La ce vârstă începe o pisică să ceară o pisică?

Pisicile sunt animale unice care sunt capabile să ofere gingășie, dragoste și căldură stăpânilor lor. În plus, s-a crezut de mult că protejează casa de negativitate. Când o pisică începe să ceară o pisică pentru prima dată?

În timpul estrusului, o pisică afectuoasă și amabilă va deveni brusc ciudată și va țipa tare zile în șir. Răbdarea oricărei persoane nu este nelimitată și va trebui să rezolvați cumva această problemă, deoarece ea poate merge în fiecare lună.

Câte luni începe o pisică să ceară o pisică?

Fiecare proprietar este interesat de întrebările la vârsta la care pisicile încep să ceară o pisică pentru prima dată și cât durează acest proces. Fiecare animal este individual și fiecare are propriul său mod de a trece prin această perioadă importantă.

Procesul începe în jur de 6 luni și continuă pe tot parcursul vieții. Vârsta unei pisici când cere o pisică pentru prima dată începe înainte de 1 an.

Ce poate afecta atunci când pisica începe să meargă

 • Rasa animalelor;
 • Condițiile de detenție;
 • Caracteristici de putere.

La ce vârstă o pisică cere o pisică?? O pisică începe să ceară o pisică de la 6 luni la 9 luni. Animalul tău are acum vârsta suficientă pentru a se reproduce. Este important ca animalul să fie puternic, sănătos și să aibă o dietă echilibrată..

Cum să înțelegem că a sosit timpul

Cum să înțelegeți că o pisică vrea o pisică? E foarte simplu. Activitatea sexuală are loc de obicei între februarie și aprilie. Cum să înțelegeți că un animal de companie cere o pisică?

Semne:

 1. Scăderea apetitului și pierderea în greutate. Unii refuză să mănânce deloc. Aici trebuie să monitorizați îndeaproape alte semne, deoarece refuzul de a mânca poate fi un simptom al altor boli;
 2. În timpul zilei, miaună constant și tare și se freacă de picioare. La început vi se poate părea ciudat, dar apoi veți realiza că așa începe căldura. Este un instinct natural care funcționează. Astfel pisica atrage atenția unui potențial partener de împerechere;
 3. Marks au început să apară în casă, deși nu au existat probleme cu acest lucru înainte? În acest moment, animalul dezvoltă secreții puternice, deci este foarte posibil ca pisica să nu marcheze teritoriul, ci pur și simplu să nu o facă în mod arbitrar. Nu ar trebui să vă faceți griji în legătură cu acest lucru;
 4. Pisica devine foarte blândă și afectuoasă și practic nu-și părăsește stăpânul. Unele animale de companie, dimpotrivă, manifestă agresivitate, dar acest lucru este extrem de rar;
 5. Modificările fiziologice și hormonale din organism duc la creșterea urinării;
 6. Animalul se apleacă și adoptă adesea poziții de împerechere adecvate pentru a atrage un potențial partener.

Dacă găsiți astfel de simptome la animalul dvs. de companie, atunci perioada de est a început. Nu vă panicați și nu vă faceți griji. Când o pisică încetează să mai ceară o pisică, ea se întoarce la vechea ei viață..

Câte zile cere o pisică o pisică? Durata depinde de rasă, de caracteristicile de dezvoltare și de alți factori. Îl poți determina singur, pur și simplu observând animalul. Durata standard 10 zile. Amintiți-vă însă că, dacă în această perioadă nu o aduceți cu o pisică și nu o liniștiți cu pastile sau remedii populare, atunci în curând căldura va reapărea. Nu puteți lăsa situația la voia întâmplării, deoarece atât dvs. cât și animalul de companie veți suferi.

În ce perioadă ar trebui să se împerecheze

Dacă cere pentru prima dată o pisică, asta nu înseamnă că este pregătită pentru sarcină. Prin urmare, este important să știm când acest proces va fi mai optim.. Corpul animalului va deveni mai puternic și gata fiziologic pentru naștere doar cu 20 de luni. Pubertatea și formarea oaselor pelvine se finalizează cu 1% ani. Prin urmare, este mai bine să nu aveți o pisică înainte.

Dacă acest lucru este neglijat, atunci animalul poate avea un avort spontan sau se vor naște copii prematuri. Stresul sarcinii poate afecta sănătatea animalului și chiar duce la dizabilități. De asemenea, nu merită să întârzieți prea mult împerecherea, deoarece sarcina la vârsta adultă poate afecta negativ și sănătatea.

Caracteristici de tricotat

Este important să cunoașteți câteva dintre caracteristicile tricotatului, astfel încât acest proces să fie cât mai confortabil. Găsește mai întâi partenerul potrivit. Este recomandabil dacă faceți acest lucru în avans, iar animalele vor fi deja familiare înainte de împerechere.. Puteți găsi un animal de companie potrivit printre prieteni sau prin reclame. Înainte de împerechere, este important să verificați starea de sănătate a fiecărui animal cu un medic veterinar și să excludeți diverse probleme de sănătate.

Experții recomandă tăierea ghearelor, astfel încât animalele să nu se rănească reciproc. Dar nu se recomandă scăldarea animalelor, deoarece se crede că puteți spăla mirosul. Este optim să reuniți partenerii la 4-5 zile de est.

Se recomandă împerecherea animalelor acasă cu o pisică. Acest lucru se datorează faptului că într-un mediu nou, ea se poate simți inconfortabilă..

Pisica a rămas în afara afacerilor

Pisica nu a impresionat pisica și nu-l lasă să se apropie de ea? Și acest lucru se întâmplă, principalul lucru nu este să disperăm. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acestea sunt caracteristice. Dacă bărbatul nu i se potrivește, atunci problemele sunt asigurate. Dacă aveți noroc și vă place pisica, atunci este mai bine să nu vă schimbați partenerul în împerecherea ulterioară. Poate refuza să se împerecheze dacă are probleme cu uterul și ovarele.. Frecvența livrării nu trebuie să depășească de 3 ori la fiecare 2 ani.

Sfat:

 • Descompuneți menta;
 • Dacă procesul se află în casa pisicii, atunci se recomandă să aducă pisica acolo cu câteva zile înainte, astfel încât să se obișnuiască cu noul mediu;
 • Dacă pisica are un caracter dificil și agresiv, atunci este recomandat să căutați o pisică cu o dispoziție similară;
 • Dă-i pastile care vor induce ovulația.

Pregătirea

Dacă doriți să vă angajați în animale de reproducere vâscoase, atunci trebuie să vă familiarizați cu regulile de reproducere a acestora. Dacă lucrați pentru prima dată, discutați toate condițiile de cooperare și documentați-le. Acest proces trebuie făcut în scris. Cea mai bună opțiune ar fi să contactați crescătorii profesioniști care vă vor spune la ce puncte ar trebui să acordați atenție, astfel încât, pe viitor, să nu aveți pretenții unul față de celălalt..

Înainte de împerechere, este necesar să colectați cât mai multe informații despre pedigree, originea și caracteristicile ereditare ale animalului de companie.

De ce este necesar:

 • Pentru a stabili posibile boli ereditare și predispoziții genetice la un animal. De exemplu, blana plictisitoare și rară sau culoarea ochilor;
 • Dacă există deja descendenți, atunci cunoștința și examinarea acesteia trebuie să fie promovate;
 • Verificarea prepotenței, adică dacă animalul are capacitatea de a-și transmite trăsăturile și calitățile descendenților.

Dacă găsiți neajunsuri, dar sunteți de acord cu acestea, acestea trebuie incluse în contract. Acest lucru se face pentru a evita litigiile viitoare..

Pentru un animal de companie într-o casă nouă, este recomandat să-și ia bolul preferat, cu care mănâncă acasă, mâncare, toaletă și purtător. Aceste lucruri o vor ajuta să se adapteze rapid la noua casă. Pentru a înțelege că ligamentul poate fi deja realizat cu ușurință. Se joacă și cochetează cu pisica, provocându-i astfel excitare sexuală.

Consultanță de specialitate

Există proprietari care nu vor să se încurce cu pisoii și să tulbure liniștea casei și pur și simplu nu este timp pentru toată această confuzie. De obicei, le dau animalelor de companie pastile speciale. Astăzi poți găsi remedii pentru orice problemă, dar vor fi bune pentru sănătatea ta? Acesta este un punct important la care ar trebui acordată o atenție specială. Comprimatele sunt concepute pentru a calma animalul și pentru a reduce apetitul sexual. În acest caz, sarcina nu va avea loc, iar animalul se va comporta normal..

Veterinarii au opinii mixte asupra drogurilor. Unii cred că pastilele sunt destul de inofensive și ajută la menținerea unei vieți calme și a proprietarilor și animalul dvs. de companie, în timp ce alții consideră că medicamentele sunt nesigure. Dacă totuși decideți să administrați medicamentele pentru animalele de companie, atunci trebuie să contactați cu siguranță medicul veterinar pentru a vă prescrie cel mai bun medicament pentru animalul dvs. de companie..

Dacă medicamentele sunt selectate corect, atunci normalizează ușor starea animalului fără a afecta sănătatea.

Obținerea medicamentelor nu este o problemă. Există preparate pe bază de componente hormonale și ierburi. Pentru a reduce activitatea sexuală, Gestrenol este un remediu popular, care are un efect destul de blând asupra organismului și nu provoacă rău. Conține doar analogi ai hormonilor și componentelor originale. După ce încetați să luați medicamentul, animalul dvs. va relua activitatea sexuală după 2 luni.

Există mult mai multe medicamente, dar sunt medicamente hormonale cărora nu li se recomandă administrarea unui animal de companie fără consultarea unui specialist. Dacă trebuie să calmezi urgent și rapid pisica și să aduci pisica la normal, atunci poți folosi injecții. Cu toate acestea, amintiți-vă că astfel de medicamente au contraindicații grave. Dacă nu doriți să stricați sănătatea animalului de companie, atunci vizitați urgent medicul veterinar și alegeți cea mai bună opțiune pentru animalul dvs. de companie.

Cum să-ți calmezi animalul fără hormoni

Dacă vă este frică să nu vă răniți animalul de companie, atunci puteți folosi remedii homeopate sau metode alternative. Apoi, impactul va fi ușor, dar durata îmbunătățirilor este nesemnificativă. Rezultatul acțiunilor va fi instantaneu, dar va fi suficient doar pentru o zi. Aceasta este relaxare și relaxare, atât pentru proprietari, cât și pentru animal..

Majoritatea medicilor veterinari recomandă sterilizarea dacă nu doriți descendenți.. După operație, pisica ta nu va mai merge niciodată și nu va rămâne însărcinată. Dar ea va fi întotdeauna calmă și nu vor fi țipete în familia ta de dimineață până seara în timpul estului. Orice pastile sunt excitate doar temporar. În plus, medicamentele hormonale au un efect asupra sănătății și pot provoca diverse consecințe. Astfel de medicamente trebuie utilizate numai dacă împerecherea este planificată în viitor. Consultați medicul veterinar pentru a găsi cea mai bună opțiune. Amintiți-vă că doar cumpărarea de medicamente nu este cea mai bună opțiune, deoarece animalul poate avea o intoleranță la un element sau o reacție alergică.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » La ce vârstă începe o pisică să ceară o pisică?