Instrucțiuni de utilizare a medicamentului nobivac rabie pentru pisici

Nobivac Rabia pentru pisici este un produs brevetat care vizează vaccinarea împotriva rabiei. Instrumentul este prezentat sub forma unei suspensii injectabile. Conținutul unui flacon cu doză unică este de culoare galben-roz, iar o cantitate mică de sediment în partea de jos este, de asemenea, acceptabilă. Sticlele cu produsul au un pachet sigilat format dintr-un dop de cauciuc, întărit cu un capac din aluminiu.

Vaccinul trebuie utilizat în termen de 4 ani de la data fabricației. Având în vedere că sunt îndeplinite toate condițiile de depozitare și transport. Un medicament expirat nu poate fi utilizat conform instrucțiunilor.

Păstrați medicamentul într-un loc întunecat, uscat și răcoros..

Produsele cu termen de valabilitate expirat, medicamentele care nu conțin etichete care nu corespund cu descrierea culorii, cu integritatea și etanșeitatea ambalajului deteriorate nu trebuie utilizate.

Proprietățile instrumentului

Acțiunea medicamentului Nobivac Rabia împotriva rabiei vizează crearea imunității la pisici la virusul rabiei. Protecția se formează în cele din urmă după 3 săptămâni de la data vaccinării și durează trei ani.

Fiecare fiolă conține o cantitate mică de virus inactivat

rabia, care provoacă anticorpi împotriva bolii la o pisică. Medicamentul în sine nu poate fi dăunător, dar, de asemenea, nu are proprietăți de vindecare..

Cum se aplică Nobivac Rabies

Scopul principal și principal al medicamentului este prevenirea rabiei la animalele domestice (pisici, câini, bovine, cai). La vaccinare, trebuie respectate următoarele reguli:

 • Bolnavul sau slabul nu trebuie supus procedurii.
 • Pisicile pot începe o singură vaccinare la vârsta de 3 luni.
 • Pentru a obține o protecție maximă pentru pisici (în cazul unei situații locale nefavorabile), se recomandă re-vaccinarea animalului. Prima procedură se efectuează la vârsta de 8 săptămâni și a doua, când pisoiul atinge vârsta de 3 luni.
 • Revaccinarea se repetă anual.
 • Înainte de introducerea vaccinării, conținutul fiolei este agitat. Injecția se administrează pisicii sub piele sau intramuscular. În acest caz, trebuie respectate toate regulile de asepsie, antiseptice..
 • Semnele rabiei și alte patologii nu au fost dezvăluite în cazul unei posibile supradoze de medicamente.
 • După vaccinarea cu Nobivac Rabies, se poate forma o ușoară umflare la locul injectării. De obicei în următoarele 10 zile.
 • Programul de vaccinare nu trebuie încălcat. Încălcarea acestuia poate duce la scăderea efectului imunoprofilaxiei. Dacă vaccinarea nu a fost efectuată la timp, trebuie efectuată cât mai curând posibil..
 • Nu se cunosc cazuri de reacții adverse și complicații la utilizarea vaccinului în conformitate cu regulile.
 • Vaccinul Nobivac Rabia poate fi utilizat împreună cu alte vaccinuri ca diluant.

Siguranța vaccinării

Când vă vaccinați, trebuie să respectați regulile generale de igienă personală, precum și regulile de siguranță:

 • Persoana care efectuează procedura trebuie să poarte îmbrăcăminte medicală specială și să fie prevăzută cu echipament individual de protecție. Camera trebuie să aibă o trusă de ajutor instant.
 • Dacă medicamentul intră pe piele sau pe membrana mucoasă a locului, este recomandat să îl clătiți sub apă curentă. Dacă vaccinul este administrat unei persoane, trebuie să vizitați o unitate medicală pentru a vă monitoriza starea de sănătate..

Prețul medicamentelor

Cât costă un astfel de vaccin pentru o pisică? În medie, în Rusia, costul unui medicament activ este de aproximativ 170 de ruble. Diferența de preț poate depinde de regiunea țării și de nivelul farmaciei.

Un pachet conține zece sau douăzeci și cinci de flacoane, echipate cu instrucțiuni, dar proprietarii preferă să cumpere un flacon de medicament.

 Recenzii

Egorov Maxim Vitalievich, 47 de ani, crescător de pisici persane.

De mulți ani am crescut o rasă de pisici atât de capricioasă precum persii. Bineînțeles, vaccinăm animalele în mod regulat. Am această încredere completă în medicul nostru veterinar, care recomandă utilizarea vaccinului împotriva rabiei Nobivac. Pisicile mele se descurcă grozav și nu au avut niciodată rabie. Nu am observat efecte secundare. Animalele sunt amabile și active. Recomand proprietarului tuturor, nu glumesc cu rabie.

Natalia Alekseevna. Atkarsk

Sunt un iubitor de pisici. În acest moment, am 3 ani. De la o vârstă fragedă îi inoculez cu vaccinul Nobivak. Nu am experimentat niciodată probleme. Pisicilor mele le place să meargă. Și în ciuda acestui fapt, niciunul dintre ei nu a suferit de boli infecțioase, cu atât mai puțin de rabie. Medicament de înaltă calitate.

Elena Popova. Orașul Ekaterinburg

Eu am o pisică. Acum un an, a fost vaccinat de Nobivak. După ea, s-a simțit normal. Prima zi a fost puțin lentă, dar a doua zi a apărut același apetit. Nu au existat probleme de sănătate în timpul anului, așa că nu am plângeri și plângeri cu privire la vaccin.

Yaroslav Kuzmin, Arhanghelsk

Mi-am vaccinat câinele cu vaccinul Nobivak. Am plătit puțin mai mult decât pentru un analog casnic, deoarece medicul veterinar a recomandat acest tip special de medicament pentru vaccinare. Câinele meu era alergic. Dar, în ciuda acestui fapt, nu au existat reacții după vaccinare. Totul a mers bine. Vaccin bun.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni de utilizare a medicamentului nobivac rabie pentru pisici