Totul despre mâncarea pentru câini "wolfsblut"

Mancare pentru caini WolfsblutProprietarii preferă adesea să aibă grijă de sănătatea și frumusețea animalelor lor de companie, în special a celor de rasă pură feed super premium. Unul dintre ei este mâncare pentru câini "Wolfsblut",

care tradus din germană înseamnă „sânge de lup”. Nu degeaba aceste produse au câștigat o popularitate imensă și multe recenzii pozitive, iar motivul pentru aceasta este compoziția de înaltă calitate și varietatea gusturilor produsului..

Caracteristici generale și producător

Acest produs a fost dezvoltat Nutriționiștii germani, cu toate acestea, instalațiile de producție sunt situate în Marea Britanie (uzina HEALTHFOOD24 Ltd.). Toate etapele producției de furaje sunt controlate de partea germană. Pe teritoriul Rusiei, produsele au început să apară în 2009-2010, în timp ce nu exista publicitate oficială, iar informațiile despre un produs de calitate au fost pur și simplu diseminate în societatea crescătorilor de câini..

Știați? Oamenii de știință nu sunt încă clari cu privire la mecanismul procesului, dar se știe cu siguranță că s-a instruit câini simțiți o criză de epilepsie la persoanele cu această afecțiune. Cu aproximativ 20 de minute înainte de atac, animalul începe să dea semnale proprietarului și, datorită acestui avertisment, persoana se poate pregăti la timp.
Mancare pentru caini WolfsblutConform filozofiei companiei, obiectivul este de a crea un aliment care ar fi cât mai asemănătoare cu mâncarea celei mai apropiate rude a câinelui din lumea sălbatică - lupul. Nutriționiștii au dezvoltat un produs care, pe lângă nevoile naturale ale animalului, ia în considerare adaptarea lor la condițiile de viață umane: de exemplu, nutriția regulată și lipsa frecventă de activitate fizică.

Principiile de bază ale producției de hrană pentru câini Wolfsblat:

 1. Producție conștientă de mediu care nu dăunează mediului.
 2. Utilizarea celor mai noi tehnologii blânde în procesarea ingredientelor.
 3. Achiziționarea de materii prime de înaltă calitate în multe țări ale lumii.
 4. Folosind doar ingrediente naturale.
Dacă doriți ca câinele dvs. să fie sănătos și activ, trebuie să fie hrănit cu alimente echilibrate: „Grandorf” și "Origine".
Mancare pentru caini Wolfsblut

Producătorii susțin că produsele lor nu conțin următoarele componente:

 • hormoni, stimulente de creștere, antibiotice și alte medicamente;
 • conservanți chimici;
 • atractanți: potențatori și stimulanți ai gustului, aromelor;
 • culori artificiale;
 • îndulcitori și zahăr;
 • grăsimi trans;
 • uleiuri vegetale;
 • deșeuri de abator;
 • cereale;
 • amidon de porumb, proteine ​​din soia.

Important! Deoarece produsul final constă exclusiv din ingrediente de calitate, naturale și sănătoase, nu este nevoie să îl testați și să îl testați pe animale. Producătorii de alimente ieftine și de calitate scăzută sunt obligați să-și testeze produsele pe animale înainte de a fi eliberate spre vânzare, drept urmare câinii și pisici supus unor experimente crude.
Mancare pentru caini Wolfsblut

Analiza compoziției

Nu numai la om, ci și la animale, calitatea alimentelor determină bunăstarea, sănătatea pe tot parcursul vieții și mai ales la bătrânețe. De aceea, producătorul s-a concentrat asupra predominanței cărnii în compoziția hranei pentru câini Blood Blood - produsul final, în funcție de tip și lot, conține cel puțin 50% carne naturală sau peşte. Nutriționiștii au renunțat, de asemenea, la un ingredient ieftin, care este dominant în multe furaje - cerealele.. În schimb, produsul a fost îmbogățit cu ingrediente benefice precum:

 • cartofi dulci (ignam);
 • cartofi obișnuiți;
 • fructe de padure;
 • plante medicinale (schinduf, iarbă de orz, amarant, urzică);
 • verdeaţă;
 • fructe de pădure;
 • alge;
 • vitamine.
NemuritoareAlge

Când au dezvoltat nutriție, nutriționiștii au comparat sistemele digestive ale unui câine domestic și ale unui lup și au constatat că sunt identice. Și întrucât lupul este strămoșul direct al animalului de companie modern cu patru picioare, iar sistemul digestiv al acestuia din urmă nu s-a schimbat în niciun fel de mii de ani, atunci dieta lor ar trebui să fie aceeași și să conțină hrană disponibilă în sălbăticie. Pe baza acestui fapt, nu există componente în compoziție care să nu se găsească în sălbăticie. Nu există sare de masă comună (clorură de sodiu) printre componentele nutriționale; în schimb, se folosește sare de mare, care este mult mai benefică pentru animale.

Știați? Din producția de sare din lume (NaCl), doar 5% este utilizat pentru industria alimentară, în timp ce industria chimică folosește restul de 95%.

Ca exemplu, să aruncăm o privire asupra compoziției mâncării „Sângele de lup” numită „Rață sălbatică” („Wolfsblut”, „Cățeluș de rață sălbatică”). Acest produs este conceput pentru pui câini de rasă mare.„Cățeluș de rață sălbatică”

Ingrediente:

 • rață 53% (din care 25% carne musculară, 3% grăsime de rață, 25% carne de rață uscată);
 • cartofi 12%;
 • legume: cartofi dulci, dovleac, roșii, păstârnac;
 • ierburi: maghiran, salvie, oregano, patrunjel, fenicul, amarant, păpădie, ginseng;
 • fructe de padure: mure, zmeura, afine, coacaze negre, soc, paducel;
 • midii verzi;
 • componente vitaminice: A, E, grupa B, taurină, omega-3 și omega-6;
 • micro și macro elemente: fier, cupru, mangan, zinc.
Persoana care a dobândit câinele trebuie să ia o decizie importantă în ceea ce privește nutriția animalului de companie. afla pot da câinelui mâncare uscată.
„Cățeluș de rață sălbatică”Producătorii se concentrează pe faptul că compoziția „Cățelușului de rață sălbatică” conține aditivi speciali care întărește articulațiile și previne inflamația și uzura. La urma urmei, statisticile spun că articulațiile câinilor de rasă mare suferă mult mai mult decât cele ale animalelor în miniatură. Deci, următoarele componente sunt destinate articulațiilor: condroitină și glucozamină, beta-sitosterol, metilsulfonilmetan. Au efecte antiinflamatorii, servesc ca element de construcție pentru țesutul cartilajului și sunt utilizate ca parte a unui vaccin pentru sănătatea articulațiilor..

Pe site-ul producătorului, puteți găsi, de asemenea, doza aproximativă de alimente, în funcție de greutatea și vârsta animalului de companie..Dozajul alimentar în funcție de greutatea și vârsta animalului de companie

Soiuri și sortiment de linie

O mare varietate de sortimente vă permite să alegeți mâncare pentru un câine de orice vârstă, rase, dimensiune, nivel de activitate. Deci, compania oferă următoarele linii de alimentare:

 1. Pentru animalele adulte. Acesta este cel mai mare grup de fluxuri. Cantitatea de componentă din carne este de cel puțin 50% din compoziție.
 2. Pentru pui. La dezvoltarea compoziției, experții au luat în considerare nevoile unui organism în dezvoltare rapidă.
 3. Pentru puii de rasă mare. Se diferențiază de cea anterioară prin prezența ingredientelor pentru a menține sănătatea articulațiilor.
 4. Pentru câini de rasă mică. Producătorii au luat în considerare faptul că câinii mici sunt mai activi, ceea ce înseamnă că au nevoie de mai multe proteine..
 5. Pentru animalele de companie de rase mari. Acest grup este destinat animalelor care cântăresc de la 90 kg. Adesea, acestea experimentează o sarcină crescută asupra sistemului musculo-scheletic, prin urmare, compoziția furajelor din acest grup are ca scop întărirea articulațiilor..
 6. Pentru animalele în vârstă. Potrivit pentru câinii mari de la 6 ani și câinii mici de la 8 ani. Producătorul a ținut cont de faptul că activitatea câinilor scade odată cu vârsta, iar imunitatea, vederea și auzul se deteriorează, de asemenea. Prin urmare, compoziția produselor este mai îmbogățită cu vitamine utile..
Câini

Este demn de remarcat faptul că producătorul vine cu nume foarte originale și memorabile pentru hrană: „Noapte polară”, „Câmpurile de aur”, „Pădurea întunecată”, „Norul alb” și altele. După volum, există pachete cu greutatea de 2 kg, 7,5 kg, 15 kg. De asemenea, puteți achiziționa porții unice de mâncare în 150 și 500 de grame pentru a gusta animalul dvs. de companie..

Important! Majoritatea produselor acestui brand sunt potrivite pentru câinii predispuși reactie alergica.

Avantaje și dezavantaje

Șansele sunt că nu există mâncare perfectă care să funcționeze la fel de bine pentru toți câinii. Prin urmare, acest produs are atât puncte tari, cât și puncte slabe, pe care le vom lua în considerare în continuare..Mancare pentru caini Wolfsblut

Despre profesioniști

De ce apreciază proprietarii aceste produse:

 1. Fără îndoială, mâncarea uscată pentru câinii companiei „Blood Blood” impresionează prin compoziția sa naturală. Mai mult, este bine echilibrat și corespunde cât mai mult cu nutriția naturală..
 2. Lipsa ingredientelor nenaturale.
 3. Hrana potrivita pentru cainii alergici.
 4. Sortiment mare, din care proprietarii de rase mari și mici, câini adulți și puii poate găsi hrana necesară pentru animalul de companie.
Consultați cele mai populare rase de câini: Chow-chow, „Schnauzer miniatural”, „Pinscher german”, „Griffon belgian”, „Câine de pastor Maremma-Abruzzo”, „Greyhound” („ogar englezesc”), „Pudel de jucărie”, „Terrier de curte” („mongrel”), Cocker spaniel englez, „Perro dogo mallorquin” („ca-de-bo”), "Ogar rusesc", "Ciobănesc german", „Ciobanesc belgian”, „Foxhounds englezi și americani”.

Despre contra

Nu există multe dezavantaje ale produselor Wolfsblut, dar acestea sunt:

 1. Preț mare. Acest feed aparține clasei super-premium, subcategoriei „holistică”. Acestea sunt cele mai de calitate, de înaltă calitate și, prin urmare, foarte scumpe..
 2. Disponibil numai în orașele mari. Cei care locuiesc în așezări mici trebuie să cumpere acest feed prin intermediul internetului..
Mancare pentru caini Wolfsblut

Pe Internet, puteți găsi multe recenzii pozitive despre „Sângele lupului”, în timp ce proprietarii notează că scaunul este normalizat la câini, fecalele capătă o consistență, aspect și miros mai sănătoase, starea hainei se îmbunătățește, iar alergiile dispar. Dar unii proprietari indică faptul că mâncarea acestui brand nu le convine. Acest lucru poate fi explicat prin caracteristicile individuale ale câinelui - nu ar trebui să păcătuiești cu privire la calitatea hranei, trebuie doar să-l oferi animalului tău de companie și să vezi reacția. În general, alimentele uscate de la compania Wolfsblut sunt de înaltă calitate, bine echilibrate și justifică pe deplin costurile sale..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre mâncarea pentru câini "wolfsblut"