Sunt pit-bullii agresivi?

American Pit Bull Terrier este considerat un animal periculos. Dar sunt teribilii pitbull cu adevărat agresivi? Această afirmație este incorectă. Creșterea adecvată a părinților va transforma un pit bull într-un prieten devotat.

Acestea sunt American Kennel Club (AKC) și United Kennel Club (UKC). AKC a refuzat să înregistreze crescătorii. Mai târziu rasa a fost înregistrată de United Kennel Club.

Pit bull trecut

Situatia actuala

Pitii nu sunt încă recunoscuți în lume. Luptele de câini sunt de vină, dar proprietarii nepăsători. Există opinia că gropile sunt incontrolabile.

Cauzele agresiunii

Recent, atacurile terrierilor pit bull asupra oamenilor au devenit mai frecvente. Dar de ce? Pitas sunt foarte vulnerabili. Dacă certați în mod constant mustața, țineți-o închisă, se va enerva. Mukhtarilor, ca și noi, nu le place să stea în patru pereți sau să suporte umilința. Luptele ilegale aduc, de asemenea, o proastă reputație pitilor. Iubitorii de distracție sângeroasă încalcă deschis legea.

Cauzele agresiunii

Sport pentru Terrierii Pit Bull

Sunt foarte duri. Lista disciplinelor pe care le puteți face cu animalul dvs. de companie este extinsă. Aceasta este agilitate, ridicare grea, sărituri în înaltă. Divertisment extrem, dar frumos.

Pit Bull Sports

Educație

Maria Mendoza împreună cu Booker-ul ei participă deseori la competiții.

„Pitas sunt extrem de energici”, explică Marie. Perioada critică de socializare la pui durează de la 3 la 14 săptămâni de viață. Copilul învață în mod activ lumea. El trebuie să comunice cu oameni, alți câini, pisici.

Perioada critică de socializare la pui de 3-14 săptămâni

Breed Fan Society din Panama

Angajații organizației îi ajută pe proprietari să găsească o abordare a animalelor de companie capricioase.

Când cumpărați un pit bull terrier, trebuie să vă evaluați în mod sobru propriile puncte forte. La urma urmei, o secție serioasă are nevoie de multă atenție.

Și acum vă invităm să urmăriți un videoclip interesant despre pit-bull-urile sportive în spaniolă.

Ryndina O. V.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Sunt pit-bullii agresivi?