Pregătirea unei pisici pentru plimbări - realizarea unui ham

Dacă locuiți într-un apartament, păstrarea animalelor de companie devine mult mai dificilă. La câini, este puțin mai ușor, puneți o lesă și vă duce afară. Dar pentru pisici este nevoie de un design ușor diferit, care să nu împiedice animalele iubitoare de libertate, iar acesta va fi un ham pentru o pisică. Ce este și cum poate fi folosit - îi invităm pe cititorii noștri să-și dea seama.

Lesele sunt realizate din materiale diferite și au un design diferit, dar principiul celor două inele este prezent peste tot. Unele meșteșugărești realizează adevărate capodopere cu propriile lor mâini. Aici puteți vedea o vestă care acoperă o parte a spatelui și a pieptului, unele fac rochii pentru pisici. Principiul este același cu cel al unei veste, doar o fustă pufoasă este atașată sau cusută în fundul acesteia. Puteți vedea chiar și decorul cu mărgele și strasuri.

În acest videoclip, o tânără meseriașă arată cum puteți face o versiune de iarnă a unui ham.

Prin urmare, a face un ham pentru pisoiul tău cu propriile mâini și acasă este simplu și distractiv. În plus, cu ajutorul unei veste în timpul sezonului murdar, animalul va rămâne curat, deoarece este mai ușor să speli un lucru decât un prieten de lână.

Cum se face?

În primul rând, să ne uităm la cea mai simplă lesă de pisică și să ne dăm seama cum o puteți face singură. Este foarte ușor de pus, deoarece gulerele în sine nu sunt dintr-o singură bucată, ci sunt atașate cu velcro și carabiniere.

Pisică care merge pe lesă

Unelte și materiale

Mai întâi trebuie să decideți ce material puteți face un guler pentru un pisoi. Acestea pot fi curele din piele sau nailon, frânghii cu diametru mediu, dungi de țesătură, în special din denim. Alte materiale și instrumente vor fi la fel pentru orice.

 • Curea din piele de 1 m lungime;
 • Velcro 2 bucăți;
 • Carabină;
 • Lesa;
 • Un centimetru sau bandă măsurătoare;
 • Foarfece și cretă;
 • Ac, fir și filet.

Instrucțiuni pas cu pas

Gulerul nostru va fi format din trei părți, sau mai degrabă din benzi de diferite lungimi. Dar pentru aceasta trebuie să luați măsurători de la pisoi. Va fi dificil să faceți față acestei sarcini pe cont propriu, așa că o persoană ar trebui să țină animalul de companie, a doua ar trebui să ia măsurători..

 • Se iau trei măsurători. Una în jurul gâtului, cealaltă undeva în mijlocul pieptului. Când măsurați, asigurați-vă că lipiți 2 degete între centimetru și pisică, astfel încât pisoiul să fie mai convenabil și mai confortabil. Și măsurăm și distanța dintre gât și cureaua toracică, aceasta va fi a treia măsurătoare.
 • Trei semifabricate sunt tăiate dintr-o curea lungă. Pentru a face acest lucru, adăugați 2 cm la măsurătorile efectuate.
 • Acum este necesar să marcați cu cretă mijlocul în două semifabricate mari de ham și să coaseți aceste semne, cea mai mică curea, care va fi ulterior pe spatele pisicii. În cazul în care acul eșuează, puteți face o puncție cu un punte. Rezultatul ar trebui să fie o formă care seamănă cu litera „H”.
 • Apoi Velcro este cusut pe capetele curelelor care vor fi purtate pe gât și pe spate. Un carabiner pentru lesă este cusut pe bara din mijloc. Lesa de pisică gata.

Vestă de ham pentru mers

Multe femei brodează gulerele cu strasuri, pietre și coase arcuri. Există meșteșugărești care au propus să coasă ceva de genul unei veste pentru această bază. Pentru a face acest lucru, ei realizează un model cu propriile mâini și un blank din material, care, la rândul său, este cusut din interiorul hamului..

Cum să îmbraci corect un ham pe un animal de companie?

Trebuie remarcat imediat că animalele de companie pufoase nu vor fi foarte mulțumite de faptul că au început să îmbrace ceva care nu le permite să fugă și să sară pe copaci. Unii medici veterinari recomandă utilizarea leselor pentru pisici încă din 4-6 luni. Copiii se obișnuiesc mai repede și apoi se vor lăsa liniștiți să fie îmbrăcați la prima chemare a proprietarului. Dacă lesa a fost cumpărată sau cusută cu propriile mâini pentru o pisică adultă, atunci trebuie să ai răbdare, animalul se va obișnui o săptămână, dar atunci totul va fi bine.

Pisică frumoasă într-o vestă odihnită

Principalul lucru este să învățați cum să puneți rapid lese pe pisici..

 1. Mai întâi fixăm cureaua în jurul gâtului ca un guler.
 2. Apoi, îndreptând partea superioară, atașați cureaua sub piept.
 3. Verificăm dacă toate părțile hamului sunt îndreptate, altfel pot freca pielea pisicii.
 4. Vom atașa lesa însăși. După cum puteți vedea, lesele pentru pisici nu sunt ceva înfricoșător și neobișnuit, sunt confortabile pentru animale și este destul de dificil să scăpați de proprietar..

Galerie foto

Solicitarea a returnat un rezultat gol.

Videoclip „Cum să îmbraci rapid și bine o lesă de pisică”

În acest videoclip vă arăt cât de repede și nedureros pentru o pisică să îmbrace un ham.


Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pregătirea unei pisici pentru plimbări - realizarea unui ham