Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului advantage pentru pisici

Piața rusă este plină de medicamente care sunt oferite tuturor proprietarilor de animale de companie pentru a-i salva pe acesta din urmă de purici. Una dintre cele mai importante firme străine - Bayer Animal Health GmbH - produce un medicament modern sub formă de picături numite Advantage pentru pisici. Este uimitor de eficient și complet sigur: chiar și o supradoză accidentală de 10 ori nu va afecta negativ sănătatea pisicilor. O linie separată a fost dezvoltată pentru câini, este recomandabil să știți acest lucru și să nu confundați medicamentele înainte de utilizare.

„Avantaj” este un lichid incolor de culoare galben deschis sau galben cu o nuanță maro, plasat într-o pipetă-tub. Mirosul medicamentului este slab, ciudat, dar nu respingător. Pachetul standard conține 4 tuburi, fiecare conținând 0,8 mg de medicament. Puteți cumpăra medicamente fără mari dificultăți în punctele de vânzare cu amănuntul specializate sau pe site-urile din magazinele online.

Păstrați acest produs la temperatura camerei, dar nu mai mare de 25 de grade. Este necesar să se monitorizeze termenul de valabilitate al medicamentului „Avantaj”, deoarece după 5 ani de depozitare nu poate fi utilizat. (În loc de beneficii, este ușor să provocați daune ireparabile sănătății animalelor de companie). Locul ar trebui să fie uscat, în care lumina soarelui nu pătrunde și unde hrana sau hrana pentru pisici să nu se întindă. Copiii mici și prea curioși nu ar trebui să ajungă la tuburi și să le guste.

Atunci când cumpărați medicamentul „Advantage”, este foarte important să vă amintiți câteva fapte:

 • Doza este determinată în deplin acord cu greutatea pisicii! Dacă greutatea sa este de până la 4 kg - alegerea corectă este 0,4 ml de soluție. Dacă greutatea sa este mai mare de 4 kg, luați un tub de 0,8 ml "Advanteyja". Pentru pisicile supraponderale și supraponderale, doza se calculează individual, dar și strict în conformitate cu greutatea reală.
 • Toate detaliile privind utilizarea soluției vor fi explicate proprietarilor prin instrucțiunile de utilizare a medicamentului „Avantaj”. Este imperativ să citiți acest document încet și cu atenție, poate de mai multe ori.!
 • Utilizarea medicamentului este contraindicată în caz de reacții alergice: roșeață a pielii, dorința arzătoare a animalului de companie de a zgâria locul de aplicare a substanței. Dacă se întâmplă acest lucru, nu mai oferi pisicii „Avantaj” (și pisicilor). De regulă, simptomele alergice dispar de la sine, fără terapie medicamentoasă suplimentară.
 • În caz de intoleranță severă la medicamentul „Avantaj”, este necesar să se excludă complet utilizarea acestui medicament cu această substanță activă (imidacloprid). Dacă pisica începe să saliveze foarte mult, pupilele sale s-au dilatat, este prost dispus, inactiv și cu tremurături musculare evidente - faceți-l imediat sub apă curentă și uscați-l cu un prosop. Oferiți-vă pisicilor alergii în același timp. Apoi, trebuie să vă contactați medicul veterinar pentru a selecta un alt medicament pentru paraziții care suge sânge.
 • Nu se recomandă utilizarea „Advantage” simultan cu alte insecte sau viermi, acest lucru este garantat pentru a slăbi sau opri complet efectul său benefic, provocând un stres suplimentar asupra sănătății pisicilor și pisicilor.
 • Nu puteți da medicamentul unei pisici distrofice, slăbită de orice boală, precum și să utilizați „Avantaj” în timpul recuperării și restaurării puterii feline.

Pro și demnitate

 • Avantajul cauzează rareori alergii!
 • Picăturile „Adventage” din purici depășesc medicamentele analogice în ceea ce privește efectul pe termen lung asupra insectelor - nu se oprește până la 30 de zile. (Deși cea mai mare parte a paraziților mor în decurs de 12 ore după tratament). O pauză în utilizarea medicamentului „Avantaj” nu trebuie să fie mai scurtă decât perioada indicată de activitate a imidaclopridului. Principiul „nu face rău” este important aici. Încălcarea regimului de tratament va nega cu siguranță eficiența ridicată a picăturilor..
 • Pisicile pot fi spălate și scăldate fără teamă - medicamentul nu se teme de umiditate.
 • Utilizat pe scară largă pentru tratarea pisicilor cu vârsta de până la 10 săptămâni.
 • Medicii veterinari nu sunt conștienți de simptome sau cazuri în care pisicile care alăptează nu ar trebui să utilizeze Advantage. Pur și simplu nu există! Este util ca pisoii să se întindă lângă pisică în acest moment, de asemenea nu vor primi niciodată purici. Ca o plasă de siguranță, puteți efectua tratamentul cu participarea unui medic veterinar în vizită. Trebuie să fie îngrijită și blândă cu pisica ei mamă.
 • „Avantajul” este extrem de ușor de utilizat, algoritmul este scris mai jos.

Algoritm de aplicare

Înainte de această procedură, o persoană trebuie să poarte mănuși de cauciuc și să nu combine niciodată procesul următor cu fumatul și prânzul. Ar fi frumos să efectuați toate manipulările în aer liber, dar dacă această condiție nu este fezabilă, atunci trebuie să deschideți orificiile și ferestrele din apartament.

 • Scoateți capacul din tub și străpungeți folia de protecție folosind partea din spate (așa cum este cazul pastei de dinți), aplicând o ușoară forță în timp ce rotiți capacul. Apoi aruncați capacul!
 • Întindeți blana pisicii în locul în care va trebui aplicat medicamentul. Cel mai potrivit loc este greabanul animalului, deoarece este greu de accesat atunci când linge părul. Apăsați tubul și aruncați numărul necesar de picături pe greaban.
 • Controlat, conform instrucțiunilor, cantitatea de medicament aplicat! „Avantajul” este utilizat pentru un animal în proporție de un tub = o pisică.
 • Tratați un grup de pisici în camere izolate unele de altele până când preparatul este complet uscat pe pielea și părul pisicilor. Dacă contactele cu alte persoane nu pot fi evitate, trebuie să închiriați mai mulți purtători de pisici, să le dezinfectați și să puneți fiecare animal într-o „casă” separată..
 • Nu faceți baie pisicii, țineți-o departe de alți frați și de copiii proprietarului, deoarece preparatul Advantage pentru pisici ar trebui să înmoaie bine pielea animalului.
 • În caz de contact accidental cu soluția de pe membranele mucoase ale ochilor unei pisici, pielea și rănile deteriorate, trebuie să clătiți rapid aceste locuri cu apă de la robinet..
 • După algoritmul efectuat, spălați-vă bine mâinile cu săpun și aruncați imediat ambalajul din preparatul folosit. Nu refolosiți recipientele în viața de zi cu zi!
 • Dacă contactul unei persoane cu medicamentul „Avantaj” a dus la reacții alergice severe sau alte consecințe nedorite, este necesar să vizitați medicul curant, luând instrucțiunile din medicamentul „Avantaj”.

Dacă sunt respectate recomandările de mai sus, farsii pufoși nu vor trebui să se îngrijoreze de apariția insectelor străine, deoarece proprietarii deștepți și amabili vor aplica rapid picături de Adventage din purici care au câștigat o popularitate meritată în rândul oamenilor. Recenziile multor oameni care au folosit acest medicament sunt doar pozitive.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului advantage pentru pisici