Zooring pentru hrana pentru câini (zooring)

Câinii necesită diete cu conținut diferit de nutrienți pe măsură ce cresc. Este foarte convenabil atunci când, pe lângă alimentele uscate, există și conserve în liniile mărcii. Este de două ori plăcut atunci când prețul hranei pentru câini este accesibil pentru crescător, iar calitatea se potrivește cu costul. Toate acestea se pot spune despre feedurile Zooring, după ce au citit pe scurt informațiile furnizate de producător, cu toate acestea, o analiză detaliată a sortimentului și a compoziției va face posibilă tragerea unor concluzii mai specifice..

Producător și site-ul oficial

Liniile de producție a hranei ecologice Zooring se află în Rusia și funcționează pe baza preocupării Agroacademiei. Produsul în sine este rezultatul multor ani de muncă desfășurat de experți domestici în domeniul creșterii și hrănirii pisicilor și câinilor. Echipamentul uzinei este importat, iar materiile prime, conform producătorului, sunt ecologice și adecvate consumului uman.

Site-ul oficial al companiei https://zooring-rus.ru/ oferă informații complete despre gama de furaje și compoziția acestora, precum și rapoarte despre munca la expozițiile de câini și pisici. Acesta este unul dintre punctele cheie în activitatea companiei, care susține că secretul succesului activității expoziționale a animalelor de companie constă în alimentația adecvată..

De asemenea, pe site puteți achiziționa de la distanță orice produs din seria uscată sau umedă.

Sortiment de hrană ZooRing (ZooRing)

Gama de alimente ZooRing este foarte largă și constă din produse premium și super premium uscate și umede pentru câini în diferite stadii de dezvoltare: de la pui la adulți mici și mari. Se iau în considerare și starea fiziologică a animalelor și stilul de viață, suplimentele utile (glucozamină, prebiotice) și un complex echilibrat de vitamine și minerale sunt incluse în diete.

Toate produsele sunt disponibile în pachete de 700 de grame, precum și în pungi de 2, 10 și 20 kg. Conserve sunt ambalate în tăvi de 100 de grame.

Line Professional

Linia Professional oferă hrană uscată și umedă pentru câini, de la pui la adulți. Compania comercializează aceste furaje ca fiind super premium, constând doar din ingrediente de calitate și un procent ridicat de proteine ​​animale. Există 4 grupuri de alimente în linia Professional.

Mini câini adulți, inclusiv următoarele diete:

 • ZooRing Mini Active Dog - hrană pentru câini activi de rase mici pe bază de diferite materii prime proteice (carne de tauri tineri, rață, curcan, somon). Dietele sunt îmbogățite cu probiotice și conțin cronroprotectori. Potrivit pentru câinii mici și mijlocii cu digestie sensibilă, persoanele care suferă de alergii și animalele de companie predispuse la supraponderalitate (formulă cu conținut scăzut de grăsimi).
 • ZooRing Mini Adult Dog - hrană pentru câini adulți de rase miniaturale. Componenta proteică este reprezentată de somon și curcan, dietele conțin condroprotectori și probiotice.
 • ZooRing Mini Lamb & Orez cu miel și orez. Nu conține grâu, potrivit pentru pui și câini miniaturi adulți cu digestie sensibilă și alergii alimentare. Are o dimensiune mică a granulelor.
 • ZooRing Mini Sensible Dog - O gamă de alimente bogate în proteine ​​pentru câinii mici și mijlocii cu discernământ. Conține probiotice și extract de plante Yucca pentru a reduce mirosul toaletei. Are o palatabilitate ridicată.
 • ZooRing Mini Sensitive Adult Dog cu curcan și orez - hrană pentru animale de companie adulte din rase miniaturale și medii cu digestie sensibilă.
 • ZooRing Super Mini Active Dog cu curcan și orez - alimente cu un conținut ridicat de proteine ​​pentru cele mai mici animale de companie. Granule mici adaptate la structura sistemului dentar al câinilor în miniatură.

Pentru câinii adulți de rase medii și mari, sunt disponibile următoarele tipuri de alimente:

 • Câine activ - o serie de alimente pentru câini cu activitate crescută. Este prezentat cu rații cu somon, păsări de curte și carne de tauri tineri, îmbogățit cu aditivi utili pentru articulații, piele și păr, potrivit pentru animalele de companie cu alergii.

 • Active Dog Max Beef Based - hrană pentru animale de companie adulte active de rase mari. Conține glucozamină și condroitină pentru sănătate articulară și formulă frumoasă pentru straturi.
 • Câine adult cu vițel și orez - hrană pentru câini de toate rasele. Conține condroprotectori.
 • miel & Orez cu miel și orez - rație pentru animalele de companie cu digestie sensibilă și alergii la componentele alimentare. Pe lângă miel, formula include carnea de vită. Acest aliment are un conținut scăzut de proteine ​​și grăsimi, potrivit și pentru animalele castrate.
 • Modelul nr. 1 cu vițel și orez - hrană pentru câinii de toate rasele care sunt supraponderali, precum și care au nevoie de o nutriție ușoară în perioada de recuperare după boală. Are un conținut redus de grăsimi.
 • Formula originală cu vitel și orez are o formulă hipoalergenică, conținut scăzut de grăsimi și este destinat câinilor tineri și adulți. Potrivit pentru animalele de companie cu o culoare deschisă.

Mâncare pentru pui de rasă mini:

 • ZooRing Mini Puppy & Junior 1 - alimente bogate în proteine ​​pentru puii de la 1 la 10 luni cu rață sau somon. Probiotic fortificat, fără grâu.
 • Mini catelus & Junior 2 - mâncare pe bază de carne de somon și rață. Fără grâu, potrivit pentru câinii tineri mici și mijlocii de la vârsta de 5 luni. Îmbogățit cu condroprotectori, are o palatabilitate ridicată.

Dietele pentru puii de rase medii și mari:

 • Cățeluș & Junior 1 - alimente cu orez și două componente proteice (rață și somon). Potrivit pentru hrănirea puiilor până la șase luni. Îmbogățit cu probiotice.

 • Cățeluș & Junior 2 - o serie de mese cu miel, somon sau rață cu un conținut redus de grăsimi. Suplimentele pentru articulații sunt incluse în alimente: este potrivit pentru hrănirea puiilor de rasă mare, precum și a câinilor tineri cu probleme de intoleranță alimentară.
 • Cățeluș & Junior 3 pe bază de carne de vită și mânzat - hrană pentru pui și câini tineri cu vârsta sub șase luni. Produs nutritiv și foarte digerabil.

Atunci când alegeți alimente dintr-o linie profesională, trebuie să vă uitați la compoziția produsului și nu la numele alimentelor de pe etichetă, deoarece există alte componente proteice în lista ingredientelor.

Linie standard

Linia Standard este poziționată de producător ca hrană de calitate premium, care satisface pe deplin nevoile nutriționale ale câinilor. Acestea sunt produse complete cu un conținut redus de carne crudă (comparativ cu linia Professional).

Seria Standard include următoarele grupe de alimente uscate:

 • Câini adulți Standard:
 • Active Dog Max Standart - hrană pentru câinii de rasă mare care au un stil de viață activ. Furajele conțin materii prime din carne și carne de pasăre, surse de uleiuri și grăsimi, orez, porumb, grâu și un complex de vitamine și minerale.
 • Active Dog Standart - hrană pentru câinii activi de rase medii și mari. Are aceeași compoziție de materii prime din carne ca linia precedentă și aceiași indicatori de proteine ​​și grăsimi.
 • Adult Dog Standart este o serie de alimente bazate pe materii prime din carne și păsări de curte, recomandate în special pentru câinii tineri și adulți de toate rasele cu nevoie de o dietă cu conținut scăzut de grăsimi..
 • Puii standard sunt reprezentați de o singură linie de hrană - Puppy & Junior Standart. Mâncarea conține păsări de curte și carne de vită, iar acest aliment este potrivit pentru puii de rase medii și mari la vârsta de 5 luni.
 • Important! Seria Standard are un raport diferit de nutrienți în linii și fiecare proprietar poate alege mâncarea care se potrivește stilului de viață, stării fiziologice și vârstei animalului său de companie..

  Conserve ZooRing pentru câini

  Conserva pentru câini este un bun adaos la dieta principală. Zooring le produce în borcane lamister de 100 de grame:

 • frica cu diverse materii prime proteice (curcan, iepure, miel, somon, vițel);
 • amestec de carne - un amestec de carne de vită, miel și organe;
 • carne de tauri tineri - carne de vită și măruntaie;
 • Delicatete Moscova cu carne de iepure, organe și carne de vită;
 • pește alb - carne, măruntaie, pește procesat.

Și, deși producătorul subliniază că conservele pot fi consumate ca un produs independent care nu necesită hrănire suplimentară, alimentele umede nu reprezintă o alternativă la alimentele uscate, ci doar ajută la îmbunătățirea dietei câinelui..

Compoziția furajului ZooRing

Deoarece compoziția produselor nu este foarte diversă, puteți evalua calitatea acestora pe exemplul uneia dintre dietele pentru câinii adulți.

Lista ingredientelor compoziției și analiza garantată a dietei premium Active Dog Standart mix de păsări și orez.

Analiză:

 • Proteine ​​- 25%
 • Grăsime - 13%
 • Fibre - 2,4%
 • Cenușă - 7,6%

Structura:

Păsări de curte deshidratate, orez, varză de porumb, grâu, ficat hidrolizat, uleiuri și grăsimi animale, pulpă de sfeclă uscată, ulei de pește, extract de drojdie deshidratată (sursă MOS), lizină monoclorhidrat, extract de drojdie de bere deshidratat.

Complex vitaminic și mineral (vitaminele A, D3, E, colină, clorură, betaină, B1 - 4,00 mg / kg, B2 - 3,10 mg / kg, B3 - 15,00 mg / kg, B4 - 1500,00 mg / kg, B5 - 20,00 mg / kg, B6 - 25 mg / kg, B12 - 0,100 mg / kg, Soare - 1,20 mg / kg, C - 100,00 mg / kg, N-biotină - 1 , 50 mg / kg, minerale: potasiu - 1,12 mg / kg, zinc - 92,40 mg / kg, fier - 78,00 mg / kg, mangan - 28,79 mg / kg, cupru - 8,80 mg / kg, iod - 1,40 mg / kg, seleniu - 0,10 mg / kg, Ca - 1,50%, P-0,93%, Mg -0,042%, vitamina A - 15,02 mii UI / kg, vitamina D3 - 1,50 mii ME / kg, vitamina E - 500,00 mg / kg, antioxidanți)

După analiza compoziției, putem concluziona că hrana aparține într-adevăr clasei premium. Acesta este un produs ieftin, care conține puține materii prime proteice, iar componenta carbohidrat este reprezentată de orez și grâu, care sunt tipice pentru furajele din această categorie. Dintre componentele utile - extractul de drojdie de bere deshidratat (o sursă de prebiotice și polizaharide - substanțe care stimulează sistemul imunitar) și un complex de vitamine și minerale.

Avantajele și dezavantajele ZooRing

Conform informațiilor furnizate de producător și pe baza concluziilor extrase din analiza compoziției feedurilor ZooRing, produsele acestei mărci pot fi caracterizate drept categoriile premium corespunzătoare, în ciuda faptului că portofoliul producătorului include în mod oficial feeduri profesionale..

Avantajele fluxurilor ZooRing:

 • disponibilitate în rețeaua de vânzări;
 • preț scăzut;
 • prezența conservelor;
 • utilizarea materiilor prime din carne deshidratată în procesul de creare a furajelor.

Dezavantaje:

 • În ciuda gamei largi, compoziția produselor este aceeași în multe grupuri.
 • Afirmația despre hipoalergenicitatea furajelor este controversată: prezența materiilor prime din porumb, grâu și proteine ​​de origine necunoscută nu oferă motive pentru a considera sigur furajele.
 • Aproape toate compozițiile nu sunt specificate în termeni de proteine ​​și alte materii prime (acest lucru este indicat de concepte generalizatoare precum „carne”, „carne de pasăre” - este imposibil de spus ce anume a pus producătorul în vasul extruderului și în ce cantitate).
 • Există prea mulți carbohidrați în furaje.
 • Există aditivi artificiali în dietă.

Concluzii privind hrana pentru câini ZooRing

Comparând toate faptele, precum și bazându-se pe recenziile crescătorilor de câini, se pot trage două concluzii principale despre produsele companiei rusești ZooRing:

 • Acest aliment corespunde categoriei premium și este potrivit pentru hrănirea animalelor sănătoase care nu au reacții alergice la componentele alimentare.
 • Hrănirea câinilor cu produsele mărcii asigură hrănirea suplimentară a cărnii, datorită compoziției slabe a proteinelor.

Producătorul pune un accent considerabil pe faptul că produsul său va ajuta la susținerea exteriorului câinilor, a căror viață este strâns legată de cariera spectacolului. Aspectul câinilor care participă la spectacol necesită investiții semnificative, nu numai în ceea ce privește îngrijirea, ci și din punct de vedere nutrițional, care trebuie să fie „de sus” și să satisfacă nevoile câinilor pentru o energie optimă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Zooring pentru hrana pentru câini (zooring)