Pregătirea unui pat pentru o pisică cu mâinile noastre (+ fotografie)

Cel mai bun prieten al unei pisici nu este un om și, cu siguranță, nu este o altă pisică. Cel mai bun prieten al marionetei ronțăitoare este Morfeu, în brațele căruia orice pisică își petrece cea mai mare parte a vieții. Este păcat? Da, deloc: cine ar fi gelos pe un personaj mitologic? Și făcând un pat pentru o pisică cu propriile noastre mâini, vom contribui chiar la prietenia strânsă a două creaturi, similare în dragoste cu invențiile incredibile și confortul fericit..

Frumusețea este că este foarte simplă. Timpul nu va dura mai mult de o oră, materialele - un minim și nici măcar acest minim nu trebuie întotdeauna cumpărat. Pisica va fi probabil confortabilă pe un pat cald, făcut dintr-o haină veche din piele de oaie sau blană, pătură, pătură, pulover - orice țesătură suficient de puternică și confortabilă. Înainte de a coase un pat pentru o pisică, măsoară lungimea unui glas pufos și estimează-i dimensiunile - asta este tot preparatul.

La fel de ușor ca plăcinta

Prima opțiune este cea mai simplă, dar interesantă, deoarece poate fi jucată în multe feluri. Luăm ca bază aici un astfel de șezlong cu laterale și o pernă detașabilă:

Fundul poate fi realizat dintr-o singură bucată, dar este mai bine să petreceți jumătate de oră în plus pentru a coase o pernă cu o pernă cu fermoar - va fi mult mai ușor să curățați și să spălați „cuibul”. Materiale: cauciuc spumos, iarna sintetică, orice țesătură potrivită, material durabil pentru fund, fire puternice.

Modelul unui pat pentru pisică constă din două părți:

Detalii "A" - partea, faceți "B" - partea de jos. Pentru lateral, sunt necesare două părți: coasem, întoarcem pe partea din față, introducem cauciucul spumat decupat pe model, coaseți gaura. Rămâne să coaseți latura până la fundul unei țesături groase și durabile și să coaseți marginile pentru a forma un cerc (oval, pătrat, la discreția dvs., totul depinde de forma fundului). După ce am adăugat câțiva centimetri, am tăiat încă două părți „B” din țesătura destinată feței de pernă. Coaseți, întoarceți partea din față, lucruri cu poliester căptușit, coaseți cu fermoar. Terminat!

Șezlong "nor"

Această opțiune consumă mai mult timp. Dar, pe de altă parte, este perfect pentru cei care se întreabă cum să coasă un șezlong pentru o pisică cât mai confortabilă, caldă și confortabilă:

Materiale: bucată de țesătură dintr-o singură bucată, potrivită pentru ocazie, iarna sintetică, fire puternice, elastică. Fundul poate fi umplut cu poliester căptușit, poate pune cauciuc spumant între piese sau îl poate „goli” adăugând o pernă detașabilă pe șezlong. Modelul șezlongului este singurul detaliu:

Cercul interior este un loc de dormit, „volanul” este partea viitoare. Segmentul AB este egal cu lungimea danei (forma șezlongului poate fi oricare, nu neapărat rotundă), segmentul CD este înălțimea laturilor. Decupăm două părți din țesătură, marcăm „feliile”, marchăm limitele patului cu cretă. Acum partea distractivă: cum să faci un pat pentru o pisică din piesa rezultată?

Este simplu, acționăm pas cu pas:

  • coaseți două părți de-a lungul cercului interior, fără a uita să punem în interior un iernetor sintetic-
  • coasem ambele părți de-a lungul „feliilor” marcate. În această etapă, veți avea fundul și țesătura atârnând în jurul marginilor, împărțite prin cusături în „buzunare”-
  • umpleți cu atenție buzunarele cu poliester căptușit. Cu cât este mai mult poliester de umplutură, cu atât „norul” nostru va deveni mai voluminos. Pentru a preveni căderea materialului de umplutură, fixăm marginile buzunarelor cu o cusătură de tăiere-
  • buzunarele sunt separate printr-o cusătură transversală, sub care trebuie să înfășurați o bandă elastică. Întindem elasticul sub cusăturile de fixare, dar peste poliesterul căptușit. Patul pentru pisici este aproape gata! Rămâne doar să scoateți elasticul, astfel încât părțile laterale să ia o poziție verticală față de partea de jos și să coaseți buzunarele, ascunzând umplutura.

Viață nouă a lucrurilor vechi

Puteți face rapid și ușor un pat pentru o pisică cu propriile mâini dintr-un pulover inutil. Se pare că această frumusețe, al cărei trecut va ghici doar o persoană dragă:

Desigur, puloverul ar trebui să aibă dimensiunea potrivită și să nu fie uzat. Procedură:

  • așezăm puloverul pe o suprafață plană, decorăm decupajul (puteți doar să coaseți decupajul strâns, să faceți un plasture din țesătură frumoasă etc.)-
  • Coaseți mânecile pe „corp” pe toată lungimea. Coaseți puloverul de-a lungul liniei de la axilă la axilă (a se vedea fotografia)-
  • umplem mânecile și „corpul” cu poliester căptușit, coasem fundul puloverului-
  • coasem mânecile împreună pentru a face un cerc sau oval. Manșetele pot fi tăiate sau decorate cu țesătură. Terminat!

După ce ai arătat imaginație, nu este dificil să faci un pat pentru o pisică cu propriile mâini, dând o a doua viață lucrurilor care le-au servit scopului. Cum? Și, de exemplu, așa:

Valize rupte (vopsea, înșurubați picioarele, puneți o pernă)

Noptiere vechi, scaune (vopsiți, răsturnați, puneți o pernă)

Monitoare sparte (scoateți „umplutura”, vopsiți, puneți o pernă)

Butoaie scurse (tăiați excesul, măcinați, puneți o pernă)

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pregătirea unui pat pentru o pisică cu mâinile noastre (+ fotografie)