Descrierea și caracteristicile hranei pentru câini „prima alegere” („alegere festivă”)

„Prima ALEGERE”Unul dintre factorii cheie în activitatea vitală și buna funcționare a organismului pentru animalele de companie este o dietă echilibrată. În timp ce unii crescători preferă să-și hrănească animalele de companie cu ceea ce mănâncă ei înșiși, alții doresc să le ofere elevilor un maxim de substanțe utile și necesare care sunt conținute în furaje specializate. Așadar, alegând producători de încredere și o marcă de hrană de înaltă calitate, nu trebuie să vă faceți griji că animalul dvs. de companie nu va primi ceva sau că va avea nevoie de complexe vitaminice suplimentare. De regulă, alimentele speciale conțin deja tot ce aveți nevoie. În articolul nostru vom vorbi despre mâncarea cunoscută și populară a mărcii 1st Choice în rândul crescătorilor de câini, parametrii pozitivi și negativi ai acesteia și vom lua în considerare și diversele oferte ale produselor acestui brand, astfel încât să puteți alege mâncarea potrivită pentru câinele dvs..

caracteristici generale

Faimos brand canadian Prima alegere, care este specializată în producția de hrană pentru animale, este lider de necontestat în industria sa de peste 35 de ani. Numeroase recenzii de la medicii veterinari și crescătorii de câini confirmă calitatea și echilibrul declarat pentru hrana pentru câini 1st Choice. Pe lângă faptul că acești complexe nutritive sunt fabricate exclusiv în Canada, formularea și proprietățile benefice ale acestora sunt completate și îmbunătățite constant, ajungând la cele mai înalte poziții în calitate și utilitate..

Important! La pupa "Prima alegere" nu există elemente chimice și conservanți. Faptul că acest aliment este ecologic și este făcut exclusiv din elemente naturale a fost confirmat.

Această mâncare este făcută pe bază de legume naturale și produse din carne, datorită cărora sunt atât de bogate în diferite oligoelemente vitale, minerale și vitamine care mențin corpul câinelui sănătos și puternic din punct de vedere fizic. Datorită unei astfel de diete, animalul dvs. de companie va fi sănătos și activ și puteți uita de tot felul de afecțiuni și boli care se dezvoltă ca urmare a lipsei oricărui oligoelement..

„Prima ALEGERE”

Printre altele, aceste alimente sunt dezvoltate pe baza nevoilor fiecărei rase de câini și, în plus, sunt împărțite în linii pentru cățeluși, câini adulți, vârstnici, alergici și, desigur, câini activi. O astfel de bogăție de opțiuni și o utilitate ridicată generează doar recenzii pozitive..

Hrana uscată „Prima alegere” („Fest Choice”) susține și întărește sistemul imunitar, reduce riscul apariției și dezvoltării diferitelor boli și, de asemenea, garantează o viață lungă, activă și sănătoasă câinilor.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a întări sistemul imunitar, sunt utilizate și medicamente precum: "Travmatin", „Vetom 1.1”, „Artroglican”, „Gamavit”

Compoziția furajelor

Compoziția mâncării 1st Choice este selectată în așa fel încât să fie colectate în ea doar cele mai utile substanțe. Aici nu veți găsi umpluturi ieftine, cum ar fi grâul sau porumbul, care sunt adesea utilizate în producția de alimente uscate. Elementele suplimentare sunt orezul brun și zdrobit, precum și orzul și fulgi de ovăz, care sunt chiar mai hrănitoare și mai sănătoase decât grâul și porumbul..

„Prima ALEGERE”

În plus, în această dietă, accentul principal este pus pe componenta proteică.. Principalele componente proteice sunt carnea de animale și de pește zdrobită în făină. În complexele nutriționale, puteți găsi tot felul de combinații de elemente proteice, printre care cele mai populare sunt puiul, mielul, rața și heringul. Glucidele dintr-o astfel de dietă sunt cartofii dulci, care, pe lângă glucoză, conțin amidon ușor digerabil și fibre dietetice importante care au un efect fructuos asupra microflorei. intestinelor și își mențin funcționarea normală.

Uleiurile vegetale sunt reprezentate aici, precum și grăsimea de pui și semințele de in. Fiecare dintre aceste componente satură la fel de bine corpul câinelui cu acid linoleic și acizi Omega, care au un efect benefic asupra stării pielii și a blănii animalului..

Aflați mai multe despre soiuri a hrani pentru câini precum: „Pronatur”, "Origine", „Grandorf”,

și, de asemenea, citiți evaluarea feedului super premium și clasa premium

Dintre umpluturile de legume, există sfeclă uscată, morcovi și pulpă de roșii, care alimentează, de asemenea, corpul câinelui cu vitamine și microelemente importante și, în plus, fibre, datorită cărora procesele de digestie și metabolism sunt normalizate..Această listă, deja impresionantă, cu tot felul de utilități, a fost furnizată suplimentar cu ingrediente auxiliare, inclusiv:

„Prima ALEGERE”

 • zinc - ajută la întărirea și menținerea imunității și, de asemenea, crește rata de autovindecare;
 • beta caroten - protejează corpul câinelui de diferite boli infecțioase, neurologice și canceroase, precum și de boli oculare;
 • manan oligozaharide - îmbunătățirea microflorei intestinale, contribuind la o absorbție mai activă a microelementelor benefice de către organism;
 • lecitină - ajută la îmbunătățirea activității ficatului, încetinind procesul de îmbătrânire și reducând procentul de colesterol din sânge;
 • extract de yucca shidigera - ajută la eliminarea sau reducerea mirosului picant neplăcut din diferite secreții de deșeuri ale câinelui.
Toate cele de mai sus nu conțin o listă completă a componentelor utile ale acestui aliment. Producătorii i-au adăugat multe complexe de vitamine suplimentare și au furnizat fitoelemente, inclusiv: alge marine uscate, ceai verde, extract de cicoare, ierburi uscate, mentă și ghimbir.

Prezentare generală a liniei și produse populare

Dacă ne-am dat seama de utilitatea incontestabilă a mâncării de primă alegere pentru câini, atunci întrebarea despre gama acestor produse rămâne nespusă. Și acum vom încerca să umple acest gol cât mai mult posibil..

„Prima ALEGERE”

Pentru pui

Linia Puppy este proiectată la toate standardele necesare și răspunde la maxim nevoilor puiilor. Datorită absenței agenților cancerigeni, conservanților, pesticidelor și a altor oligoelemente nedorite, acest aliment este cel mai eficient pentru creșterea și consolidarea imunității sănătoase la câini. Puii cresc puternici și agili și, de asemenea, nu sunt predispuși la boli. Mulți medici veterinari și crescători de câini subliniază că o alimentație echilibrată adecvată de la producătorii canadieni este cea mai bună alegere pentru câinii de toate rasele și vârstele, iar pentru pui este o necesitate.

Știați? Dezvoltatorii au încercat să facă tranziția pentru pui de la laptele matern la alimentele solide cât mai ușoară posibil, făcând forma granulelor furajere adaptate dinților lor încă fragili..

Toate ingredientele sunt de origine naturală și au un efect benefic atât asupra organelor și proceselor interne, cât și asupra frumuseții externe a pielii și a lânii..

„Prima ALEGERE”

În magazinele online, puteți găsi și comanda cu ușurință mâncare pentru pui, alegând dintr-un sortiment mare pe cel care se potrivește cu rasa și vârsta animalului dvs. de companie. Linia 1st Choice prezintă hrană pentru rasele de câini mici, mijlocii și mari, precum și pentru câinii cu sensibilitate crescută a pielii și a blănii..

Citiți și cum să aveți grijă de puii de rasă: chihuahua, buldog, Ciobănesc german, Border Collie

Pentru animalele adulte

Linia de produse pentru câinii adulți este, de asemenea, foarte diversă. În plus față de tot felul de variante de aromă, această dietă prevede împărțirea câinilor în rase miniaturale, medii și mari. Fiecare rasă are propriii parametri specifici care îi vor ajuta să-și susțină corpul și energia. Aceste furaje au, de asemenea, un efect benefic asupra stării pielii și a lânii..

„Prima ALEGERE”

Feed pentru miniatură rasele pot fi folosite de la 10 luni, și pentru mediu și mare - de la 14.

În plus, această linie conține alimente care ajută câinii să piardă în greutate sau pur și simplu să se mențină într-o formă fizică adecvată. Acestea sunt versiuni speciale ușoare de alimente care sunt preparate pe baza cărnii dietetice de pui și cartofi dulci, care ajută animalele să mențină același nivel de activitate, înlocuind carbohidrații și grăsimile grele. Și producătorul canadian a ținut cont și de posibilitatea alergiilor animalelor la anumite componente. Drept urmare, au venit cu un complex inovator antialergic potrivit pentru câinii cu stomac sensibil și piele sensibilă..

Știați? Câinii a căror dietă constă din această marcă de alimente trăiesc cu 2-3 ani mai mult decât alții. Acest lucru se datorează unui set fără precedent de vitamine și minerale, care în orice mod contribuie la susținerea funcțiilor corpului și a performanței organelor..

Pentru vârstnici

Pentru câinii mai în vârstă s-au dezvoltat și complexe adecvate, bogate în vitamine și substanțe esențiale. Datorită formulării lor ușoare, animalele primesc toate componentele necesare care contribuie la digestia corectă a alimentelor primite și la absorbția tuturor lucrurilor utile în organism, ceea ce este deosebit de important pentru animalele în vârstă..

„Prima ALEGERE”

De asemenea, menține pielea și părul animalelor într-o formă bună, le menține energizate și încurajează activitatea fizică..

Puteți utiliza complexul pentru vârstnici de la 6-8 ani și peste. Această linie este, de asemenea, descompusă pentru rasele de câini în miniatură, mijlocii și mari și funcționează la fel de bine. În plus, la fel ca și tipurile anterioare de alimente, în această categorie, a fost dezvoltat un aliment special pentru persoanele care suferă de alergii cu sensibilitate crescută a pielii și a lânii..

Datorită prezenței probioticelor, câinii mai în vârstă normalizează procesul de digestie și regenerare a celulelor pe moarte. Acest factor este foarte important pentru menținerea sănătății animalului.Pentru câinii mai în vârstă există, de asemenea, o linie dietetică care ajută la stabilizarea greutății și, dacă este necesar, la slăbire..

Important! Colagen, glucozamină și condroitină în cantități suficiente în furaje "Prima alegere", susțin performanța fibrelor de cartilaj în articulații. Acest lucru este deosebit de important pentru câinii mai în vârstă, deoarece aceștia, ca și oamenii, au adesea artrită..

Prima alegere hrana pentru câini: argumente pro și contra

Producătorii canadieni au muncit din greu pentru a crea o formulare atât de bogată de hrană pentru câini. Având în vedere toate varietățile de nutrienți de mai sus, este ușor de înțeles că acest aliment are multe aspecte pozitive. Are laturi negative? Să ne dăm seama.

„Prima ALEGERE”

pro

Inutil să spun, dar acest aliment are o mulțime de avantaje. Acestea includ:

 • grad ridicat de saturație cu carne naturală;
 • materii prime de înaltă calitate și tehnologie de producție;
 • compoziția bogată a complexului de vitamine și minerale;
 • producție fără utilizarea conservanților și aromelor;
 • capacitatea probioticelor care ajută la îmbunătățirea digestiei;
 • o gamă largă de alimente potrivite pentru diferite vârste, rase și caracteristici ale câinilor;
 • lipsa organelor.

Citește, 10 câini pentru apartament, și mare, mărime medie și rase bune

Minusuri

Dintre minusuri, numai disponibilitate redusă pentru cumpărători. Datorită calității sale ridicate și a utilității sale ridicate, acest aliment este scump, deși are un ordin de mărime mai mic decât celelalte alimente similare. În Ucraina, prețul pentru astfel de alimente fluctuează în limita a 100 grivne per pachet, în timp ce alimentele obișnuite pentru noi nu depășesc 50 grivne. De asemenea, dezavantajul este incapacitatea de a cumpăra astfel de alimente în magazine specializate de animale de companie sau supermarketuri. Singurul loc unde puteți cumpăra produsele unei companii canadiene sunt magazinele online.

„Prima ALEGERE”

Produsele faimosului brand canadian „1st Choice” își ridică numele până la 100%. Acesta combină calitatea, eficiența și utilitatea ridicate, bogăția de vitamine și oligoelemente esențiale, compoziția naturală și respectarea mediului a produsului finit. Mâncarea acestei companii îndeplinește standardele internaționale și a primit multe recenzii pozitive de la medicii veterinari și crescătorii de câini. Este recunoscut ca unul dintre cele mai bune pentru câini și este utilizat în mod activ în mai mult de șaizeci de țări din întreaga lume. Acest aliment satisface în mod ideal nevoile tuturor raselor și tuturor categoriilor de vârstă ale câinilor. Animalele de companie primesc impulsul necesar de vivacitate și energie pentru un stil de viață activ.

Vă sfătuim să aflați cum să alegeți încălţăminte, guler și fă-o singur model de salopetă, stand și voliera pentru animalul tau de companie

Corpul lor este saturat cu substanțe utile, imunitatea se îmbunătățește, câinii devin mai puțin predispuși la apariția și dezvoltarea bolilor. Prin urmare, dacă doriți să oferiți animalului dvs. de companie o viață lungă și sănătoasă, folosiți mâncare „Prima alegere” din primele luni ale vieții lor până la bătrânețe, pentru care animalele de companie vă vor fi recunoscătoare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Descrierea și caracteristicile hranei pentru câini „prima alegere” („alegere festivă”)