Există alergii la pisicile britanice?

Ce ar putea fi mai frumos decât un bulgăre pufos care va zace în apropiere și va ronca dulce? Aceasta este adevărata fericire pentru iubitorii de pisici. Dar persoanele predispuse la alergii vor trebui să renunțe la acest lucru. Alergie la pisicile britanice, este un mit sau o realitate? Și ce rol joacă rasa de pisici în dezvoltarea bolii??

Cele mai faimoase simptome alergice includ:

  1. Mâncărime;
  2. Strănut;
  3. Rinita;
  4. Congestie nazala;
  5. Durere de gât,

Alergiile se pot manifesta în moduri diferite, dar pisicile britanice pot exacerba aceste manifestări în detrimentul blănii lor, pe cât de ciudat pare. Blana pisicilor britanice are o structură căptușită cu un substrat foarte gros. De aceea, această rasă arată ca bulgări dolofani. Dacă nu știți acest lucru, vă puteți îndrăgosti de trucurile crescătorilor care susțin cu certitudine absolută că pisicile britanice sunt cele mai sigure în ceea ce privește alergiile. O persoană care suferă de o reacție alergică sau este predispusă la manifestarea ei poate fi foarte greșită alegând un pisoi britanic ca animal de companie..

Luând măsuri

Un test alergic pentru pisicile britanice va ajuta la identificarea cauzei alergiei sau va preveni achiziția viitoare a unui pisoi din această rasă. Laboratoarele moderne oferă toate tipurile de teste pentru un posibil alergen. În plus, trebuie avut în vedere faptul că părul și saliva unei anumite pisici britanice pot fi necesare. Este surprinzător, dar un individ specific provoacă alergie. Chiar dacă vorbim despre aceeași rasă. Pentru a preveni consecințele neplăcute, este mai bine să faceți întreaga familie testată pentru alergii, mai ales dacă există copii în ea. Puteți trage concluzii pe baza rezultatelor tuturor sondajelor..

Se întâmplă ca alergia să nu se dezvolte imediat, ci atunci când concentrația maximă de proteine ​​feline se acumulează în corpul uman, ceea ce provoacă alergie. În acest caz, chiar și imunitatea puternică nu salvează. Apoi, veți avea nevoie de o vizită regulată la medic și de aportul în timp util de antihistaminice.

Rase sigure

Medicii și crescătorii cu experiență și, cel mai important, crescătorii conștiincioși sunt încrezători că nu există rase sigure de pisici. Puțini oameni cunosc informații foarte utile că alergiile nu sunt cauzate de lână, ci de proteine ​​și mătreață. Se urcă pe lână și se acumulează pe ea. Pisicile britanice au un strat gros și riscul de alergii este puțin mai mare decât celelalte rase. Chiar dacă primiți o pisică Sphynx sau vă tăiați regulat animalul de companie. Există șansa unei reacții alergice deoarece pisica se linge singură, apoi se întinde pe pat și particulele de proteine ​​rămân pe el.

Există măsuri eficiente care vor permite, preveni o posibilă reacție alergică sau previn manifestarea unei boli deja existente:

  • Spălarea frecventă a mâinilor;
  • Depozitarea separată a obiectelor personale și a lenjeriei de pat;
  • Zona dedicată de dormit pentru pisici;

Alergia la pisicile britanice nu este o propoziție. Puteți găsi întotdeauna o cale de ieșire din această situație. O vizită la timp la medic și respectarea tuturor recomandărilor vor menține alergia în repaus. În caz contrar, puteți transfera animalul pe mâinile bune ale propriilor rude și puteți veni să vă vizitați pisica iubită. Principalul lucru este să iei o atitudine responsabilă cu privire la achiziționarea unui animal de companie și să te gândești în avans la toate opțiunile pentru situații de forță majoră.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Există alergii la pisicile britanice?