Descriere detaliată și caracteristici ale rasei americane pit bull terrier

American Pit Bull Terrier

În acest articol voi vorbi despre American Pit Bull Terrier. Voi descrie rasa, exteriorul câinelui, regulile de întreținere și îngrijire, natura și caracteristicile animalului, sănătatea. Voi explica caracteristicile reproducerii, cerințele pentru educație și formare. Voi numi canisele de renume și cât costă puii.

Descrierea și caracteristicile rasei americane Pit Bull Terrier

Pit Bull Terrier - Bull Terrier luptător.

American Pit Bull Terrier este descendent din American Staffordshire Terrier. Bulldogii și terrierii au fost folosiți pentru a-l crea..

Rasa nu este recunoscută de Federația Cinologică Internațională (FCI) din cauza lipsei unui singur standard pentru exterior. Înregistrat la IKS. În unele țări din UE, păstrarea și reproducerea terrierilor pitbull este interzisă..

Conform descrierii, înălțimea câinelui este de la 40 la 1 cm. Greutatea este de la 12 la 36 kg. Cățelele arată puțin mai mici decât masculii. Culoarea este solidă, pătrată și cu marcaje în maro-bej și alb-negru.

Forma capului este determinată de tipul de câine: bulldog (scurt și lat) sau „minunat” (terrier), când este privit din lateral. Urechile nu sunt neapărat ancorate. Coada nu este andocată.

Speranța de viață este în medie de 12-15 ani.
Speranța de viață este în medie de 12-15 ani
Speranța de viață este în medie de 12-15 ani

Există trei tipuri de pitbuli:

 • pitbull pitic;
 • Pit Bull cubanez;
 • tip buldog.

De asemenea, există soiuri neoficiale: albastru, alb, gri, cu nas roșu, engleză.

Reguli pentru păstrarea și îngrijirea unui câine

Terrierii pit bull sunt animale fără pretenții și nu necesită condiții speciale de întreținere și îngrijire.

Se recomandă spălarea câinelui la fiecare șase luni. Rasa nu diferă în ceea ce privește năpârlirea puternică, dar cu toate acestea, trebuie să piepteneți în mod regulat haina. De asemenea, este necesar să vă spălați periodic dinții și urechile și să vă ștergeți ochii pe măsură ce se murdăresc. Tăiați ghearele dacă este necesar.

Se recomandă hrănirea animalului cu alimente profesionale industriale. Acest aliment este ideal echilibrat pentru a menține sănătatea și forța fizică a câinelui..

Pentru iubitorii de hrănire a animalelor de companie de la masa umană, trebuie avut în vedere faptul că câinele ar trebui să primească atât proteine ​​(carne), cât și alimente vegetale (cereale, legume).

Un câine poate fi ținut într-un apartament din oraș. Trebuie remarcat faptul că câinele este foarte activ și necesită o activitate fizică adecvată. Este recomandat să efectuați jocuri active cu jucării, jocuri cu un băț pe stradă în fiecare zi.

Caracterul animalului

Pit Bull Terrier are un caracter puternic și un spirit de luptă. Ei tind să manifeste agresivitate. Pentru ca câinele să fie ascultător și controlat, este necesar să-l educați și să-l instruiți de la o vârstă fragedă..

La antrenarea unui câine, este necesar să se țină seama de scopul pentru care a fost dobândit. Dacă este folosit ca animal de companie sau ca model de spectacol - pentru a neutraliza trăsăturile de caracter agresive. În cazul unei achiziții pentru securitate - învățați să controlați agresivitatea și să urmați cu strictețe comenzile.

Rasa umflată a fost creată pentru a participa la lupte de câini. Forța și perseverența au fost transmise de la buldogi, de la terieri cu o rată de reacție ridicată.

Câinele este perfect pentru a fi folosit în vânătoare, operațiuni de salvare, servicii de poliție. Ele se disting printr-un excelent simț al mirosului, ceea ce le face indispensabile în căutarea drogurilor și a explozivilor.

Lăsarea câinelui nesupravegheat cu copii este strict interzisă.

Nu tolerează singurătatea, se simt minunat în cercul familiei lor umane. Cu un climat psihologic favorabil în familie, terrierii pit bull sunt veseli, jucăuși și afectuoși. Sunt afectuoși și loiali stăpânilor lor, îi respectă și recunosc autoritatea.

Antrenamentul pitului

Pit Bull Terrierii sunt în mod natural curioși și inteligenți
Pit Bull Terrierii sunt în mod natural curioși și inteligenți

Pit Bull Terrierii sunt în mod natural curioși și inteligenți, ceea ce le permite să învețe cu ușurință comenzile și să se antreneze.

Antrenamentul este recomandat de la o vârstă fragedă. Nu ar trebui să te bazezi pe punctele tale forte și abilitățile tale și să educi singur câinele. Antrenamentul Pit Bull nu poate avea încredere decât un profesionist. Ar trebui să se acorde preferință cluburilor de câini cu reputație.

Mai întâi trebuie să treceți prin OKD (curs de formare generală). În procesul de antrenament, câinele va fi învățat să urmeze toate poruncile și să asculte stăpânul.

Următorul pas în formarea unui pit bull terrier ar trebui să fie cursul ZKS (serviciu de pază de protecție). În timpul trecerii antrenamentului conform acestui sistem, mini-câinele va fi învățat să-și gestioneze agresivitatea, iar proprietarul va fi învățat să-și controleze și să-și subjugeze câinele..

American Pit Bull are caracteristici fizice excelente, ceea ce îl deosebește pentru succesul în competițiile sportive.

Câinii din această rasă se arată perfect în agilitate (depășind o cursă de obstacole pentru o vreme), tragerea greutății (remorcarea greutăților), tragerea câinilor (remorcher), câmpul de primăvară (agățat de o canetă).

Sănătate

Pit Bull Terrierii au o stare de sănătate bună
Pit Bull Terrierii au o stare de sănătate bună
Pit Bull Terrierii au o stare de sănătate bună.

Problemele pot apărea sub forma:

 • displazie a articulațiilor șoldului;
 • alergii;
 • stenoza arterei;
 • hipotiroidism.

Pentru a menține sănătatea câinelui, aveți nevoie de:

 • control veterinar regulat;
 • respectarea schemei de vaccinări preventive;
 • alimentație adecvată;
 • respectarea măsurilor de siguranță pentru prevenirea bolilor infecțioase.

Cât costă un cățeluș

Costul unui catelus depinde de clasa sa:

 • clasa de animale de companie minunat ca animal de companie, dar nu este potrivit pentru a participa la expoziții și pentru reproducere ulterioară;
 • clasa de rasă adecvat pentru reproducere și participare la expoziții;
 • spectacol clasa excelent reprezentant al expoziției.

Cu cât catelul este mai în vârstă, cu atât este mai probabil să alegeți un viitor campion. De la vârsta de șase luni, caracterul câinelui este deja determinat, iar datele externe sunt clar exprimate.

Un cățeluș american Pit Bull Terrier cu documente pentru reproducere și performanță la expoziții costă în medie 20.000 de ruble, fără documente 5.000 - 10.000 de ruble.

Prețul mediu al unui cățeluș american Pit Bull Terrier este de aproximativ 20.000 de ruble
Prețul mediu al unui cățeluș american Pit Bull Terrier este de aproximativ 20.000 de ruble

Puteți cumpăra un mic cățeluș american Pit Bull Terrier în următoarele canise:

 • STRONG FIRE PITBULL Kiev;
 • Royal Brilliants Kennel, Sankt Petersburg;
 • Best in Life, Sankt Petersburg;
 • Kennel de stea de foc, Sankt Petersburg;
 • LuxariLife, Sankt Petersburg;
 • Comando`s Vlad Knl`s Vladivostok;
 • Pete Price, Moscova;
 • Brave Fighter, Moscova;
 • Brave Fighter, Moscova;
 • Imperiul Demonilor, Moscova;
 • Pete Real, Moscova;
 • HOVSAGELES Baku;
 • SALT GRATUIT Volgograd;
 • SHTRAFBAT Abakan.

Caracteristici de reproducere

Pentru reproducerea pitilor de luptă, este necesar să se țină seama de caracteristicile caracterologice ale părinților și de sănătatea lor.

Reprezentanții bolnavi și deficienți ai rasei nu ar trebui să participe la continuarea descendenților.

În articol, am vorbit despre americanul Pit Bull Terrier. Ea a descris rasa, exteriorul câinelui, regulile de întreținere și îngrijire, natura animalului, sănătatea. A explicat caracteristicile reproducerii, cerințele pentru educație și formare. Numit canisuri de renume și costul puiilor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Descriere detaliată și caracteristici ale rasei americane pit bull terrier