Hrana pentru câini pentru câini: tipuri și compoziție, recenzii ale medicilor veterinari și crescători

Hrana pentru câini Chow pentru câiniHrana pentru câini Dog Chow aparține hranei de clasă premium. Este produs de filiala producătorului maghiar Nestlé, unul dintre cei mai mari producători de alimente din lume. Hrana pentru câini Chow satisface atât nevoile câinilor adulți, cât și ale puiilor. Potrivit producătorului, atunci când îl hrănești cu un animal de companie, nu va mai trebui să te gândești la hrănirea suplimentară sub formă de complexe minerale și vitaminice..

Tipuri și compoziția hranei pentru câini pentru câini Dog Chow

În rândul crescătorilor de câini și al medicilor veterinari, există o opinie dublă despre alimentele pentru câini Chau. Unii spun că acest aliment nu provoacă consecințe negative și își pot hrăni animalele în siguranță. Alții sunt atenți la mâncare, deoarece nu este clar în ce constă, deoarece nici pe ambalaj nu există o descriere detaliată a ingredientelor sale..

În compoziția, care este indicată pe ambalaj, sunt în primul rând cerealele, dintre care 20% în furaje. Dintre acestea, 4% este orez. în afară de granule mici și mari au următoarea compoziție:

 • carne, organe - 14%
 • rădăcină de cicoare și pulpă de sfeclă uscată 1,1% fiecare;
 • produse de prelucrare a peștelui - 4%;
 • grăsimi, uleiuri;
 • extract de proteine ​​vegetale;
 • vitamine cu antioxidanți;
 • diferite oligoelemente;
 • suplimente minerale.

Utilitatea redusă a hranei pentru câini este evidențiată de faptul că compoziția sa este slabă în componentele cărnii, în timp ce hrana premium ar trebui să fie de 25% carne. Trebuie amintit că câinii sunt prădători, a căror dietă trebuie să includă în primul rând carne, și numai apoi alte componente..

Tipuri de furaje Dog Chow

Lansarea producătorilor mai multe tipuri de alimente pentru câini:

 1. Mâncarea sănătoasă pentru pui este destinată puiilor și câinilor tineri. Conține substanțe necesare formării organelor interne și creșterii oaselor și a mușchilor..
 2. Great Dane Chow pentru câinii adulți este împărțit în hrană pentru câini activi, sensibili și rase mari. Poate conține atât somon, pui, curcan și miel.

Dog Chow este format din granule mari și mici, care sunt ambalate în mai multe versiuni. La vânzare puteți găsi pachete de 3 kg și 15 kg.

Avantajele și dezavantajele alimentelor Dog Chow

Compoziția hranei pentru câiniBeneficiile acestui aliment pentru câini includ:

 • mineralele și vitaminele incluse în compoziție;
 • preț destul de mic.

Dezavantajele sale includ:

 • în primul rând nu sunt produsele din carne, ci cerealele;
 • un procent mic de carne;
 • legumele incluse în compoziție sunt și subproduse.

Potrivit mai multor proprietari de câini, în general, compoziția Dog Chow este slabă și preferă să cumpere alte alimente pentru animalele lor de companie. Alți crescători sunt mulțumiți de tot, iar câinii lor sunt bucuroși să mănânce acest aliment..

Recenzii despre hrana pentru câini Chow

Acum trei ani, am luat un câine din adăpost, care este o cruce între un husky și altcineva necunoscut. În adăpostul ei hrănit cu alimente naturale, care consta din paste, cereale, măruntaie. Câinele a avut probleme digestive și ne-a luat ceva timp să ne dăm seama că hrana naturală nu este potrivită pentru aceasta. Atâta timp cât nu am tratat-o, diareea a reapărut încă.

În cele din urmă, am decis să trecem la furaje gata preparate, care au fost încercate în cantități mari. Unele lucruri pe care le-a mâncat prost și alte mese pe care le-a ignorat cu totul. Dar s-a îndrăgostit imediat și a început să mănânce câinele Chau cu miel. De îndată ce am trecut la aceasta, problemele digestive s-au oprit imediat. După un timp, animalul nostru de companie are o haină strălucitoare, pe care o consider și un merit al lui Dog Chau. Acum îl luăm doar pe el, alternând gusturi diferite.

Anfisa, Vologda

Cum să alegi mâncarea pentru câiniConform ratei de hrănire, câinele Chau aparține mâncării de clasă economică, dar câinele meu îl mănâncă cu mare plăcere. O mestecă bine și o mănâncă mult mai repede decât alte furaje. Se compune din Dog Chau din proteine ​​de calitate, cu ajutorul căruia corpul câinelui este în stare perfectă. Mâncarea are o structură granulară de două soiuri, care includ cicoarea. Acest lucru ajută la menținerea digestiei sănătoase a animalului nostru de companie.

Folosesc pelete mari pentru a face câinele mai activ și pentru a antrena bine. După ce am introdus câinele Chau în dieta iubitului nostru câine, el a devenit mai vesel, mai puternic și mai mare.

Victoria, Rusia

Mâncarea Dog Chow este destul de bună. Miroase bine, are suficientă umiditate, iar câinii îl mănâncă cu plăcere. Dar, din moment ce nu există ingrediente din carne cu drepturi depline, animalele de companie trebuie hrănite cu carne. Pentru câinii cu energie crescută acest gol, în raport cu componentele din carne, alimentarea este complet inadecvată. Desigur, dacă animalul dvs. de companie stă pe canapea pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci câinele Chau este potrivit pentru el. Dar câinii de reproducție activi trebuie hrăniți cu carne, astfel încât alimentele acestui producător pot fi folosite doar ca aditiv. Desigur, este mai bun decât Pedigri, dar atât..

Alla, Moscova

Mâncare uscată pentru câiniCumva în magazinul de animale de companie nu existau alimente pe care să le mâncăm tot timpul, așa că a trebuit să cumpărăm Dog Chau. Preferatul meu din prima zi a mâncat-o cu plăcere, în următoarea foarte puțin și în a treia zi a refuzat complet să mănânce. Starea generală a animalului de companie s-a schimbat, de asemenea. Câinele activ și vesel a devenit inactiv și doborât. A refuzat să se joace și să meargă la plimbare. M-am ridicat doar când era necesar, dacă aveam nevoie să beau.

Acest comportament m-a alarmat, mai ales că animalul de companie a refuzat să mănânce timp de două zile. Într-un magazin de animale am cumpărat alimente cu o compoziție mai bună și, literalmente, câteva zile mai târziu, mi-am văzut câinele din nou vesel și activ. Fără mâncărime, la alergiile la Dog Chau nu a cauzat, dar supărarea intestinului a fost. Poate că aceasta este o intoleranță individuală la ingrediente, dar Dog Chau nu m-a bucurat. Mai mult, în magazinele de animale de companie la același preț există alimente cu cea mai bună compoziție.

Yana, Moscova

După ce am citit diverse recenzii, vreau să susțin hrana pentru câini de înaltă calitate și bună pentru Dog Chow. Desigur, nu se potrivea cuiva, deoarece toți câinii sunt individuali, dar pentru animalul meu de companie este foarte bun. Nu cu mult timp în urmă m-am confruntat cu problema hrănirii unui nou membru al familiei noastre. Cățelușul nostru de rasă sa dovedit a fi predispus la reacții alergice. Mâncarea premium nu ne era potrivită. Am ales Dog Chau și am fost mulțumiți. Chiar și pisica ne-a aprobat alegerea. Îi place să mănânce mâncare pentru pui cu un miel. Astăzi am vizitat medicul veterinar, unde am fost lăudați.

Inessa, Krasnodar
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Hrana pentru câini pentru câini: tipuri și compoziție, recenzii ale medicilor veterinari și crescători