Rasa de câine din masca filmului

Mulți au urmărit comedia strălucitoare The Mask. Și unul dintre personajele îndrăgite era un cățeluș devotat și devotat, un tovarăș fidel al protagonistului. Publicul a fost atât de îmbibat de această creatură fermecătoare încât, după ce au urmărit imaginea, mulți au decis să aibă un cățeluș din această rasă specială. Care era numele câinelui din Masca? Personajul lui Jim Carrey, funcționarul bancar Stanley Ipkis, care a avut ocazia să se transforme într-o creatură amuzantă de desene animate, i-a dat prietenului său cu patru picioare o poreclă neobișnuită Milo.

Actori din filmul Masca

Ce ar trebui să luați în considerare dacă decideți să aveți un astfel de cățeluș? Care sunt trăsăturile de caracter ale acestei rase și cum ar trebui să fie crescute? Vom lua în considerare aceste și alte întrebări din articol..

Rasa de câine din filmul „Mască”

Neliniștitul Milo a fost „jucat” de un câine Jack Russell Terrier. Primul cățeluș a apărut în orașul englez Devon, la începutul secolului al XIX-lea, în familia unui pastor pe nume Jack Russell, după care această rasă a fost numită ulterior. Hobby-ul preferat al ministrului bisericii era creșterea câinilor, în special acordându-le preferință terrierilor. Mulți câini mici s-au dus la canisa pastorului, a cărei particularitate era labe puternice și un instinct de vânătoare grozav, așa că au fost fericiți să cumpere pui pentru vânătoare de vulpi și bursuci..

Cățeluș terrier Jack Russell

Apropo, aceste calități ale lui Jack Russell Terriers au servit la selectarea câinelui pentru rolul lui Milo, deoarece imaginea necesita un câine rezistent. Dar înapoi la istorie. În timp ce animalele de companie se reproduceau, pastorul a „eliminat” indivizii agresivi și, pentru a îmbunătăți calitatea rasei, și-a încrucișat terrierii cu ogari și beagle. Ministrul bisericii nu a avut timp să înregistreze rasa care a fost crescută, acest lucru s-a făcut după moartea sa. Așadar, fanii prietenilor cu patru picioare au primit o nouă rasă: Jack Russell Terrier.

Caracteristicile rasei

După ce am analizat întrebarea care este numele rasei de câini din filmul „Masca”, să aflăm despre trăsăturile personajului său. Jack Russell Terrier este un câine inteligent, activ, prietenos, cu un corp flexibil și picioare puternice. Culoarea este pătată, roșie, neagră sau maro pe un fundal alb. Paltonul este aspru, dar foarte neted, plăcut la atingere, ușor de pieptănat și aproape nu se varsă. Reprezentanții acestei rase se remarcă prin statura lor mică (25-35 centimetri înălțime), iar greutatea lor nu depășește 5-6 kilograme. Rasa câinelui din filmul „Masca” este o creatură veselă și agilă cu care nu te plictisești niciodată, în plus, este o creatură neobișnuit de loială, care este întotdeauna aproape de proprietarul ei. Ce trebuie să aveți în vedere dacă decideți să aveți un cățeluș Jack Russell Terrier?

  1. Un câine din această rasă este foarte activ, nu stă niciodată deplasat, trebuie să se miște constant. Prin urmare, nu este potrivit pentru păstrarea într-un apartament, altfel proprietarul va trebui să dezasambleze în mod regulat molozul pe care animalul de companie îl va aranja, deci luați în considerare acest lucru.
  2. Datorită faptului că Jack Russell Terriers se disting prin neliniște și energie irepresibilă, cea mai bună opțiune este să faci un colț separat pentru câine și este mai bine în curtea casei. Acolo, câinele agitat va alerga, va sari, se va juca și își va cheltui energia.
  3. Mai presus de toate, reprezentanților acestei rase le place să sară în sus, lucru demonstrat clar în filmul „Masca”. Vă amintiți episodul în care câinele Milo a sărit în barele proprietarului? Acesta nu este trucul spectaculos al unui regizor, chiar este..
  4. Înainte de a obține un Jack Russell Terrier, asigurați-vă că curtea nu este în pământ. Faptul este că acestor creaturi neliniștite le place să sape găuri și o fac foarte repede. Înainte să aveți timp să vă uitați înapoi, deoarece curtea dvs. se transformă într-o zonă săpată.

Fapte interesante despre câinele din film

Jim Carrey a fost atât de impresionat de partenerul său cu patru picioare, încât după premiera filmului, actorul și-a luat Jack Russell Terrier, dar nu a dezvăluit porecla animalului său de companie.

Cățeluș terrier Jack Russell

În ciuda naturii lor excesiv de active, Jack Russell Terrier sunt creaturi drăguțe. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că au existat un număr incredibil de oameni dispuși să înceapă această rasă. Există multe fapte interesante legate de acest câine amuzant, dintre care unele vă vom oferi..

  • Actorul câine care a jucat în film s-a numit Max, iar la momentul filmării avea doar 4 ani.
  • După „Masca” a „jucat” în multe alte filme, iar în timp, Max a fost dublat în scenele complexe de cascadorii de fiul său Enzo. Celebrul câine a murit la vârsta de 16 ani.
  • Întâmplător, directorul The Mask a fost numit Chuck ... Russell!
  • Max, care a jucat rolul lui Milo, a fost favoritul tuturor pe platou, fiecare angajat, de la actori la portar, a adorat acest câine și a răsfățat-o peste măsură..
  • Max-Milo are propria autobiografie numită „Viața câinelui meu”.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Rasa de câine din masca filmului