Guler de căpușe pentru câini: care este mai bine?

Un guler de căpușe de câine vă poate proteja animalul de companie de insecte dăunătoare

Odată cu începutul primăverii, toate ființele vii se trezesc, dar, din păcate, nu numai frumusețea: insecte periculoase și teribile - căpușele prind viață din hibernare.

Acarienii poate provoca daune grave sănătății câinelui, în timp ce cel mai mare pericol nu constă în mușcătura în sine, ci în acele boli pe care insecta le poate tolera.

Pentru a proteja un animal de companie, crescătorii de câini aleg adesea un guler de căpușe pentru câini. Alegerea unui guler va fi discutată în acest articol..

Se recomandă purtarea unui guler de căpușe în orice moment, chiar și noaptea. În caz contrar, efectul dorit nu va fi atins.

Se recomandă purtarea unui guler de căpușe în orice moment, chiar și noaptea. În caz contrar, efectul dorit nu va fi atins.

Principiul de funcționare

Gulerul pentru purici și căpușe este fabricat din plastic sub formă de bandă flexibilă și cataramă, un astfel de produs poate emana adesea un miros caracteristic: acest lucru se datorează substanțelor chimice toxice care sunt prezente în guler pentru a speria oaspeții nedoriti.

Aceste produse de protecție sunt făcute pentru câinii de toate rasele, până la animale de companie mari, cum ar fi groenendael, kuvasa sau Weimaraner, sau mici, cum ar fi Terrier de jucărie rusesc și papillon.

Principiul gulerului începe să se manifeste după un timp din momentul în care a fost pus pe gâtul câinelui.

Substanțele insecticide încep să fie eliberate din produs, răspândindu-se peste haina și suprafața pielii câinelui.

Concentrația necesară se menține în timpul purtării.

Este recomandat să purtați acest produs în mod constant, chiar și noaptea, altfel efectul dorit nu va fi atins.

- Stăpână, unde este gulerul meu pentru purici și căpușe?

- Stăpână, unde este gulerul meu pentru purici și căpușe?

Ce sunt gulerele pentru purici și căpușe:

 • Chimic. Astfel de produse conțin substanțe chimice nocive pentru paraziți, sunt utilizate numai pentru câinii adulți datorită toxicității lor probabile.
 • Biologic. Acțiunea gulerelor biologice se bazează pe proprietățile medicinale ale ierburilor și uleiurilor esențiale, produsele pot fi utilizate pentru cățeluși, câini însărcinați, precum și pentru animalele de companie bolnave.
 • Cu ultrasunete. O clasă universală de produse, acestea nu conțin miros sau substanțe chimice. Deși aceste produse sunt mai scumpe, mulți crescători de câini le consideră mai puțin eficiente..
Gulerul este un mod simplu și semnificativ ieftin de a preveni puricii și căpușele și este, de asemenea, foarte convenabil pentru câine.

Gulerul este un mod simplu și ieftin de a preveni puricii și căpușele și este, de asemenea, foarte convenabil pentru câine.

Avantaje și dezavantaje

Ca și în cazul gulere pentru pisici, compoziția chimică a produselor este sigură pentru oameni, dar poate provoca toxice și reacții alergice la un animal.

Un dezavantaj semnificativ este intoleranța individuală la componente, care determină dezvoltarea alergiilor la câini.

De aceea, examinările preventive la medicul veterinar sunt obligatorii pentru fiecare animal de companie..

Important! În primele ore de purtare a gulerului, nu lăsați câinele să nu fie văzut, simptomele inițiale ale reacției apar aproape imediat, poate fi o erupție cutanată sau mâncărime. O astfel de alergie nu este periculoasă pentru animal, ea trece într-o formă ușoară.

Utilizarea simultană a gulerului și a șampoanelor speciale și a repelenților pe bază de uleiuri esențiale va crește efectul pozitiv

Utilizarea simultană a gulerului și a șampoanelor speciale și a repelenților pe bază de uleiuri esențiale va crește efectul pozitiv

Gulerele pentru purici și căpușe au mult mai multe avantaje:

 • Acesta este un mod simplu și semnificativ ieftin de a preveni puricii și căpușele și este, de asemenea, foarte convenabil pentru câine însuși - cum ar fi valorifica, nu provoacă disconfort animalului în timpul mersului.

Ce este mai bine de utilizat: un guler sau ham, articolul va spune https://rum.animalefans.com/câini/3865-ce-este-mai-bun-pentru-un-câine-ham-sau-guler.html

 • Metoda este igienică: spre deosebire de utilizarea picăturilor speciale ale șosetei gulerului, nu necesită uscarea lânii, proprietarul nu va trebui să se teamă că animalul său de companie va linge medicamentul sau va pata mobilierul.
 • Majoritatea produselor au un spectru larg de acțiune, este o protecție nu numai împotriva căpușelor, ci împotriva puricilor, păduchilor și a altor insecte.
 • Opțiunile biologice moderne sunt absolut sigure pentru câine.
 • Gulerele chimice moderne nu au un efect dăunător asupra corpului animalului, doza zilnică de substanțe active este extrem de mică pentru dezvoltarea bolilor la un câine.

Gulerele pentru purici și căpușe pot fi considerate un remediu sigur și eficient, dar nu trebuie uitat că un rezultat pozitiv este posibil doar dacă se respectă instrucțiunile.

Chiar și cea mai înaltă calitate și cea mai scumpă opțiune cu o reputație excelentă în rândul cumpărătorilor de câini poate fi ineficientă și chiar periculoasă dacă este utilizată incorect..

Majoritatea gulerelor au un spectru larg de acțiune, este o protecție nu numai împotriva căpușelor, ci împotriva puricilor, păduchilor și a altor insecte

Majoritatea gulerelor au un spectru larg de acțiune, este o protecție nu numai împotriva căpușelor, ci împotriva puricilor, păduchilor și a altor insecte

Cum se folosește gulerul

După ce ați cumpărat un guler, trebuie să îl despachetați, să scoateți jumperii de plastic, să întindeți ușor produsul, să-l puneți pe câine.

Reglați gulerul la dimensiunea gâtului animalului, lăsând un spațiu de 1,5 centimetri. Inelele cu bandă liberă trebuie tăiate.

Un produs bine purtat va elimina dezvoltarea dermatitei și va contribui, de asemenea, la distribuirea uniformă a substanțelor.

Important! Dacă câinele are deja purici, este mai întâi necesar să se trateze cu un șampon special și numai apoi să se utilizeze gulerul.

Cum să vindeci un câine de purici este scris aici: https://kot-pes.com/kak-vivesti-blox-u-sobaki/

Atunci când utilizați un guler, trebuie luate în considerare următoarele nuanțe:

 • Utilizarea simultană a unui produs de protecție și a șampoanelor și repelenților speciali pe bază de uleiuri esențiale va crește efectul pozitiv. Utilizarea este posibilă numai dacă instrucțiunile pentru astfel de combinații nu interzic.
 • În termen de două până la trei zile de la prima uzură, ar trebui să excludeți plimbările în pădure, plimbările în zone slab iluminate de soare, precum și procedurile de apă.
Gulerele chimice moderne nu au un efect dăunător asupra corpului animalului, doza zilnică de substanțe active este extrem de mică pentru dezvoltarea bolilor la un câine

Gulerele chimice moderne nu au un efect dăunător asupra corpului animalului, doza zilnică de substanțe active este extrem de mică pentru dezvoltarea bolilor la un câine

Păstrați un guler deschis într-o pungă etanșă într-un loc uscat protejat de lumina soarelui la temperaturi de la 0 la 25 de grade. Perioada de valabilitate a gulerului - 2 ani.

Important! Gulerul pentru purici și căpușe este o măsură preventivă, nu este o metodă de tratare a bolilor parazitare și a mușcăturilor de căpușe. Înainte de a utiliza produsul, asigurați-vă că câinele dvs. nu este purtător de insecte, dacă este necesar, vindecați mai întâi animalul de purici și căpușe. De asemenea, trebuie să faci vaccinări regulate animal de companie.

În termen de două până la trei zile de la prima purtare a gulerului, plimbările în pădure, plimbările în zone slab luminate de soare, precum și procedurile de apă ar trebui excluse

În termen de două până la trei zile de la prima purtare a gulerului, plimbările în pădure, plimbările în zone slab luminate de soare, precum și procedurile de apă ar trebui excluse

Cum să alegi un guler

Un guler de purici și căpușe trebuie selectat individual pentru fiecare animal de companie.

Atunci când alegeți un produs, puteți și trebuie să vă ghidați după următoarele criterii:

 1. Producător și recenzii. Alegeți produse de la mărci de încredere după ce examinați recenziile clienților.
 2. Informații despre ambalaj. Citiți cu atenție informațiile pe care producătorul le indică pe ambalaj, poate indica concentrația substanțelor active, rasele adecvate și vârsta câinilor.
 3. Marimea. Desigur, trebuie să alegeți un produs ca mărime, astfel încât câinele să se simtă confortabil..
 4. Economisire. Dar nu merită să economisiți pe un dispozitiv anti-acarian: opțiunile ieftine ale produsului pot fi nu numai ineficiente, ci și periculoase.
 5. Țara producătorului. Ar trebui acordată preferință produselor de producție internă și europeană, China nu ar trebui luată în considerare.

Important! Chiar și un guler de înaltă calitate și scump poate provoca otrăviri severe pentru un câine sau un copil mic, dacă unul dintre ei decide să mestece capătul produsului. Producătorii conștienți indică numele antidoturilor în instrucțiuni, în acest caz medicii veterinari și medicii vor putea oferi asistență în timp util.

Alegeți produse de la mărci de încredere după ce examinați recenziile clienților

Alegeți produse de la mărci de încredere după ce examinați recenziile clienților

Marci de guler

Dintre varietatea de gulere pentru purici și căpușe, se pot distinge cele mai populare și mai eficiente produse:

 • Guler Foresto și picură Advantix de la Bayer. Gulerele și picăturile antiparazitare sunt cele mai populare și eficiente remedii. Medicii veterinari recomandă adesea produse precum produsele Foresto® și picăturile Advantix®. Principalul avantaj al acestor preparate este protecția maximă a animalului împotriva mușcăturilor periculoase de căpușe și insecte datorită efectului respingător. Alegerea dintre preparate se poate face în funcție de habitatul animalului de companie: pentru câinii activi, care merg adesea în natură, în pădure și în apropierea corpurilor de apă, este adecvat un guler impermeabil Foresto® cu protecție pe termen lung până la 8 luni și pentru animalele de companie care preferă parcurile orașului și călătoresc în afara orașului pentru weekend, - picături de Advantix®.
 • Kiltix. Gulerele acestei mărci încep să funcționeze după 24 de ore, rămân active până la 7 luni. Produsele sunt potrivite pentru câinii adulți și sănătoși, nerecomandate cățelilor, cățelelor însărcinate și care alăptează, precum și animalelor bolnave.
 • Hartz UltraGuard Flea & Bifați gulerul. Produse rezistente la umiditate cu un miros plăcut proaspăt, efectul lor începe imediat după îmbrăcare, sunt active timp de până la 7 luni. Produsele acestui brand nu sunt recomandate pentru puii mici cu vârsta mai mică de 6 săptămâni.
 • SCALIBOR. Protecția împotriva insectelor zburătoare și târâtoare este asigurată timp de 6 luni, efectul protector maxim se obține după o săptămână de purtare. Produsele acestei mărci pot fi utilizate pentru câinii însărcinați și care alăptează, dar nu sunt recomandate pentru puii cu vârsta mai mică de 7 săptămâni..
nu merită economisit pe un guler anti-acarian: opțiunile ieftine ale produsului pot fi nu numai ineficiente, ci și periculoase

Nu merită economisit pe un guler anti-acarian: opțiunile ieftine ale produsului pot fi nu numai ineficiente, ci și periculoase

 • Beaphar ungezieferband. Gulerele acestui brand garantează o protecție eficientă timp de 2-5 luni, nu au restricții privind greutatea și dimensiunea animalului. Activitatea produsului se realizează după 5 zile de la începutul utilizării. Nu este recomandat pentru câinii bolnavi și însărcinați, puii sub șase luni.
 • Clubul Rolf. Produsele puțin toxice împotriva puricilor și căpușelor, inodor, rămân active timp de 4 luni de uzură constantă. Nu se recomandă utilizarea produselor în combinație cu alți agenți activi, contraindicați la câinii și puii bolnavi.
Ar trebui acordată preferință produselor de producție internă și europeană, China nu ar trebui luată în considerare

Ar trebui acordată preferință produselor de producție internă și europeană, China nu ar trebui luată în considerare

Atunci când alegeți unul anti-acarian, este la fel de important să luați în considerare caracteristicile de vârstă ale câinelui, precum și starea sănătății acestuia..

Guler de căpușe pentru câini: ceea ce este mai bine?

Un guler de căpușe de câine este o modalitate excelentă de a vă proteja animalul de companie de insecte periculoase în primăvara și vara. Gulerele, eliberând ingrediente active, sperie puricii și căpușele.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Guler de căpușe pentru câini: care este mai bine?