Agentul antiviral fosprenil este cel mai bun prieten al unei pisici

Tratamentul oricăror boli infecțioase și virale nu este, desigur, doar o ocupație responsabilă, ci și o adevărată durere de cap pentru orice proprietar de pisică. La urma urmei, este important nu numai să se obțină o recuperare rapidă, ci și să nu se rănească animalul. În acest caz, un medicament precum Fosprenil pentru pisici vă poate ajuta. Aceasta este o soluție specială care se administrează oral sau intramuscular. Dar, ca orice medicament, necesită o abordare și o îngrijire proprii. Să luăm în considerare în detaliu instrucțiunile și proprietățile medicamentului.

Fosprenil are un efect antiviral pronunțat, crește imunitatea, regenerează celulele, îmbunătățește metabolismul în ele. În plus, după cum arată practica, agentul crește răspunsul imun atunci când se utilizează alte vaccinuri. Prin urmare, poate fi utilizat cu succes în tratamentul complex. Poate fi folosit ca agent profilactic. Nu are analogi.

Indicații

Fosprenil este prescris pentru diferite tipuri de boli virale severe, cum ar fi gripa, peritonită, afecțiuni inflamatorii și altele. La pisici, remediul arată rezultate foarte ridicate ale tratamentului pentru infecțiile cu coronavirus, precum și în timpul prevenirii panleucopeniei. În caz de peritonită, Fosprenil dă un rezultat pozitiv de 50%. Rezultatul 100% se obține în tratamentul gripei și al bolilor căilor respiratorii superioare.

Instructiuni de folosire

Medicamentul este utilizat în diferite doze și sub diferite forme. Totul depinde de gradul bolii sau de măsurile preventive necesare. Deci, ca profilaxie, Fosprenil poate fi administrat pe cale orală, prin injecție sau prin membranele mucoase. În acest din urmă caz, agentul este diluat în ser fiziologic steril la o rată de 12.

În tratamentul bolilor virale acute, fosprenilul se administrează intramuscular la o rată de 0,2 ml la 1 kg de greutate animală. Cu o formă severă a evoluției bolii, este permisă o creștere a unei doze unice la 0,4 ml per 1 kg de greutate. Durata terapiei depinde, de exemplu, de gradul bolii. Cursul universal durează de la 1 la 4 zile. Instrucțiuni mai detaliate sunt date în prospect..

În formele severe pentru pisici, Fosprenil este prescris împreună cu alte antibiotice, precum și cu antihistaminice. În acest caz, nu sunt necesari agenți imunomodulatori suplimentari. Când starea animalului este normalizată, medicamentul este oprit după 2-3 zile. Este posibil să utilizați Phosprenil într-o singură doză înainte de vaccinare, dar nu mai devreme de 1-2 săptămâni.

Există contraindicații?

Nu există contraindicații generale pentru acest medicament, dar trebuie luată în considerare posibila sensibilitate individuală a pisicii. De exemplu, vă poate crește temperatura corpului cu 1,5 grade și, de asemenea, vă poate crește ritmul cardiac. Aceste reacții sunt normale în timpul terapiei și nu sunt un factor în interzicerea utilizării Fosprenil.

Videoclip „Efectuarea unei injecții intramuscular”

Proprietarii de pisici trebuie să știe nu numai cum să-și trateze animalele de companie, ci și cum să le facă injecții. Fosprenil este utilizat intramuscular, deci acest videoclip vă va ajuta să învățați cum să faceți corect o astfel de injecție..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Agentul antiviral fosprenil este cel mai bun prieten al unei pisici