Cele mai periculoase 10 rase de câini care pot ataca oamenii

Cele mai periculoase rase de câini

Un câine este cel mai bun prieten al unui bărbat, cu toate acestea, cu o educație greșită, acest animal poate prezenta un pericol potențial pentru alții. Conform statisticilor privind numărul mușcăturilor umane din Statele Unite din 1982 până în 2015, sunt identificate rasele de top care sunt predispuse la atacul oamenilor. În acest articol voi lua în considerare fiecare dintre aceste rase și vă voi spune cât de periculoase sunt..

Cei mai periculoși câini sau animale ucigașe

American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier invariabil în partea de sus a tuturor paradelor agresive de câini. Pitii au fost crescuți la începutul secolului al XX-lea în Statele Unite pentru a participa la lupte. Sunt numiți și ucigași.

Acestea se disting printr-un fizic muscular, ghemuit și fălci puternice puternice..

Acești câini pot deveni atât un protector cât și un bodyguard de încredere, gata să-l protejeze pe proprietar de orice pericol sau un ticălos incontrolabil care îi amenință pe alții..

Cel mai adesea, educația ineptă duce la un astfel de rezultat. În mâinile unui pitbull profesional este un animal de companie loial, gata să-și dea viața pentru iubitul său proprietar.

American Pit Bull Terrier
American Pit Bull Terrier

Rottweiler

Această rasă este considerată una dintre cele mai puternice din lume.. Rottweilers folosit pentru autoapărare și protecție la domiciliu.

Un corp masiv, o greutate de până la 50 kg și o maxilară puternică, cu dinți puternici - toate acestea permit câinelui să facă față oricărei pradă.

Proprietarii iresponsabili, în special cei care nu au suficientă experiență în antrenament, trezesc agresivitatea la animale de companie, le confruntă cu alte animale de companie și nu socializează Rottweilers. În urma unor astfel de acțiuni, primesc un animal de companie cu un personaj care conține o bombă cu ceas.

Rottweiler
Rottweiler

Ciobănesc german

Câinii de pastor sunt considerați cei mai inteligenți și mai capabili să învețe. Cu toate acestea, statisticile atacurilor lor asupra oamenilor se află pe locul trei. Acest lucru se datorează atitudinii iresponsabile a proprietarilor față de educație..

Adesea sunt cumpărați pentru a păzi casa, îmbrăcați o lesă și provoca o atitudine furioasă față de străini. Dacă brusc câinele rupe lesa, victimele nu pot fi evitate.

Cu o pregătire decentă, Ciobanescul German este cel mai inteligent tovarăș care înțelege dintr-o privire comenzile proprietarului.
Ciobănesc german
Ciobănesc german

Câine canar

De-a lungul istoriei lor seculare, Marii Danezi au servit ca paznici, luptători și asistenți la sacrificarea animalelor și chiar ca exterminatori ai haitelor de câini fără stăpân..

Această rasă îi sperie pe mulți cu un singur aspect.. Câine canar - un gigant cu o înălțime de aproximativ 60 cm la greabăn și o masă care ajunge la 60 kg.

Ele sunt inerente genetic pentru a fi atenți la străini și la alte animale. Cele mai frecvente motive pentru atacul marilor danezi asupra celorlalți sunt caracterul, atașamentul față de loc și proprietar și încercările de a le proteja la cel mai mic pericol..

Câine canar
Câine canar

Husky siberian

Dar câinii din această rasă nu au fost deloc crescuți pentru luptă și sunt folosiți în principal ca câini de sanie..

Aceasta este una dintre cele mai vechi rase, concepută pentru a lucra cu o legătură strânsă cu oamenii..

Cu o educație adecvată husky - tovarăși prietenoși și loiali care nu exprimă agresivitatea față de oameni și alte animale.

Dar orice câine poate crește un monstru. Dacă sunt tratați greșit, huskii devin periculoși și nerăbdători, mai ales în legătură cu farsele copiilor. Deci, conform statisticilor atacurilor husky asupra oamenilor din 1982 până în 2015, din 83 de atacuri grele și nu foarte puternice asupra oamenilor, mai mult de jumătate dintre ei au căzut asupra copiilor.

Husky siberian
Husky siberian

Akita Inu

Acesta este unul dintre cei mai loiali câini. Filmul „Hachiko” nu exagerează oarecum această calitate a rasei. akita inu. Sufletele de animale nu urăsc în proprietar, sunt gata să-l servească și să facă pe plac cele mai mici capricii.

Cu toate acestea, Akita Inu este departe de a fi atât de prietenos cu străinii. De asemenea, animalele de companie nu se înțeleg niciodată cu alte animale de companie, manifestând agresivitate. La un moment dat, au fost chiar folosite cu succes pentru bătălii..

Ei își păzesc cu atenție teritoriul și sunt gata să atace pe oricine îl invadează. Dimensiunea mare a animalului nu lasă nicio șansă inamicului.

Akita Inu
Akita Inu

Boxer german

Câinii sunt în majoritatea cazurilor membri de familie fiabili și buni. Proprietarii, pe de altă parte, uită de forță în izbucnirile lor de dragoste față de animalul lor de companie, ceea ce duce la greșeli fatale..

Boxerii sunt suspicioși și intoleranți față de străini, acesta fiind principalul motiv al atacurilor.

Boxer german
Boxer german

Chow Chow

Destul de agresiv și poate ataca atât trecătorul, cât și proprietarul, pur și simplu pentru că sunt plictisiți.

Câini cu limbă albastră, „lingând cerul” - exterior foarte drăguț. Paltonul pufos le oferă un aspect bun.

Au nevoie de plimbări lungi și de activitate fizică. În caz contrar, cresc animale de companie chow-chow va găsi cel mai neprietenos mod de a elibera energia acumulată.

Chow Chow
Chow Chow

Labrador

Acești câini conduc de obicei topurile celor mai amabile și mai inteligente rase. Totuși, potrivit statisticilor, aceștia atacă și oamenii..

Cu toate acestea, în ciuda bunătății, Labradorii pot începe să-și apere teritoriul. Dimensiunea mare a Labradorilor permite cu ușurință unui adult să cadă la pământ.

Labrador Retriever a intrat în această listă din cauza mai multor factori:

  • prevalență ridicată a rasei;
  • Labratorilor li se permite mai des decât altora să meargă fără lesă sau orice altă lesă;
  • instincte de vânătoare dezvoltate;
  • ignorând creșterea acestei rase datorită naturii lor amabile.

Cele mai frecvente victime ale câinilor din Statele Unite sunt poștași, care nu numai că se apropie întotdeauna de case, dar poartă în mâini și ziare și reviste care atrag atenția oricărui coadă.

Labrador
Labrador

Câine german

Acestea reprezintă un pericol pentru alții în primul rând datorită dimensiunilor lor mari. Cu o educație greșită, marii danezi devin o adevărată mașină de ucidere. Cântărește 70 kg și înălțime 80-85 cm Câine german ușor de tratat atât cu oamenii, cât și cu majoritatea celorlalte animale.

Câine german
Câine german

De asemenea, listele raselor periculoase includ adesea bull terrier, bullmastiffs, buldogi americani, dogo argentino, dobermanii, staffordshire terriers și reprezentanți ai altor câini în mare parte mari.

Atunci când cumpără un animal de companie de orice rasă, viitorul proprietar ar trebui să fie conștient de responsabilitatea care îi revine. Chiar și chihuahuaii drăguți atacă oamenii și îi rănesc, ca să nu spunem nimic despre animalele de companie mari. Fiecare dintre ei are nevoie de atenție și pregătire de cel puțin echipe minime. În absența procesului de socializare al unui câine și ignorând elementele de bază ale educației, un reprezentant al oricărei rase devine periculos pentru mediu.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai periculoase 10 rase de câini care pot ataca oamenii