Hrana pentru câini pentru câini

Hrana pentru câini Dog Chow aparține clasei premium și este produsă de Purina Corporation, renumită în multe țări ale lumii, care produce diferite tipuri de alimente. Linia conține o gamă largă de produse pentru animale de companie de toate rasele și toate vârstele. Produsele conțin o varietate de substanțe nutritive, care, potrivit producătorului, satisfac pe deplin nevoile corpului câinelui, astfel încât nu este nevoie de complexe fortificate suplimentare cu hrănire zilnică. Sursa de proteine ​​este carnea procesată și subprodusele din păsări și pește, cerealele principale fiind orezul.

Una dintre caracteristicile Dog Chau este dimensiunea sa variată a granulelor, care poate fi mică, medie și mare. Din această cauză, câinele nu doar le înghite, ci și mestecă, dezvoltând astfel fălcile și curățând dinții..

Gama Dog Chow

Produsele Dog Chow includ trei serii principale:

 • Pentru pui.
 • Pentru câinii adulți cu vârsta peste 1 an și peste 5 ani,
 • Pentru animalele mai în vârstă de peste 9 ani.

Să luăm în considerare compoziția și caracteristicile lor în detaliu..

Dog Chow pentru pui de 2 luni până la 1 an:

Pentru puii de rasă mare cu carne de curcan. Conține 28% proteine, 12% grăsimi, 2,5% fibre, plus rădăcină de cicoare și pulpă de sfeclă. Ajută la menținerea gingiilor sănătoase, întărește sistemul imunitar și normalizează digestia.

Pentru puii de rase mici și mijlocii cu carne de pui. Conține 29% proteine, 15% grăsimi și 3% fibre. Oferă o creștere sănătoasă pentru puii care cântăresc mai puțin de 12 kg.

Pentru puii de toate rasele care cântăresc până la 10 kg cu miel. Conține 28% proteine, 14% grăsimi și 2,5% fibre. Conține o cantitate echilibrată de vitamine și minerale care promovează dezvoltarea scheletului și creșterea musculară, oferind un strat strălucitor.

Hrana pentru puii de toate rasele cu pui. Conține 28% proteine, 14% grăsimi și 2,5% fibre. De asemenea, recomandat pentru câinii tineri cu greutatea mai mică de 10 kg.

Mancare pentru caini adulti

Pentru animalele active cu carne de pui. Conține cel puțin 20% carne și subproduse, cereale integrale, legume și produsele procesate ale acestora. Recomandat animalelor care duc un stil de viață activ și consumă o cantitate mare de energie. Conținut de proteine ​​- 27%, grăsimi - 13%, fibre - 3%.

Pentru rasele de câini mari cu carne de curcan. Ideal pentru hrănirea animalelor de 2-9 ani. Conține 23% proteine, 9% grăsimi, 3% fibre. Acest raport este considerat optim pentru o dietă completă a câinilor cu greutatea de 25 kg sau mai mult. Include 18% produse din carne.

Câine la punga cu alimente

Pentru animalele adulte cu carne de pui. Recomandat animalelor de peste 5 ani. Include până la 18% produse din carne și 20% cereale. Conține 23% proteine, 12% grăsimi, 3% fibre.

Pentru câinii mici și mijlocii cu carne de pui. Conține cel puțin 18% produse din pui. Conține 27% proteine, 13% grăsimi și 3% fibre uscate.

Pentru câinii adulți cu miel. Ideal pentru hrănirea animalelor de la 1 la 5 ani. Conține 25% proteine, 12% grăsimi, 3% fibre. Include până la 18% produse din carne.

Linia de somon este recomandată pentru animalele de companie sensibile cu probleme ale pielii și alergii alimentare. Conține 14% produse din carne, 20% cereale integrale. Conținut de proteine ​​- 24%, grăsimi - 13%, fibre - 3%.

Dog Chow pentru seniori

Mancare pentru cainii seniori cu miel. Recomandat animalelor de peste 9 ani. Conceput special ținând cont de caracteristicile corpului îmbătrânit, îi oferă cantitatea necesară de grăsimi și proteine, normalizează procesele digestive și oferă un aspect bun al stratului.

Pentru câinii cu vârsta de 6-8 ani cu pui sau miel. Echilibrul perfect de carne și cereale pentru întreaga zi oferă suficientă energie la vârsta indicată. Conține 8% din produse din carne procesate.

Compoziție alimentară Dog Chow

Luați în considerare compoziția hranei pentru câini Chow pe bază de produs pentru animalele de companie adulte de peste 1 an cu miel. În primul rând, sunt indicate cerealele, care este orezul. Numărul este necunoscut. Această cereală este destul de bine absorbită de corpul câinelui, contribuind la digestia normală. De asemenea, are un efect benefic asupra vaselor de sânge, a funcției inimii, a sistemului genito-urinar și nervos și a dezvoltării osoase. Orezul conține o cantitate mare de vitamina B, precum și oligoelemente utile - fier, potasiu, zinc, magneziu și altele.

compoziția alimentelor pentru câini Dog Chow

Carnea și produsele procesate sunt indicate ca surse de proteine ​​în cantitate de 8%, ceea ce corespunde cu 16% carne și organe rehidratate, cantitatea de miel în care este de cel puțin 4%. Carnea de miel este considerată hipoalergenică și rareori provoacă reacții negative, astfel încât produsele pot fi recomandate animalelor cu alergii alimentare și probleme cu pielea.

Include si:

 • extract de proteine ​​vegetale;
 • uleiuri și grăsimi;
 • rădăcină de cicoare uscată;
 • produse de prelucrare a materiilor prime vegetale;
 • minerale, antioxidanți și vitamine - A, D, E, grupa B, iod, cupru, fier, zinc, mangan și seleniu.

După cum putem vedea, producătorul însuși nu oferă informații exacte cu privire la compoziția furajelor și a acelor produse care au fost prelucrate pe ambalajul produselor, prin urmare este destul de dificil să se tragă concluzii precise despre calitatea acestuia..

Avantajele și dezavantajele hranei pentru câini Chow Dog

Avantajele mâncării Dog Chow includ următoarele caracteristici:

 • Cost accesibil.
 • Pe scară largă - puteți cumpăra alimente uscate nu numai în magazine specializate, ci și în supermarketuri obișnuite. De asemenea, o selecție largă este prezentată în aproape toate magazinele online care se ocupă cu bunuri pentru animale.
 • Suplimente sub formă de vitamine și minerale.
 • Un sortiment mare, în care fiecare proprietar de câine are posibilitatea de a selecta produse în funcție de vârsta și mărimea animalului.

Prețul mâncării pentru câini pentru Doga Chow este într-adevăr accesibil. În medie, este:

 • 800 g - de la 170 de ruble;
 • 2,5 kg - de la 620 ruble;
 • 14 kg - de la 2360 r.

Principalul dezavantaj al Dog Chow este compoziția sa, care este slabă și inexactă. Nu avem cum să știm care produse din carne au fost folosite ca sursă de proteine; originea uleiurilor și a grăsimilor rămâne, de asemenea, necunoscută. Lista conține antioxidanți, dar nu exact care dintre aceștia. Există legume, dar sunt puține - doar rădăcină de cicoare și sfeclă uscată. Lista de vitamine și minerale ar putea fi mult mai impresionantă, produsul pentru câinii de talie mare nu are glucozamină și condroitină, care sunt foarte importante pentru animalele de companie care cântăresc mai mult de 25-35 kg. De asemenea, trebuie remarcat faptul că compoziția este în primul rând cerealele și nu componentele care conțin proteine, care sunt mult mai importante pentru nutriția corectă a câinelui..

Comentarii despre hrana uscată Dog Chow pentru câini

În primul rând, toți proprietarii de animale de companie sunt interesați de recenziile medicilor veterinari despre hrana pentru câini Dog Chow. Anastasia, specialist cu peste 20 de ani de experiență, vorbește despre el astfel:

Dog Chow este clasificat ca o clasă premium, dar din punct de vedere al compoziției sale, ocupă mai degrabă o poziție între acesta și clasa economică. Conține o cantitate foarte mică de carne naturală, iar calitatea măruntaielor rămâne necunoscută, deoarece la scrierea compoziției, producătorul nu le-a specificat. În primul rând sunt cerealele, dar prădătorii au nevoie în primul rând de produse din carne și de surse de proteine. Cu toate acestea, produsele au și avantaje - prezența mineralelor și vitaminelor vitale, acizi grași necesari pentru o stare bună a pielii și a părului, aminoacizi care îmbunătățesc funcția inimii. Pentru o gamă largă de consumatori, nu voi recomanda acest produs, dar dacă crescătorul de câini nu are posibilitatea de a achiziționa alimente mai scumpe, atunci Dog Chau va fi o alegere complet normală..

Aproape o opinie similară a fost exprimată de un alt medic veterinar numit Alexander, care lucrează în industria grădinii zoologice de peste 25 de ani:

Desigur, mâncarea Dog Chow este puțin mai bună decât produsele din clasa economică, dar, de asemenea, nu are atât de multe avantaje. Cantitatea de carne reală este în mod clar insuficientă, cea mai mare parte a dietei fiind cereale. Conține o cantitate mare de subproduse de origine animală, chiar și peștele și legumele din acesta sunt produse procesate. Complexul vitamin-mineral este normal și este suficient pentru funcționarea normală a câinilor.

Va fi, de asemenea, interesant de știut recenzii ale crescătorilor de câini despre alimente Câine Mâncare. Sunt destul de diverse, dar, în general, sunt destul de bune..

Julia, proprietarul unui câine pug:

Animalul meu are un stomac destul de delicat, la fel ca multe din rasa sa, deci nu toate alimentele uscate sunt potrivite. A încercat să-l hrănească pe Pedigri, dar câinele a reacționat negativ, vărsături și diaree. Mâncarea Dog Chow ne-a fost recomandată de un prieten, am cumpărat un produs cu somon, deoarece este destinat doar pentru cazul nostru. Mi se pare că mâncarea nu este rea, câinele mănâncă cu pofta de mâncare și nu mai există probleme cu digestia. Am fost foarte mulțumit de preț - am cumpărat o pungă de 800 g pentru doar 180 de ruble, ceea ce este destul de accesibil pentru mulți crescători de câini.

Anfisa, proprietarul unui husky mare.

Avantajele acestui feed includ costuri reduse și ușurință în stocare. Formația anunțată este destul de bună. După experimente îndelungate cu diferite produse, au cumpărat Dog Chau pentru câinele lor, care a fost luat de la adăpost în urmă cu câțiva ani. Acolo a mâncat mâncare exclusiv naturală, dar aceasta nu i-a convenit bine și a existat diaree constantă. Am încercat multe produse, dar ea nu le-a mâncat pe toate cu plăcere, un număr mare de propuneri au fost pur și simplu respinse. Odată decis să încerc Câine Chow, pe care l-au văzut accidental pe tejgheaua din magazin și au decis să se oprească la el. Laika mănâncă cu plăcere, frustrarea practic nu se întâmplă, reacțiile alergice nu se găsesc, iar haina a devenit mai strălucitoare.

Concluzii despre mâncarea Dog Chow

Dog Chow este într-adevăr potrivit pentru mulți câini, dar, în ciuda recenziilor pozitive, aceste produse nu sunt recomandate ca hrană permanentă, cu condiția ca proprietarul animalului să aibă posibilitatea de a achiziționa produse mai scumpe. De asemenea, este imposibil să-l numim fără ambiguitate rău și de calitate slabă - compoziția sa este de un nivel mediu, există diferiți aditivi utili.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru câini pentru câini