Acum natural holistic - hrană pentru pisici

Acum, hrana naturală pentru pisici este un aliment de înaltă calitate, fără organe și cereale. Compoziția sa este dominată de carne naturală fără adăugarea de oase, piei și cartilaj. Are un raport echilibrat de proteine ​​și grăsimi pentru a oferi corpului animalului nutrienții necesari. Compania producătoare oferă diverse variații ale componentelor aromatizante ale furajelor și, de asemenea, împarte mâncarea în funcție de vârsta animalului de companie, de caracteristicile corpului său.

Pisică cu ochi albaștri

Scopul Petcurean este de a crea cea mai hrănitoare dietă pentru animalele de companie folosind produse de înaltă calitate. Ingredientele care îndeplinesc standardele stricte de fabricație și de mediu sunt utilizate pentru a crea furajele. Ingredientele nutriționale sunt supuse procesării minime pentru a maximiza valoarea lor nutritivă. Furnizorii companiei sunt producători agricoli care cultivă materii prime în Canada.

În plus, lui Petcurean îi pasă de mediu. Fiecare etapă de producție este în mod constant îmbunătățită, cu un impact minim asupra mediului. Pungile de amidon sunt utilizate pentru depozitarea produselor finite, iar ambalajele speciale au fost dezvoltate pentru ambalare, care este reciclabilă. Compania este, de asemenea, implicată activ în utilizarea materialelor reciclabile în producția sa - hârtie, sticlă și plastic. Broșurile și broșurile promoționale Petcurean sunt tipărite pe hârtie reciclată.

Acum Natural Holistic - Hrană pentru pisici

Structura

Există mai multe principii de bază în fabricarea nutriției Now Natural Holistic:

 • lipsa cerealelor;
 • lipsa organelor;
 • lipsa aditivilor și conservanților alimentari chimici;
 • fără coloranți.

Compania producătoare ia în serios calitatea materiilor prime utilizate și nu permite producția de produse care au fost cultivate folosind hormoni și alți aditivi chimici care pot afecta negativ sănătatea animalului..

Linia de producție include mai multe tipuri de rații. Principalele componente ale acestora sunt:

 • Proteină. Producătorul garantează că în dietă se utilizează numai carne sau pește proaspăt natural (în funcție de tipul dietei) care nu au fost congelate. Pentru a crea alimente, nu se folosesc subproduse de origine animală și deșeuri (piei, oase, pene etc.). Principalele ingrediente sunt rața, curcanul și somonul. Componenta din carne asigură aproximativ 31% din proteinele din furaje.
 • Grăsimi. Rețeta folosește ulei de pește și uleiuri vegetale - semințe de in, nucă de cocos, rapiță. Sunt mai sănătoase decât grăsimile animale, care sunt folosite pentru hrana animalelor de companie. De obicei, produsele de prelucrare a grăsimilor sunt adăugate la furaje, care sunt mai ieftine pentru producători, dar care au mai puține beneficii. Grăsimea reprezintă 18% din dietă.
 • Carbohidrați. Acum natural holistic - alimente fără cereale. Recent, cazurile de reacții alergice la componentele cerealelor au crescut semnificativ la pisici. Prin urmare, Petcurean a eliminat complet această componentă din formulare, acordând mai multă atenție altor componente care sunt mai hrănitoare pentru pisici. Sursele de carbohidrați sunt făina de cartofi și mazărea.

Now Natural Holistic Cat & Food - Hrană pentru pisici

 • Fructe si legume. Dieta include legume proaspete, nu conservate, legume, fructe și fructe de pădure, care sunt bogate în fibre, antioxidanți și alte elemente utile. Dieta folosește afine, spanac, alge, linte, broccoli, afine, zmeură, mere, banane, lucernă etc..
 • Oligoelemente utile. Alimentele conțin acizi docosahexaenoici și eicosapentaenoici, care susțin funcția normală a creierului. Acizi grași polinesaturați Omega-3 și -6 pentru o piele și un strat sănătos. Extractul de yucca reduce mirosul neplăcut al excrementelor. De asemenea, conține calciu, fosfor, L-carnitină, magneziu.

O cantitate mare de carne din dietă asigură funcționarea normală a corpului pisicii. Deoarece aceste animale sunt prădători prin natură, acest ingredient este foarte important în dieta lor. Acum Natural Holistic vă permite să satisfaceți pe deplin toate nevoile de energie și conține, de asemenea, nutrienții și oligoelementele necesare.

Avantaje și dezavantaje

Acum, hrana naturală pentru pisici are o serie de laturi pozitive și negative. Beneficiile sale includ:

 • o cantitate mare de carne și pește;
 • absența boabelor, cum ar fi grâul și porumbul, care pot provoca alergii alimentare la animalul de companie;
 • o cantitate mare de nutrienți, fibre, minerale și vitamine;
 • utilizarea conservanților naturali;
 • granulele sunt mici, astfel încât pisica le poate apuca cu ușurință și, de asemenea, o formă specială care curăță ușor dinții animalului.

Dezavantajele includ un preț relativ ridicat. Cu toate acestea, acest feed este clasificat ca o clasă super-premium și ingrediente de înaltă calitate sunt utilizate în producția sa, ceea ce explică costul ridicat..

Un alt dezavantaj este lipsa unei indicații clare a conținutului componentei din carne. Pachetul indică doar procentul total de proteine ​​(31%), dar nu spune exact câtă carne a fost folosită pentru a crea furajul.

Acum Natural Holistic - Hrană pentru pisici

Sortiment și preț

Acum hrana naturală pentru pisici este prezentată într-o mare varietate de sortimente, care au următoarea gradație condițională:

 • hrană pentru diferite vârste: pentru pisoi, pisici adulte și bătrâne;
 • mâncare cu diferite rețete: rață, curcan, somon, păstrăv;
 • dieta pentru pisici cu digestie sensibilă;
 • dieta pentru animalele supraponderale.

Prețul depinde de tipul rației și de mărimea ambalajului:

 • 230 g - aproximativ 200 de ruble;
 • 2,7 kg - aproximativ 2.000 de ruble;
 • 3,6 kg - aproximativ 2300 de ruble;
 • 7,2 kg - aproximativ 3900 de ruble.

Recenzii proprietarului

Oksana:

„Acum holistica naturală pentru pisici a devenit un substitut pentru o altă mâncare pe care pisica nu a mâncat-o foarte bine. În alegerea unui aliment nou, am mituit compoziția și producția canadiană, adică sperați deja la un produs de calitate. Pentru început, am luat un pachet mic și, după ce am înlocuit cu succes vechea mâncare, am achiziționat un pachet mare de 3,6 kg. Pachetul are un fermoar, cu care se fixează bine și nu estompează mirosul. Apropo, aroma este suficient de plăcută pentru nasul uman. Aparent, utilizarea ingredientelor de calitate afectează. Blănul meu mănâncă bine acum Natural. Mă bucur".

Daria Zhuk:

„Ne-am dorit mult timp să cumpărăm un holistic pentru animalul lor de companie și alegerea a căzut pe Now Natural. Am decis să încercăm o dietă pentru pisici adulte cu curcan, rață și legume. Am luat cel mai mic pachet. S-a dovedit a fi foarte scump. Cu toate acestea, merită. Pisica mănâncă cu plăcere, nu există probleme cu apetitul sau digestia. Dezavantajul poate fi numit granule prea mici, timp de câteva zile animalul s-a obișnuit să le mestece. Adesea, astfel de alimente sunt încă scumpe de cumpărat. Vă pot răsfăța din când în când animalul de companie ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Kirill Grigorievich, medic veterinar:

„Compoziția hranei pentru pisici Now Natural satisface toate nevoile corpului animalului. Conține suficiente proteine ​​animale pentru a menține activi atât pisoiul, cât și adultul. Mâncarea poate fi utilizată pentru hrănirea zilnică a diferitelor rase. Puteți varia toate tipurile de diete, astfel încât animalul să aibă o varietate de arome. Atunci când se utilizează granule uscate, se recomandă respectarea ratelor zilnice de hrănire pentru a nu supraalimenta animalul de companie și pentru a primi cantitatea necesară de nutrienți în timpul zilei. De asemenea, este important să-l lăsați mereu cu apă proaspătă curată. ".

Acum recenzie naturală pentru hrana holistică: video

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Acum natural holistic - hrană pentru pisici