Pat pentru câini bricolaj: fotografii și modele

Un animal de companie trebuie să aibă un loc confortabil unde puteți face o pauză de agitația oamenilor. Magazinele de animale de companie oferă o selecție uriașă de case și saltele, dar este foarte ușor să coaseți cu propriile mâini un pat de câine cald și confortabil. Chiar dacă nu există o mașină de cusut, iar întreaga experiență de cusut constă în șosete.

Sfaturi generale

 • Denim, nailon, bumbac și lenjerie, turmă, pluș, fleece și velur, blană sau satin. Ca umplutură - iarna sintetică, cauciuc spumant, bătut, pânză de lână, holofibră, puf. Aproape orice material este potrivit pentru un pat. Dar rețineți că animalul dvs. de companie va săpa, va mușca și va întinde țesătura - materialul rezistent la uzură va rezista mai mult.-
 • Utilizați fire puternice și hardware de încredere. Dacă câinele tău are obiceiul de a roade lucrurile proeminente / agățate, nu decora patul cu margele, arcuri, volane etc..-
 • Coaseți perna în capac pentru o curățare ușoară. Fundul nu trebuie să fie prea moale și voluminos - părțile moi și pernele sunt suficiente pentru ca animalul să se odihnească ca un rege-
 • Înainte de a face un pat pentru câini, măsurați-vă animalul din nou și gândiți-vă unde va fi patul acestuia. Acest lucru vă va ajuta să determinați dimensiunea patului și forma patului.-
 • Luați în considerare natura și gradul hainei. Sissies iubitoare de căldură au laturi înalte și o saltea groasă. Activiști curioși - părți joase pentru a nu limita vizualizarea. Un animal de companie într-o haină bogată de blană va fi fierbinte într-un șezlong de blană.

Modele și descrierea procesului


Nu este nimic dificil să coaseți un șezlong din mai multe părți. De exemplu, dintr-un fund dreptunghiular și patru dungi pentru laturi, aceasta este versiunea standard, ușor de convenabilă și potrivită pentru câinii de orice dimensiune:

Opțiunea 1, clasică

Dar puteți tăia cea mai dificilă și dificilă parte a lucrării - cusând piesele împreună. Va trebui să dedicați puțin mai mult timp tăierii, dar tăierea este mai ușoară și mai ușoară decât tăierea și coaserea. Imaginea de mai jos arată cum să coaseți un șezlong (dreptunghiular sau pătrat cu laturile) folosind o singură bucată:

 • Decupați două dreptunghiuri dintr-o pânză solidă. Pentru a afla dimensiunile, adăugați înălțimea laturilor (de la 4 laturi) la dimensiunile dorite ale danei-
 • Tăiați colțurile ca în imagine. Sau lăsați-l dacă densitatea umpluturii vă permite să faceți o pliere-
 • Coasem părți de-a lungul perimetrului fundului, pe trei laturi. Punem umplutura în „buzunarul” rezultat, coaseți ultima parte a fundului-
 • Umplem laturile, coasem. Obținem un dreptunghi cu proeminențe cu burtă-
 • În colțuri, introducem fermoare cu cleme sau șnururi. Închizătorul strânge marginile și ridică laturile pe verticală - șezlongul este gata! Când este cald, șezlongul confortabil poate fi transformat într-o saltea coborând părțile laterale.

Dacă coaseți strâns articulațiile în acele locuri în care, conform ideii fulgerului, obțineți un pat dreptunghiular obișnuit cu laturile dintr-o singură bucată. Dacă nu decupați colțurile și nu ridicați părțile laterale, obțineți o saltea confortabilă:

Opțiunea 2, detașabilă cu elastic

Următorul model pentru un pat de câine pare mai complicat, dar în realitate totul este foarte simplu. Se pare că este o opțiune cu un palet, care poate fi folosit ca o cutie de lemn sau plastic. Și chiar și o cutie strânsă este potrivită pentru câinii mici. Puteți lipi peste ea cu bandă în mai multe straturi - cartonul va dura mai mult. Va ieși așa, dar într-o formă dreptunghiulară:

Părțile laterale cu nervuri vor ascunde complet o cutie sau o cutie completă, deci nu trebuie să căutați ceva decent din punct de vedere vizual. Înainte de a face un șezlong, asigurați-vă că cutia selectată nu este prea strânsă pentru câine - părțile moi vor reduce spațiul. Acum măsurați cutia - lungimea / lățimea inferioară (interior) și înălțimea laterală. Părțile exterioare ale șezlongului ar trebui să fie puțin mai lungi deoarece asamblarea pe o bandă elastică mănâncă câțiva centimetri. Transferăm modelul pe țesătură, veți avea nevoie de două părți.

 • Coaseți fundul pe trei părți, întindem cu umplutură, coaseți-
 • Umplem cu căptușeală din poliester (sau orice vă place) pereții interiori ai șezlongului, coaseți-l. Acum, pereții exteriori și cusem și noi. Cusătura longitudinală între pereții interiori și exteriori va permite capacului să se îndoaie fără a aglomera umplutura și țesătura.
 • Coaseți îmbinările laterale pentru a face un capac. Îl punem pe cutie, introducem o bandă elastică și o tragem astfel încât marginile patului să se potrivească perfect de părțile laterale ale cutiei, dar capacul, dacă se dorește, ar putea fi îndepărtat fără a rupe elasticul.

Opțiunea 3, dormit în nori

Șezlongurile ovale sau rotunde sunt și mai ușor de asamblat. Din nou două detalii - două cercuri / ovale identice. Dimensiunea piesei: zona de dormit + înălțimea laterală.

 • Punem fundul cu umplutură și coaseți strâns două părți împreună, de-a lungul cercului interior-
 • Umplem lateral și coase, trecând o bandă elastică sau dantelă de-a lungul marginii cercului exterior. Dacă împărțiți placa în „buzunare” (cusute cu cusături transversale la o distanță egală), patul se va dovedi a fi mai voluminos și mai moale-
 • Strângem elasticul ridicând lateral. Terminat!
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pat pentru câini bricolaj: fotografii și modele