Instrucțiuni de utilizare a preparatului de fitoelită rinichi sănătoși pentru pisici

Instrucțiuni de utilizare a preparatului de fitoelită rinichi sănătoși pentru pisici

În acest articol voi revizui preparatul sănătos pentru rinichi fitoelit pentru pisici. Vă voi spune despre forma de lansare și componentele incluse în compoziție, voi lua în considerare indicațiile pentru programare. Voi descrie principiul de acțiune al aditivului și instrucțiunile de utilizare. Vă voi spune despre analogii existenți și vă voi da costul.

Compoziția și forma eliberării

Rinichiul fitoelitic sănătos este disponibil sub formă de tablete albe. Sunt ambalate în borcane de plastic cu un autocolant de marcă, câte 50 de bucăți.

Medicamentul este ambalat în borcane de polimer cu câte 50 de comprimate
Medicamentul este ambalat în borcane de polimer cu câte 50 de comprimate

Culoarea poate fi gălbuie, se permite marmorare ușor vizibilă la suprafață.

Compoziția include ingrediente pe bază de plante (infuzii, decocturi, extracte):

 • oregano, sunătoare și echinacea purpurie;
 • muguri de mesteacăn și conuri de hamei;
 • rădăcini de afine, brusture, păpădie;
 • frunze de urzică, mesteacăn și mentă;
 • coada-calului de câmp, centaur și violet;
 • lespedetsa capitate;
 • iedera budra, paie de pat și coadă;
 • rizomi de calamus;
 • litera inițială este medicinală și ortosifonul este staminat;
 • rădăcinile și rizomii madder, burnet și lemn dulce;
 • fasole obișnuită (se folosesc clapete de fructe).

Compoziția include, de asemenea, componente suplimentare: apă distilată, lactoză, stearat de calciu, amidon.

Indicații de utilizare și mecanism de acțiune

Aditivul are un efect diuretic, ajută la încetinirea formării calculilor (pietre, sare, nisip) în vezică și rinichi.

Medicamentul este utilizat pentru pisici, pisici ca adjuvant pentru tratamentul și prevenirea bolilor renale
Medicamentul este utilizat pentru pisici, pisici ca adjuvant pentru terapia și prevenirea bolilor renale
Fitoelita normalizează echilibrul alcalin, reduce aciditatea urinei și distruge bacteriile. Componentele produsului ajută la îmbunătățirea metabolismului, ameliorează spasmele și opresc dezvoltarea inflamației.

Medicamentul este utilizat ca adjuvant la tratamentul principal al următoarelor boli:

 • pielonefrita;
 • boala urolitiaza;
 • CRF (insuficiență renală cronică);
 • glomerulonefrita;
 • cistita;
 • uretrita.
Medicamentul este dat pentru a preveni formarea de pietre la animalele predispuse la aceasta. Se combină bine cu multe medicamente.

Instrucțiuni de utilizare a preparatului de fitoelită pentru rinichi sănătoși

Pentru tratament și în perioadele de exacerbare a bolilor sistemului urinar, comprimatele de fitoelită dau rinichi sănătoși pisicilor 1 buc. în primele două zile la fiecare 2 ore. Apoi, medicamentul este hrănit de trei ori pe zi, până când simptomele bolii au dispărut..

Adăugați medicamentul la o cantitate mică de delicatese sau furaje sau puneți-l cu forța pe rădăcina limbii într-o singură doză
Adăugați medicamentul la o cantitate mică de furaje sau puneți-l cu forța pe rădăcina limbii într-o singură doză

Dacă boala animalului de companie este cronică, comprimatele sunt hrănite dimineața, după-amiaza și seara, câte 1 (pentru pisoi - câte jumătate). Durata tratamentului este prescrisă de medicul veterinar. Tratamentul durează de obicei 2 până la 4 săptămâni.

Nu săriți să luați pastile, deoarece acest lucru va slăbi efectul terapeutic. Dar chiar dacă s-a omis o doză, tratamentul continuă, respectând schema prescrisă..

Contraindicații pentru pisici

Medicamentul fitoelitic pentru rinichi sănătoși nu are contraindicații pentru utilizare. Poate fi administrat chiar și pisicilor însărcinate..

În cazuri rare, animalul poate prezenta o reacție individuală la componente. Se exprimă prin mâncărime, apariția unei erupții pe piele.

În astfel de cazuri, medicamentul este anulat, iar pisicii i se administrează antihistaminice..

Citiți instrucțiunile înainte de utilizare
Citiți instrucțiunile înainte de utilizare

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Acest produs nu necesită condiții speciale de depozitare, dar nu ar trebui să-l așezați lângă alimente. Temperatura normală la care medicamentul își păstrează proprietățile este de 0-25 grade Celsius. Data expirării - nu mai mult de 12 luni de la data emiterii.

Preț și analogi

Costul comprimatelor pe bază de plante pentru rinichi sănătoși este fitoelit. Prețul unui borcan variază de la 90 la 120 de ruble, în funcție de regiune.

Medicamentul are analogi:

 • Pisica Erwin - medicament lichid, are un miros specific pe bază de plante și culoare galben închis. Medicamentul este produs în sticle de sticlă, fiecare dintre ele conținând 10 ml de soluție. Cat Erwin se administrează pisicilor care suferă de urolitiază într-o doză de 2-4 ml de două ori pe zi.
 • Kanefron - tablete sau soluție care conține ingrediente pe bază de plante (centaur, rozmarin, rădăcini de dragoste). Medicamentul are un efect similar cu medicamentul fitoelitic pentru rinichi sănătoși. Pisicilor li se administrează un sfert sau jumătate de comprimat dimineața și seara timp de o lună. Dozajul soluției se calculează după cum urmează: se dau 1-2 picături pe 1 kg de greutate.
 • Colectare urologică pe bază de plante de fitonefrol. Conține fructe de mărar, flori de galbenele, frunze de urs și mentă. Din colecție, faceți o infuzie și beți 3-5 ml de pisici de trei ori pe zi. Instrumentul ameliorează spasmele și inflamațiile, are un efect diuretic.

Preparatul de fitoelită este utilizat de rinichii sănătoși doar ca agent suplimentar. Animalul trebuie să primească un tratament complet. Înainte de a începe un curs de administrare a suplimentelor de fitoelită pentru rinichi sănătoși, ar trebui să aflați cu siguranță cu ce anume este bolnav animalul dumneavoastră.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni de utilizare a preparatului de fitoelită rinichi sănătoși pentru pisici