaje la care trebuie să acordați atenție:

Avantaje

 • Ingrediente proaspete și de înaltă calitate;
 • Niveluri scăzute de carbohidrați
 • Suplimentele de vitamine și minerale nu sunt artificiale, ci sunt conținute în componentele furajelor;
 • Fără cereale.

dezavantaje

În opinia noastră, singurul, dar evident grav dezavantaj al mâncării pentru câini Acana este prețul. De asemenea, se poate observa că nu există alimente umede în linie, care într-o anumită măsură sunt inaccesibile unei anumite părți a câinilor..

Feed comentarii

În mod tradițional, am analizat și am încercat să găsim cele mai relevante recenzii despre alimentele din rețea, atât de la cumpărători, cât și de la medicii veterinari. Mai jos veți găsi recenzii despre hrana noastră pentru câini de testare Akana.

Recenzii ale clienților

Proprietarii de câini sunt dornici să-și împărtășească opiniile cu privire la diferite mărci de hrană pentru animale de companie. Am studiat un număr mare de recenzii despre hrana uscată pentru câini Acana și suntem gata să le împărtășim:

Proprietarul unui cățeluș de 6 luni, Oksana:

Nu a existat niciodată experiență în păstrarea câinilor, așa că a trebuit să învăț din greșelile mele. Odată cu apariția cățelușului, întrebarea principală trebuia rezolvată, ce să hrănim? Anterior, puștiul mânca „uscare”, așa că s-a decis doar transferarea acestuia de la economie la super premium. Și apoi a început - fie vărsături, fie frustrare, fie pur și simplu refuzul de a se hrăni. Am trecut la „natural” - numărul problemelor s-a dublat. Veterinarul nostru a sugerat-o pe Akana. Am ales un miel fără cereale și nu l-am regretat niciodată: în ultimele 3 luni, cățelușul se îngrașă bine, toate testele sunt normale și nu există probleme cu tractul gastro-intestinal.

Proprietarul unui Oscar dalmațian în vârstă de 4 ani, Julia:

Câinele meu este alergic, deci haina plictisitoare, pielea uscată, iritarea, zgârieturile constante sunt durerea mea de cap eternă. Am schimbat deja o grămadă de mărci, îmbunătățirile apar pentru o perioadă scurtă de timp, iar apoi totul pare să fie cu o vigoare reînnoită. În magazinul de animale de companie, vânzătorii au sfătuit să încerce Acana Singles, după ce am analizat cât costă hrana pentru câini Akana, nu am cumpărat-o. După următorul curs de tratament, Oscar, după ce a estimat suma cheltuită pentru el, a decis să ia un pachet mic pentru o probă. Primele modificări au fost vizibile într-o lună, de atunci a trecut aproximativ un an, câinele meu arată grozav. Pentru mine, această mâncare a fost doar mântuire!

În mod tradițional, pe internet există atât recenzii pozitive despre feed, cât și nu atât de multe. Iată câteva exemple:

Revizuirea hranei pentru câini Akana

Recenzie despre Akana pentru câini

Recenzii ale medicilor veterinari

Amatorii și profesioniștii sunt ca cele două fețe ale aceleiași monede. Ce cred medicii veterinari despre acest brand? După ce am studiat multe versiuni, putem trage următoarele concluzii despre răspunsurile medicilor veterinari din alimentele Akana pentru câini:

Cea mai importantă perioadă din viața unui animal este cățelușul, este fundamentul sănătății, iar o alimentație adecvată cu 90% garantează bunăstarea viitoare a animalului de companie. Prin urmare, experții recomandă hrană uscată pentru recenziile puii Akana, care conțin expresiile „una dintre cele mai bune”, „include tot ce ai nevoie” sau „dieta completă”.

Problema unui animal de companie supraponderal este adesea subestimată de proprietari, mai ales după sterilizare și, în timp, poate provoca probleme grave de sănătate animalului de companie. În astfel de cazuri, se recomandă trecerea la hrană pentru câinii castrati și Akana Light & Fit s-a dovedit și face față în mod eficient problemei pierderii în greutate și menținerii stării dorite a animalului de companie.

Costul

Imediat, observăm: cu cât pachetul de alimente pentru câini Akan este mai mare, cu atât prețul pe kilogram este mai profitabil..

Prețurile medii pentru furajele Acana Grasslands:

Ambalare Acana Grasslands:Preț:
0,34 kg350 RUR.
2,27 kg1800 RUR.
6,8 kg4650 RUR.
13 Kg7700 RUR.

Prețurile furajelor Acana Heritage Light & Potrivi:

Ambalare Acana Heritage Light & Potrivi:Preț:
0,34 kg320 RUR.
2 Kg1460 RUR.
6 kg3350 RUR.

În plus, datorită valorii nutriționale ridicate, doza de hrană pentru câini Akana este mai mică decât cea a majorității mărcilor ieftine, acest fapt neutralizează parțial diferența de preț..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mancare pentru caini akana (acana)