Facem noi înșine un guler elizabetan pentru o pisică: totul ingenios este simplu

Gulerele luxuriante amidonate din țesătură rigidă de dantelă erau populare pe vremea reginei Elisabeta. Capul din el zăcea ca pe o farfurie și era extrem de dificil să-l rotiți. Care este legătura dintre guler și pisici? Aflați în articol.

Când o pisică are nevoie de această protecție?

Un astfel de dispozitiv poate fi necesar atunci când nu se întâmplă cele mai plăcute evenimente cu pisica ta, acestea pot fi:

 • răni;
 • operarea suturilor;
 • răni pieptănate;
 • castrare;
 • alte leziuni ale pielii.

De exemplu, trebuie să aplicați unguent și bandaj pe zona deteriorată și, astfel încât pisica să nu-l lingă, am pus așa-numitul guler elisabetan. Oferă animalului de companie o recuperare completă și sigură. Îl puteți cumpăra de la orice magazin de animale de companie sau îl puteți face singur.

Guler elizabetan fa-te-singur

Gulerul pentru o pisică pufoasă și delicată trebuie să fie din material moale. Va semăna cu o rolă sau pernă. Pisica ta va iubi acest dispozitiv. Este confortabil să dormi, este confortabil și ușor.

Pentru a face un guler pentru pisici, trebuie să încercați puțin. Primul lucru de făcut este să tăiați și să coaseți împreună câteva piese identice. Bumbacul, inul sau alte țesături din fibre naturale sunt cele mai bune pentru dvs. Apoi, trebuie să puneți o țesătură densă Kep în interior, astfel încât să păstreze forma acestui produs. Dacă nu aveți o astfel de țesătură, atunci o puteți înlocui, coase mai multe semifabricate și formați un con solid.

Coaseți o margine de-a lungul marginii exterioare a produsului, astfel încât să nu-și piardă forma. Dacă pisicii dvs. nu îi place cureaua cu velcro și o scoate în mod constant, puteți înlocui dispozitivul de fixare cu un șiret. Nu se putea descurca cu ea. Din păcate, această protecție are și un dezavantaj. Este dificil de prezis cât timp va tolera agresiunea pisicii tale. Gulerul se poate încreți și atunci va trebui să înlocuiți aceeași țesătură de capac cu plastic.

Pentru animalele de companie liniștite, vom face ambarcațiunile folosind o găleată de plastic, o oală de răsad sau o sticlă, tăind un con. Nava ar trebui să aibă curele care să acopere gulerul și o clemă, iar un ham ar fi cea mai bună opțiune. Acesta va reduce stresul de pe gâtul pisicii și îi va susține în plus capul. Toate tăieturile trebuie să fie netede și uniforme pentru a evita spargerea și utilizarea incomodă. Coaseți hamurile din țesături puternice și moi, datorită cărora marginile nu se vor tăia în gâtul animalului.

De asemenea, puteți face o treabă rapidă. Luați carton, desenați și decupați un semicerc, rotiți-l într-un tub. Încercați protecția pentru pisică, întrerupeți toate inutile. Secțiunile pot fi sigilate cu benzi de bandă sau țesături. Pentru a împiedica animalul de companie să scoată produsul pe care l-ați făcut, puteți atașa bucle la acesta prin care este pus gulerul.

Ce materiale pot fi utilizate pentru a face o astfel de protecție?

O astfel de protecție poate fi realizată dintr-o varietate de materiale. Poate fi țesătură groasă, din plastic, pe care o luăm dintr-o sticlă sau ghiveci de flori, puteți folosi și carton. Vă vom demonstra această ambarcațiune cu un exemplu specific, și anume pe carton.

De ce ai nevoie:

 1. Foarfece
 2. Dantelă
 3. scotch
 4. Carton gros
 5. Un pic din timpul tău

Instrucțiuni

Este foarte ușor să faci o astfel de protecție pentru pisica ta. Principalul lucru este să aveți la îndemână materialele necesare. Sunt atât de simple încât toată lumea din casă are. Selectați dimensiunea pentru animalul dvs. de companie.

Algoritmul acțiunilor este după cum urmează:

 1. Desenați un semicerc pe o bucată de carton și tăiați-l.
 2. Rulați-l, astfel încât să nu devină prea rigid.
 3. Încercați un viitor guler pentru o pisică. Orice de prisos - tăiat.
 4. Bandați cu bandă toate tăieturile, astfel încât să nu vă afecteze gâtul pisicii.
 5. Faceți găuri în carton și introduceți corzile.
 6. Pentru comoditate, puteți face bucle la margini. Pot fi decupate din carton. Atașați buclele la guler cu bandă sau cablu.
 7. Trageți gulerul prin bucle și puneți-l pe pisică. Așa că va ține strâns.
 8. Păstrați protecția animalului de companie până la vizita veterinarului.

Această ambarcațiune împiedică animalul să se autolesioneze. Forma sa conică nu interferează cu animalul dvs. de companie în timp ce dormiți și mergeți. Acest guler de pisică este ușor de utilizat. Poate fi folosit și la pisicile mici la dimensiunea corectă.

Noroc cu ambarcațiunea ta!

Videoclip „DIY guler elizabetan”

Videoclipul spune cum să faci un guler elizabetan cu propriile mâini din materiale reziduale.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Facem noi înșine un guler elizabetan pentru o pisică: totul ingenios este simplu