Antigadin pentru pisici: instrucțiuni pentru crearea unui spray cu propriile mâini, recenzii

Cutie de gunoi pentru pisici în aer liberOdată cu apariția unui mic pisoi sau cățeluș în casă, apare problema antrenamentului la olit. Nu se rezolvă de la sine și după o baltă făcută în cel mai neașteptat loc, iar proprietarii se confruntă cu întrebarea cum să scape de mirosul neplăcut și să învețe animalul de companie să se elibereze în locul alocat..

De asemenea, foarte des, animalele de companie lasă urme pe teritoriul „lor”, făcând condițiile de viață într-un apartament departe de a fi normale.

Motive pentru o pisică neglijentă

Cutie de gunoi închisă pentru pisiciÎnainte de a utiliza produsul Antigadina trebuie să analizați cu atenție motivul pentru care animalul refuză să folosească toaleta destinată acestuia. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive..

Pisicile sunt prin fire animale foarte curate. Pisica nu se va elibera într-o cutie murdară, pe care proprietarul a spălat-o la timp. În acest caz, animalul începe să caute nou un loc.

Cutie automată de gunoi pentru pisiciEste posibil ca tava să nu se potrivească pisicii tale mărimea: poate fi prea mic sau prea mare. Noua tavă poate avea un miros specific de plastic sau detergent cu care este manipulată. În acest caz, pisica începe să-l evite..

Animalul de companie poate să nu fie fericit Locație

Este posibil ca pisica să nu-i placă material de umplutură pentru tava.

Pete de gunoi pentru pisiciMulte pisici încep să se ușureze în locuri greșite după sterilizare, întrucât nu trebuie să marcheze un anumit teritoriu. Încep să lase urme peste tot în apartament..

Situația poate fi agravată de apariția în casă nou animal de companie. În acest caz, gelozia și teama de a pierde controlul asupra teritoriului determină pisicile să marcheze întregul apartament..

Cutie portabila de gunoi pentru pisiciFoarte des, animalele cu urolitiază necesită schimbarea locului pentru toaletă, deoarece nevoia de a face față le provoacă durere.

Pentru a înțărca o pisică de la a merge la toaletă în locuri greșite, a fost dezvoltat un medicament special - biospray Antigadin pentru pisici.

Preparatul conține ingrediente active care sigur pentru sănătatea umană și neplăcut pentru pisică.

Pisoi în tavăAntigadina pentru pisici împiedică animalul de companie să meargă la toaletă într-un loc greșit în mod eficient elimină mirosul urinei animale din casă.

Biosprayul este produs sub formă de aerosol în sticle de plastic. Conține enzime care acționează asupra receptorilor pisicii. Fă-o să simtă dezgust la locul ales pentru toaletă.

Formula spray include ingrediente active care ajută la eliminarea mirosului înțepător de urină din apartament. Sunt complet inofensive pentru animale și nu provoacă o reacție alergică.

Instrucțiuni de utilizare a Antigadin pentru pisici

Utilizarea instrumentului este destul de simplă.

 • Tava cu autocurățareDupă ce animalul de companie merge la toaletă într-un loc greșit, ar trebui să spălați bine „locul crimei” cu apă curată, fără detergenți și dezinfectanți, ceea ce va face efectul Antigadin mult mai slab.
 • Agitați bine sticla de pulverizare și tratați suprafața de la mică distanță. Suprafața ar trebui să fie bine umezită, acest lucru este deosebit de important în timpul primei aplicații.
 • Se recomandă tratarea suprafețelor umede ale podelei sau covorului cu Antigadin. Apa va ajuta substanțele active să fie absorbite în suprafață. Când se prelucrează o suprafață uscată, medicamentul se evaporă și nu dă efectul dorit.
 • Remediul intră în vigoare după două ore. În acest moment, trebuie să monitorizați cu atenție pisica, astfel încât să nu aleagă un loc nou pentru toaletă..
 • Dacă după prima aplicare pulverizarea este ineficientă, trebuie efectuat un nou tratament..
 • În timp ce Antigadin intră în vigoare, este necesar să spălați tava și să schimbați umplutura de toaletă. Unii proprietari de pisici recomandă utilizarea scutecelor de unică folosință sau așternuturilor moi ca umplutură..

Spray antigadinDacă motivul refuzului de a utiliza zona desemnată este urolitiaza, trebuie să vă adresați medicului veterinar.

ÎN structura Antigadina pentru pisici include enzime și parfumuri diluate cu apă. Doar pisicile pot mirosi acest miros. Când tratați un loc în care o pisică merge neautorizat, există șansa de a-l înțărca din prostul obicei.

Lipsa de specific mirosul face produsul ușor de utilizat. Poate fi utilizat de gazde care suferă de alergii.

Antigadin pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Antigadin pentru pisiciÎnainte de a utiliza Antigadin, ar trebui cu grija curățați podeaua fără a folosi detergenți. Substanțele active pot reacționa cu clorul sau fenolul, iar mirosul parfumurilor poate distruge mirosul enzimelor, iar utilizarea produsului nu va aduce rezultatul dorit.

După ce podeaua este spălată, Antigadin trebuie pulverizat umed suprafața podelei sau a covorului. Înainte de utilizare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile, deoarece Antigadin și produse similare pot pata mobilierul.

Pisica nu recunoaște litieraAcțiunea remedierii începe în două ore. A securiza efect Antigadin trebuie utilizat o dată pe zi.

Dacă pisica continuă să se elibereze într-un loc greșit, continuați procesarea până când nu mai face acest lucru..

Dacă se obține un rezultat pozitiv după primul tratament, se recomandă prelucrarea încăperii de încă 1-2 ori pentru a consolida efectul.

Biospray Antigadin: analogi

Antigadin pentru câiniBiospray Antigadin este foarte popular printre proprietarii de pisici și câini datorită eficacității sale și siguranței complete pentru oameni și animale de companie.

Astăzi, în magazinele de animale de companie puteți găsi mai multe medicamente ale producătorilor interni și străini cu similar acțiune:

 • Spray Rahat? Nu! pentru câini și pisici;
 • Spray Mr. Fresh - înțărcare pentru a prosti;
 • Beaphar Stop-it - spray de descurajare;
 • Puppy Trainer - pentru a antrena pisoii la toaletă;
 • loțiune spray "BioVax. Locul meu? Da!!"

Cum se face Antigadin pentru pisici cu propriile mâini

Cutie de gunoi închisă pentru pisiciDesigur, repetați complet compoziția Antigadin în Acasă condițiile nu vor funcționa, deoarece nu există componente necesare la vânzare.

Dar puteți folosi remedii populare care pot distruge în mod eficient mirosul animalelor de companie din apartament..

Pentru a face acest lucru, puteți utiliza următoarele facilităţi:

Pisoi alb pe tavaDezinfectanți, care includ clor componentă. Elimină efectiv mirosurile neplăcute, cu toate acestea, ar trebui să fie utilizat cu mare atenție, deoarece multe pisici percep mirosul de înălbitor ca un semnal de a folosi locul ales pentru toaletă și mai departe.

Poate fi folosit pentru curățarea podelei mesei oţet. După ce podeaua a fost spălată, puteți presăra câteva picături de oțet pe suprafața umedă. La fel, mulți oameni folosesc amoniac sau colonie cu miros puternic. Dezavantajul acestor fonduri este că pot provoca alergii la animal..

Suc de lămâie, adăugat în apă pentru curățarea podelei;

Balsam „Steaua de Aur”, care este folosită pentru tratarea locului: mirosul său înțepător de mentol sperie pisica.

Antigadin pentru câini: recenzii ale proprietarului

Așternut de pisici înainte și dupăDupă Revelion, speriat de focurile de artificii, retrieverul nostru refuză categoric să meargă la plimbare. Fiecare ofertă de a face o plimbare este însoțită de tremurături nervoase și scânceturi. Pentru toaletă, câinele a ales un colț al balconului.

Câinele este destul de mulțumit de acest lucru și nu va schimba nimic. Magazinul de animale de companie s-a oferit să cumpere un medicament special Antigadin. Totul s-a făcut strict conform instrucțiunilor. Medicamentul a ajutat după a doua utilizare. Vă recomand să îl folosiți cu atât mai mult cu cât prețul produsului este destul de acceptabil.

Svetlana

Tipuri de gunoi pentru pisiciAu luat un Yorkie pe stradă cu o labă spartă. Câinele a fost vindecat. Dar a apărut o problemă: câinele refuză categoric să meargă la toaletă în cutia de gunoi. Am folosit diferite mijloace: am spălat podeaua cu Domestos, am presărat apă de colonie, am convins și am implorat - nimic nu ajută.

La recomandarea unui prieten, am cumpărat Antigadin pentru câini. L-am folosit exact conform instrucțiunilor. Nu mă așteptam la un asemenea efect. O singură aplicație a fost suficientă. Frumusețea noastră a început să meargă la toaletă la locul respectiv. Mulțumesc.

Valentine

Înainte de a utiliza produsul, am sugerat ca câinele să-l miroasă. Câinele clătină din cap nemulțumit și plecă. Am procesat locul conform instrucțiunilor. Nu știu ce a funcționat pentru câine, dar Antigadin chiar funcționează. Feedback pozitiv.

Elena
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Antigadin pentru pisici: instrucțiuni pentru crearea unui spray cu propriile mâini, recenzii