Cele mai bune 10 rase de câini pentru casă și familii cu copii

Câini pentru familiile cu copii

În acest articol voi vorbi despre rasa de câine care ar trebui aleasă pentru păstrarea acasă și în familiile cu copii..

Cele mai populare rase de câini pentru familiile cu copii

Când vă gândiți să cumpărați un animal de companie pentru o familie cu copii, ar trebui să fiți deosebit de atenți la alegerea unei rase. Câinele ar trebui să aibă un caracter natural prietenos și deschis, să fie orientat spre om, dispus să se joace cu copiii.

Atunci când alegeți o rasă mare, cu o greutate de peste 20 kg, trebuie avut în vedere faptul că un astfel de animal într-un apartament standard al orașului va fi înghesuit. Este mai bine să țineți astfel de animale într-o casă privată..

Mai jos este o descriere a 10 rase populare de câini pentru familiile cu copii.

Labrador

Costul unui cățeluș în creșe variază între 25 și 40.000 de ruble.

Cel mai faimos câine „de familie”. Este un animal mare și activ, cântărind până la 40 kg și o frumoasă culoare aurie..

Pe lângă culoare, caracterul animalului de companie poate fi numit și „auriu”. Prietenia inepuizabilă, manifestarea activă a dragostei față de proprietar și toți membrii familiei, atitudinea sensibilă față de starea emoțională a unei persoane, face ca retrieverul să fie un lider printre rasele familiei.

Trebuie adăugat că reprezentanții rasei sunt excepțional de inteligenți, perfect predabili la antrenament..

Câinele este mare și activ, nu uitați că astfel de animale necesită plimbări lungi și mult spațiu în apartament.

Reprezentanții rasei pentru expoziții și reproducere sunt în mod tradițional scumpi. Ca însoțitor, puteți cumpăra Labrador cu defecte minore care împiedică câinele să participe la expoziții, dar nu afectează sănătatea și comportamentul.

Labrador
Labrador

Labrador

Prețul unui cățeluș în canise în Rusia începe de la 40.000 de ruble.

Un competitor demn pentru Golden Retriever pentru dreptul de a fi considerat cel mai bun câine de familie. Vânătorii din trecut, acum fac treaba ghid, salvatorii.

Dotat cu inteligență ridicată și prietenie naturală, Labrador se va potrivi perfect într-o familie cu copii. El nu se va răsturna niciodată puțin obraznic, câinele poate avea încredere să aibă grijă de copil o vreme.

Labrador este de mărime medie, crescând până la 55 cm la greabăn. Animalele au o sănătate bună, un psihic echilibrat.

Cu o lipsă de exercițiu, Labradorii sunt predispuși la obezitate. Proprietarul trebuie să monitorizeze dieta și activitatea animalului său de companie.

Labrador
Labrador

Newfoundland

Costul unui cățeluș este de la 20 la 140.000 de ruble.

Al doilea nume cunoscut pentru rasă este scafandru. Acesta este un câine mare, cu o greutate de până la 70 kg, cu părul gros și lung. Diferă în calitățile remarcabile ale unui înotător și este utilizat în mod activ ca salvator pentru înec.

Caracterul animalului este calm și oarecum flegmatic, în același timp, bun și blând. Scafandrii se înțeleg bine cu copiii, dându-și seama de forța lor, tratând copilul foarte atent.

Să ai un cățeluș Newfoundland schelet destul de fragil, în ciuda aspectului puternic „asemănător unui urs”. Nu permiteți copiilor mici să tragă labele câinelui, să stea călare, acest lucru poate dăuna animalului de companie.

Scafandrii, deși nu necesită plimbări active lungi, nu sunt potriviți pentru păstrarea într-un apartament mic. Dimensiunile impresionante ale animalului necesită suficient spațiu pentru ca animalul de companie să-și poată întinde toată lungimea în timp ce stă culcat.

Newfoundland
Newfoundland

Sfântul Bernard

Costul unui cățeluș începe de la 25.000 de ruble.

Urmasi Mastifii tibetani a câștigat popularitate ca salvatori de neegalat pentru alpiniștii și schiorii aflați în dificultate.

Dorința naturală de a veni întotdeauna în ajutorul unei persoane aflate în nevoie, o fac Sfântul Bernard un minunat caine de familie. Este prietenos, loial familiei sale, deștept și se înțelege cu alte animale de companie..

Câinele are reputația de bonă excelentă, iubitoare și răbdătoare..

Dimensiunea mare a animalului nu permite păstrarea acestuia într-un apartament, cea mai bună opțiune ar fi o casă la țară.
Sfântul Bernard
Sfântul Bernard

Husky

Costul mediu al unui husky este de 15.000 de ruble.

Un husky de călărie, activ și frumos, inteligent și vesel. Câinele este de dimensiuni medii, are o bună sănătate și rezistență. Cumpărarea unui husky va fi o soluție excelentă pentru o familie sportivă și activă, deoarece va trebui să mergi mult cu animalul tău de companie.

Husky tind să fugă și să sufere de singurătate. Închis într-un apartament, animalul de companie începe să urle din plictiseală, să strice mobilierul.

Husky
Husky

Collie

Puteți cumpăra un cățeluș ciobanesc scoțian pentru 15-20 de mii de ruble.

Ciobanesc scoțian sau collie - un animal inteligent și blând, lipsit de agresivitate față de copii. Câinele se distinge printr-o mare afecțiune pentru familia sa, o minte ascuțită și loialitate..

Dificultățile de îngrijire includ menținerea în ordine a părului lung și subțire de colie.

Collie
Collie

Câine de munte Bernez

Puteți cumpăra un cățeluș din această rasă pentru 40.000 de ruble.

În trecut, un câine de păstor, acum - un favorit fidel al familiei, câinele de munte Bernez a câștigat dragostea crescătorilor de câini din întreaga lume. Un animal de companie mare pufos are nu numai un aspect atractiv, dar are și o dispoziție prietenoasă și o bună capacitate de antrenament.

Un animal activ trebuie umblat des, iar o haină luxoasă trebuie pieptănată.
Câine de munte Bernez
Câine de munte Bernez

Schnauzer miniatural

Prețul pentru un câine este de 35.000-40.000 de ruble.

Animalele compacte, care nu depășesc 7 kg în greutate, se disting prin caracterul lor decisiv și curajul. Potrivit pentru păstrarea într-un apartament de oraș, deși necesită plimbări și activități active.

A avea grija de schnauzer în miniatură puteți instrui un copil - un școlar, el și câinele vor găsi perfect un limbaj comun.

Schnauzer miniatural
Schnauzer miniatural

Setter

Prețul unui cățeluș începe de la 30.000 de ruble.

O rasă de vânătoare folosită ca însoțitor pentru oamenii energici. Setorii se disting prin proporții frumoase ale corpului, prietenie și devotament. O minte dornică face animalul de companie interesant în comunicare. Setatorul este prietenos cu copiii, întotdeauna fericit să se joace cu ei la plimbare.

Animalul necesită plimbări lungi fără lesă și îngrijire regulată.

Setter
Setter

Basset Hound

Prețul pentru un reprezentant al rasei începe de la 35.000 de ruble.

Având un aspect original, Basset Hound nu va lăsa pe nimeni indiferent. Vânătorii inițial, acum este un câine de familie minunat - copii loiali și iubitori. Flegmatic în aparență, basset hound va participa mereu cu plăcere la un joc activ.

Cu toate acestea, câinii sunt încăpățânați și greu de dresat. Nu ar trebui să începeți această rasă dacă sunt cobai, hamsteri și păsări acasă - prada naturală a câinilor de vânătoare.
Basset Hound
Basset Hound

Ca rezultat, putem spune că, pe lângă rasele descrise, există mulți câini decenți pentru familiile cu copii. Nu uitați de câinii cani - deștepți și loiali, care nu știu să iubească mai rău decât frații de rasă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai bune 10 rase de câini pentru casă și familii cu copii